Karim beni aldattı !!!

Merhabalar, bu konudan bu forumda bahsetmek ne kadar dıgru bilmiyorum ama birilerine anlatmazsam cildiracagim.

Sizlerin fikrini almak istiyorum.

Benim yaşadığım sıkıntı öyle bir şey ki bunu en yakınlarımla bile paylaşamıyorum, inanın geceleri uyuyamıyorum ve 1 yılda 35 kilo kaybettim.

29 yaşında maddi durumu birkaç sene öncesine göre oldukça iyi, sosyal çevresi geniş bir erkeğim.Eşimle 4 sene önce birbirimizi severek evlendik, o zamanlar kazancım çok iyi değildi. Ama mutluyduk ve bir de kızımız oldu. Daha sonra kendi işimin sahibi oldum, biraz daha rahata kavuştuk derken edindiğim bilgiler hayatımı kararttı.Eşim beni kendi iş çevresinden bir erkekle birkaç kez aldatmıştı.Üstelik, profesyonel takip yaptırıp kanıtlara ulaştım ve bunları eşimle paylaşınca o da itiraf etmek zorunda kaldı.Çok tartıştık ve sonunda beni her nasılsa boşanmamamız konusunda ikna etmeyi başardı.Kızımızın olması da ikna sebeplerinden biriydi.Şimdi bana çok iyi davranıyor, beni çok sevdiğini söylüyor, beni her yerde çok onore ediyor ama bense geçmişi unutamıyorum, hep o aldatmalar var aklımda. Hayatım boyunca böyle yaşamaktansa ayrılmak daha iyi olur diye düşünüyorum. Bana yol gösterebilir misiniz?
Karim beni aldattı !!!