Kazayla birinin ölümüne sebebiyet veren var mı?

Suçlu olmadığım halde bir kız yüzünden 4.5 ay hapis yatmak zorunda kaldım. Ailesi bir çok kez bana saldırdı, bir ton şahit olduğu halde katilmişim gibi yargıladılar hep beni psikolojik çöküntüler yaşadım. 1.5 sene önce küçükyalı'da gece bir kavga çıktı biz 4 arkadaş oturmuş içerken 8-9 kişilik bir grup yanlarında bayanlarda vardı ve bayanların birisi yanımızdaki bir arkadaşın eski sevgilisiydi. Gelip bize saldırdılar bir tanesi bıçak çekti ama saplamak değildi amacı tersiyle bana vuruyodu ben ilk başta korkmuştum ama ben vurmazsam o vuracak diyerek hala kavgaya devam ettim ve tersiyle bana vururken bıçağı geriye doğru çekerken buna bir tekme attım bıçak sol köprücük kemiğinden içeri girdi zaten o an herkes durdu bizim 2 arkadaş kaçtı ben hemen polis çağırdım çocuğa yardımcı olmaya çalıştım ama yinede öldü ve çocuğun arkadaşları bile benim lehime şahitlik yaptığı halde tutuklu yargılanmamı ön gördüler 4.5 ay ilk mahkemeye kadar tutuklu kaldım. Girerken de çıkarken de çocuğun ailesi, akrabaları, arkadaşları beni sorumlu tuttular. Ben hala kendime soruyorum acaba suçlu muyum? Değil miyim benden 1 yaş küçük bir gencin ölümüne sebebiyet verdim. Sizce ben suçlu muyum? Siz hiç böyle bir olay yaşadınız mı?

İnanmayanlar için; link
Güncellemeler
+1 yıl
ama ben artık gerçekten alttan almaktan çok sıkıldım bende bu olaydan 6 ay önce ablamı henüz daha 20 yaşındayken kaybetmiştim birazda o yüzden elim ayağım kesiliyor onlara karşı cevap veremiyorum ki 4.5 ayda yaşadıklarımı anlatamam 1 dal sigara içmek için florasan ampülü patlatıp tuvalet kağıdı tutuşturup sigarayı yakıyoduk sigarayıda gardiyanlardan dileniyoduk verirlerse ateşimiz bile yoktu.
Kazayla birinin ölümüne sebebiyet veren var mı?