Ne yababilirim ben kavgaci değilim hiç bir şekilde böyle büyümedim yumruk atmayi bilmiyorum tokat bile hayatimda hiç kimseye atmadim yani ben bunu hak ediyormuyum sirf bakkala ekmek almadiğim için
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şiddetin kadını erkeği yok uygulayan herkesin elleri kırılsın sen erkeksin her yere sığarsın alıp ceketini niye çıkmıyorsun evden neden boşanmıyorsun
Benden ayrilirsan seni öldürürm diyor bende bu durumu polislere söylemiyorum rezil olmaktan korkuyorum
Ailen bu konu hakkında ne düşünüyor
Annem babam yok 5 yaşimdan beri yetimhande büyüdüm
Kadının ailesiyle bu durumu konuştun mu ne diyorlar
Annesi ve babasi tehlikeli ikiside çok narsist
Abi çok mu arıyorsunuz böyle insanları nerden buluyorsunuz mesleğin ne memurmusun
Ben ticaret yapıyorum
Bana ilk basta kendini iyi tanismisti sonra ofkelnme basladi bana surekli devam eti onu duzeltim derken Şu an psikilojik sorunlarim basladi kaygi anksiyete hersey cok kotuuyum
Çocuğun var mı
Hayir asla olmasini istemem cocuk olsa 100 💯 ozguvensiz olur ve kendini guvende hissetmez
Çocuk olursa çıkmaz yola girersin daha kötü günler seni bekliyor olur o yüzden hem çocuk için hemde kendi mental sağlığın için izini kaybettir seni bulamasın ya da gerekirse polise git boşan kurtul bunun başka yolu yok
Bencede yaa iyi secim yap evlenirkwn cok narsist insan var önce genel kukturunden basla herseyine kadar arastir bir erkeği öyle hemen cicli bicili olmayin ne bilim basit bir matematik sorusu sor bikemese olmaz bilirse olur bilmecelee guven kendine guven- ben cok entel bir adam olmaya calisiyorum her zaman öyle o kadar cok korktum ki evlenecegim kisi kotu olmasin diye basima geldi ne diyelim kurtulmaya calisacagiz
Göz boyayıp kandıran gerçek kişiliğini evlendikten sonra ortaya çıkaran kadın erkek fark etmiyor çok insancıklar var çocuk olmaması senin yararına izini kaybettir seni bulamasın ya da polise başvur bir şekilde kurtul
Yaa anlamiyorum yani evlendikten sonra ne degisiyor ki bana veya sana sahip oldugumda ne guzel birlikte ask yasiyalim mutlu yasiyalim mutlu cocuklarimiz olsun onlarda surekli kendilerini guvende hissetsinler sevgisizlik gormwsinler benim gibi yani ben bunu istiyorum sabahaaa kadar sarilacagim kokluyacagim opecegim bir es bende var ama ölu gibi birsey bana saldiriyoe
Eşinle konuşacak eşin o kişinin lafını dinleyecek bir büyük var mı
Yok sanki bu dunya onun gibi ben kendisini kulturlu zeki akili bilirdim megersem beni elde etmek icin her fun birseyler ogrenip bana soyluyormus simdi soylemiyor
Tehlikeli insanları Allah Irak etsin mutlu olmak senin de hakkın Allah yardımcın olsun
Vallaha ben 30 yasindayim hic mutlu olmadim ama bu kadindan kurtulursam mutlu edicem kendimi artik kendime yetimhaneden bebek alicam benim gibi olsun iyimser olsu ona dovus sanatlarini yemek yapmayi 3-4 tane dil yeteneklerini kucuken ogreticwm hersey ogreticem hayvan sevgisini bile ogreticem hayvanlari baya severim oda sevsin
Helal olsun senin gibi adamlar dünya da az kaldı kendine yeni sayfa açabilirsin kadından kurtulabilirsin evlat edinebilirsin
ins öyle yapicam Şu an madi manevi kayiba giricem baya cunku bu kadin evimi arabami ustune aldi yaa off niye verdim ben
Başının gözünün sadakası olsun sen yeterki kurtulda mallar kadında kalsın
Cok sagol kurtulmaya calisacam - gelirime ortak olmak istiyor simdide ben Şu an ticaret baya para kazanmaya basladim ve beni ksikaniyoe ve benden istiyor bende vermemek icin direniyorum 200k cikardim yani 8 yilda bu kadar yaptim simdide berbat etmeye calisiyor seytan kadin
İnşallah her şey istediğin gibi olur
Tesekürler sen cok tatlisin bence Allah sana yardim etsin
Rica ederim 😊 amin hepimize 🤲
Daha yeni yine kavga eti benimle diyorki sen benimle sirf cinselik cin evlendin beni sevmiyorsun bana ask degilsin Boyle soyle cinselik gram alakam yok 1000 yik bile cinselik yasamadan yasarim onu severek ask ile evlendim artik gerek yok ask ve sevgiye sen dogru insani bulursun ins
Öldür onu iyi hissedeceksin inan bana
Abi Alalh askina ben korkarim
Zavallı
Yap işte karının dediğini çok konusma
Noluyo yaa biraz bana karşi empati