Bana yardım edin konuşamıyorum Lüütfeenn !!!

Ben kendimi ifade edemiyorum insanlarla konuşurken hiç konuşmuyorum :(((( mal mal onların yüzüne bakıyorum yaa işte çalışıyorum gün boyu susuyoru :((( offff ben neden böyleyim ben konuşayım herkes beni dinlesin istiyorum ama yapamıyorum konuşunca dilim kelimeleri çeviremiyorum söyleyemiyorum nolurr yardım edin kitap okuyorum ama faydası yookk yemin ederim artık intihar etmek istiyorum çok dertliyim küçüklükten beri bu haldeyim 22 yaşındayım 5 yaşındaki çocuk bile benden daha iyi konuşur daha güzel düşüncelere sahip arkadaşım falanda yok hep yalnızım evdekilerle bile konuşmuyorum hep ağzım kapalı suskunu ne sohbet etmesini bilirim neden konuşmasını bir olay olsa olduğu gibi anlatamıyorum öyle güzel düşüncelere sahip olmak için napıyorsunuz çok az konuşurum insanlar benden keyif alamıyorlar o derce :((( hiç etkili konuşmuyorum biri konuşunca mal mal yüzüne bakıyorum sonra hiç cana yakın biride değilim herkes otursa bende saatlerce bişi anlata bilsem keşke herkeste ne güzel konuşuyor dese ben hep böyleyim değiştiğim falan yok çok korkuyorum ilerde neler olcak kimbilir oofff
Bana yardım edin konuşamıyorum Lüütfeenn !!!