Anneme olan ofkem.. yardım..

Öncelikle merhaba şmdi şöyle anlatıyım annem ve babam ayrılar. Bensu an19yasındayım babamla ara sıra görüşürüz 2 ayda bir 3 ayda bir ya da yolda gördüğümde. Tel nolarımız bile yoktur brbmzde beni çok sevdiğini biliyorum ama şöyle bsey var ben beraber oldukları zamanın sdce bir iki kısmni hatrlyrum başka hcbsy yok ailemize dair. Babam çok saf biridir ama çok temiz kalplidr içnde hc kötülk yoktur ayrı olmalarına rgmen annemn ailesi hla onu çok severler herkes babamı çok sevr fakat babamın başkasıyla konuşmlarını yakalamıştım, aşkımlı falan ama nedense ona öfke beslemedim sdce çok az kızmıştm kızmaktn çok üzüldüm ona bi trlu kızamadım neden bilmiyorum. Annem ve babam sürekli kvga ettikleri için ayrıldılar birbrlerne hakaret küfür vs. Gerçekten öyle bi hayattansa bu durumda oldgümza seviniyorum byle dha mtluyum. Ben 6 yaşlarındayken ayrılmışlardı dha sonra brişma olayları oldu ama yapamadılar. Babannem bzı hc istemedi dedikoducnun tekidir kendi kızı hakknda ble dedikodu yapar kötü kalpli biridir kısaca. Kendi kızına kahvlti hzirlardı bana yemek yapmazdı okuldan gelirdim aldği meyveleri saklardı faln filan yni. Komşularıyla hp bzm hakkmda konsurdu kaç ğçe ağladığımı bilirim en sonda bu olay yüznden tamamen btti işte dyanamadım. Annemin şu son 5aydır başkasıyla konşmalarnı duyuyorm bnu beneden saklamıyo ama ben hep saht oluyrum ve hc hoşuma gitmiyo ona öfke besliyorum neden bilmiyorum annemle sürklı kvga halndeyiz evde zten bi aile değilz o kendi odasna çeklr kapı hp kapaldr ben odamda oturrum bkre oturmadk berabr ve hergn sevglsyle konşmalrnı duyuyorum ona grçekten çok kin duymya başlıyorum bana nerdesn dye bile sorsa sanki bana batıyo o su içse bana batıyo neden böyle oluyo yardım edermisinz. Çok üzülüyorm böyle dvrandığm için ağlıyorum ama yemn edrm elmde olmadan yapıyorum neden sizce.
Anneme olan ofkem.. yardım..