Başak erkeği help?

Merhaba, öylesine soruyorum ama merak da ediyorum. Çok hoşlandığım bir beyfendi var kendisi çok nazik bir insan. Ben yazdığım zaman aşırı ilgili ama yazmazsam da asla yazmıyor. Yazdığım da yazının sonunu getirmiyor mesela benimle ilgili merak ettiği şeyler oluyor soruyor falan ertesi gün o mesaja günaydın diye cevap verip o gün yine konuşmaya devam ediyor. Yalnız asla ama asla yazmıyor... Instagram üzerinden storylerime falan bakmıyor mesela baktığı zamanda mutlaka ya kalp atıyor ya da cevap veriyor. Kendisinden ciddi manada hoşlanıyorum elimden geleni yaptım. Güzel bir kızım bu güzelliğimi onu etkilemek için çok kullandım ama yine de olmuyor. Hiçbir şekilde bana yürümek veya flört veya herhangi bir şey yapmıyor. Beni seviyor, ilgileniyor ama normal arkadaş seviyesinde. Canımı sıkmamaya, takıntılı yapmamaya çalışıyorum ama pek mümkün olmuyor o yüzden buraya yazayım dedim. Bir de yabancı kendisi içimi rahat rahat da dökemiyorum kültürü farklı ve oralar da bu durumlar nasıl karşılanır bilmiyorum. Bunları düşünmek beni yoruyor vazgeçiyorum bir yerde. Ama iki de bir hastalanıyorum elim de olmadan kafama takıyorum. Of cidden iyi değilim ya...

Başak erkeği help?