Aşığım ama konuşamıyorum , lütfen bir bakın?

Arkadaşlar merhabalar , benim bir sorunum var , ben bir kızı seviyorum , kız da bizim okul servisinde , ama bir türlü konuşamıyorum , neyse şöyle anlatayım ben size :

Arkadaşlar bizim okul servisinde kızlar var , ama ben bir tanesine aşık oldum , onun da bana bir ilgisi var mı falan bilmiyorum , ara sıra konuşuyoruz , tabi ki konuşmayı o başlatınca , o başlatıyor ben devam ettirip konuşuyorduk. Ama ben kendi kendime diyorum ki ya yarın olsun bu sefer kesin yanına gidip konuşacağım diyorum ama tam yanına gidiyorum , yok olmuyor konuşamıyorum , ama bu kızı da kaçırmak istemiyorum. Bir sorun daha var acaba kızın başka bir sevgilisi-erkek arkadaşı var mı? Yani servisten indiği zaman direk okula gitmiyor , 50-100 metre ilerde arkadaş topluluğu var orayı gidiyor içlerinde de erkeklerde var. Okulumuz aynı değil. Arkadaşlar bana lütfen yardım edin , nasıl bu kızla tanışmaya konuşmaya başlarım nasıl etkilemeliyim , ben bu kızı çok sevdim ya , oda benle konuşuyor , bazen günaydın-merhaba vs , ama ben devamını biraz zor getiriyorum , işte arkadaşlar bana lütfen biraz taktik falan verin bu kızı ayarlamam lazım , nasıl başlamalıyım , nasıl konuşmalıyım lütfen arkadaşlar , lütfen biraz bana taktik verin. nasıl konuşacağım - ne yapacağım. şurada okulların kapanmasına az kaldı okullar kapanmadan bu kızı ayarlamak istiyorum.
Aşığım ama konuşamıyorum , lütfen bir bakın?