Ben ona bitti demiştim ama hala peşimde ben ise cevap vermiyorum!
Bir erkek neden sana layık değilim der?
Ben ona bitti demiştim ama hala peşimde ben ise cevap vermiyorum!
bak ilk sebebi bence seni temiz bir kız olarak görmüştür kirletmek istememiştir sevişme anlamında dedim..yani erkekler genlede kızla çıkar sevişir kullanır severse alır sadece yoksa bırakır, belki sana bu acıyı yaşatmak istememiş olabilir ciddi düşünmediğinden..
diğer sebebi ise erkekler sevmediği kıza da lafı kıvırarak ben sana layık değilim lafıyla kurtulmak ister.. ki erkekler sevdiği kıza kendini her zaman layık görür bunu unutma ;)
Evet çok konuşmak isterdi bu ilişi konuları ama ben sevmem öyle 1 haftalık ilişkide bir insan bu kadar rahat olamaz diye kendimce çok kızardım.
Peki tamam tuttum teşekkür ederim
sen benden daha ıyılerıne layıksın ;ben senı taşıyamam ,benım bağlanma sorunum var, ben sana layık degılım gıbı cümlelerı duyuyorsan orda kaçan sevılmekten korkan ya da başkasını seven bır adam vardır ! uzak dur yol ver gıtsın yoksa o sana yolu verır uzun bırsure kendıne gelemessın ;)) "tecrubeyle sabit" ayık ol yanı :D
Anladım çook teşekkür ederim
Evet öyle yapıcam galiba tekrar sağol
Uzme kendini, anlasilan senin temiz kiz oldugunu anladi, amaci gonul eglendirmek olabilir.
Evet genelde temız kızzın derler ama üzüldüm ben o ilkim ve sonum olur diye düşünmüştüm.
Analdım teşekkür ederim
Ben de oyle dusunurdum hep, ilk sevdigim sonuncu olsun diye, ama karsindaki insan onu dusunmez hicbir zaman, cunku onun ilki olmadigin gibi sonuncusu da olamazsin, Welcome to the real world
Anladım, haklısın.
Üzüldüm madem niyeti ciddi değil neden bana teklifte bulundu?
Allah beni kahretsin yaa ben asla inanmazdım nasıl buraya kadar geldim anlamış değilim
Bu arada sadece 1 hafta oldu beraberliğimz
rahat ol derdi falan ama anlatamıyorm salaklık bende.
Sakin hata etme, cunku daha tecrubesizsin, ilk defa karsi cinsle beraber vakit gcirecegin icin etkileniyor olabilirsin, degmeyecek bir adamsa hemen postayi koy gitsin, sanirim senden oyle bir hareket beklemez ama, eminim sok etkisi yaratacaktir uzerinde, bu sefer pesinden kosacak kesinlikle.
Evet hiç olmadı hep doğru kişiyi bekledim onunda doğru kişi olduğuna çok inandim ya da sadece inanmak istedim bilemiyorum.
Yanıyorum yanıyorum aptallığıma yanıyorum.
Bne aslında asla inanmazdım nasıl hemen kendimi kaptırdım ve güvendim anlamış değilim
Haklıydın dün çok soğuk davrandım ve peşimden koştu.
Şimdi yüz vermeyimmi diyorsun?
Ama çok üzülüyorum devamlı yanlız kalmak istiyorum.
Napıcamm yaa?
Bosver guzel kiz, canini hic sikma, senin degerinin anlayacak nice efendi adamlar var. Sadece bekle biraz. Birak gitsin bence ise yaramaz dedigin cocuk. Insan hic hanim bir kizi uzer mi ya
Valla üzüyo neyse bugun son noktayı koyucam
Ne süper ama 1 haftalık ilişki biticek el ele bile gezmedim tozmadım.
Ben eşımın nasıl yüzüne bakıcam hiç bilmiyorum
Ya cok dertli gozukuyorsun, oyle dusunme hic, sen hicbirsey yapmadin ki, zaten elele tutusman hata olurdu ilk haftadan, eklemek istersen konusabiliriz
Evet gezip tozmadım öyle bir kız değilim zaten ama gururuma yediremiyorum sorun orda
Ekledim
Herşey için Allah razı olsun artık adam gibi istemeye gelen kadar evet demicem
Ne zaman istemeye gelinirse ozaman evet dicem
seni pek umursamıyor 2 ay a postayı kıyar ben sana söyleyeyim
Merak etme 2 aya kalmaz çünkü postayı ben koyucam ;-)
Ama cevap verdiğin için teşekkür ederim genede
Çok sevdim.
Hayır hayatta beraber olmam
evet eşeklik edip ona güvendim
Zaten cevapda vermiyo sabahtan belli ağac oldum
Evet ama tamam verdi
Yanı havasında değilmiş iyi geceler dedi bende iyi geceler dedim
Üzülüyorum zaten döktüğüm gözyaşlarımın verdiğim haddı hesabı yok.
En yakın zamanda öyle yapmayi düşünüyorum çok teşekkür ederim
Cevap
2Cevap
tecrübeli kızlar böyle durumlarda tamam deyip yol verir ...
İşte sorun orda tecrübem yok
istemiyordurda ondan ne alaka kendini küçük düşürmez yalan bunlar hep istemiyordur seni
Anladım hiç tecrübem olmadiği için niyetini anlamadım
Teşekkür ederim
Seni sevmiyor.
Anladım
yalan bunlar hep bırak kurtulmuş oldun
Teşekkür ederim bugun konuşucam inşallah. Noktayı koyucam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar