Pakettiler dersin senin paketlerini yetiştirebilmek senden kötü puan almamak için ekmeğini kazanabilmek için canıyla çalışır
Sevdiğiyle tartışır yola çıkarken umursamadan çıkmasına müsade eder yarın konuşur der intahara çıkar ölümüne sürer
İşten çıkar ailesinin yanına gitmeye çalışır sarhoşun dikkatsizin veya senin gibi motorcu düşmanının daralmasıyla evinde eşini çocuğunu annesiz babasız bırakır
Aciliyeti olur kimse anlamaz etrafından darlarlar olan hayatına olur
Emin ol başın bir şeye sıkışsa motorcu yardım eder hastanede kana ihtiyacın olsa senin veya sevdiğinin motorcu yardım eder
Gerçek motorcu ruhu budur diğer kişiler için bir şey demiyorum ikmali bir kasa elmada çürük vardır Kullandığın bu itam büyük yanlıştır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sakin sakin sürmek
Konunun uzmanı sayılırım nbsnsns. Ama cevap çok basit: Dikkatsizlik
Motorcu denen teröristler yüzünden oluyor
Bizlere terörist diyeler bizi çekemeyenlerdir hakkını veremeyen hakkını verenlere çamur atar
Pakettiler dersin senin paketlerini yetiştirebilmek senden kötü puan almamak için ekmeğini kazanabilmek için canıyla çalışır
Sevdiğiyle tartışır yola çıkarken umursamadan çıkmasına müsade eder yarın konuşur der
intahara çıkar ölümüne sürer
İşten çıkar ailesinin yanına gitmeye çalışır sarhoşun dikkatsizin veya senin gibi motorcu düşmanının daralmasıyla evinde eşini çocuğunu annesiz babasız bırakır
Aciliyeti olur kimse anlamaz etrafından darlarlar olan hayatına olur
Emin ol başın bir şeye sıkışsa motorcu yardım eder hastanede kana ihtiyacın olsa senin veya sevdiğinin motorcu yardım eder
Gerçek motorcu ruhu budur diğer kişiler için bir şey demiyorum ikmali bir kasa elmada çürük vardır
Kullandığın bu itam büyük yanlıştır
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!