Sevgilimin annesi 49 yaşında tesettürlü bir kadın bu detayı vermemin sebebini az sonra anlayacaksınız.
Ciddi adımlar atmayı planladığımız bir dönemdeyiz. Aileler tanışsın diye düşünüyoruz annesiyle daha öncede tanıştım ve her görüşmem de farklı bir olay şokla karsılasıp ilişkimi etkileyen bir bocalamaya giriyorum.
En son görüştüğümüz de bana ben hep hayalim oğlumun düğününde açık olacağım. Böyle istiyorum diye bir şey dedi açılması kişisel tercihidir beni alakadar etmez ama sadece düğün için açılıp kapanıcam diyen biri ve bu kadın kaç yasında. Bir bana mı garip geldi bu durum merak ediyorum. Oyuncak mı bu hep açık ol ozaman piskolojik sorun var gibi herşeye istemeye bile kapalı gelip düğünde açılmak nedir?
Ayrıca herseyin en doğrusunu kendisi bilir gibi konuşan aşırı kararsız ufacık şeye bile günlerce gezip memnuniyetsizlik yaşayan bir kadın. Üslubu ben ben ben tarzında ve nekadar samimi davranmak istesemde artık içim samimi gitmiyor.
Benim yanımda sürekli oğluna oğlum oğlum al şunu getirdim al bunu getirdim bunuda al diyen biri sonra hiç bir şey yapmıyor diye eleştiriyor. Bende şakayla karısık herşeyi yaparsanız yapmaz alısır dediğimde bana laf sokarcasına kalk şunu yap bakıyımcasına oğluna saniyesinde şeyler söylüyor.
Sevgilimle durumları konuştuğumda üslubunu ve herşeyi eleştirir tarzını bana sürekli niye kötü niyet arıyorsun söyle demek istedi böyle abartıyo olabilirmisin kindarmısın gibi şeyler duyuyorum.
Sevgilimi çok seviyorum ama bu süreç beni çok üzüyor ve Aileler tanıstıgında bu tavırları beni daha çok soğutur mu diye düşünüp duruyorum. Ciddi adım atmayı düşünürken şu an erteleme düşüncesine bile girdim çok bunaldım lütfen biraz fikriniz varsa paylasın ne yapacağımı bilmez durumdayım.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil