Sevgilimin yalanını yakaladım. Bana yalan söylemesine rağmen vazgeçemedim

Arkadaşlar uzun ama okuyun lutfen.

5 senelik sevgilimin yalanını yakaladım. Daha önce de bir sürü yalan soyledi ufak tefek ama bu bana göre büyük bir yalandı ayrıldım. Birbirimizi fazla kısıtlıyoruz o benden erkeklerle arkadaş olmamamı istiyordu bende ondan kızlarla arkadaş olmamasını. Çünkü çok yumuşak yüzü var kimseyi tersleyemiyor kızlarda el şakaları gbi seylerle işin dozunu kaçırıyorlar. Bu şekilde bir düzen kurmuştuk ama yaklasik 10 ay önce benden gizli bir facebook hesabı actgni öğrenince ayrldm şifreyi vermedi filan. 5 ay ayri kaldk dayanamadm yine barstk ama bu 5 ay suresnde ben yne hcbi erkekle muhatap olmadm o bir sürü kızla baya samimi olmuş ama arkadaş olarak ve bu kizlarn hepsi açık saçık kızlar benim kısa kol giymeme kızar normalde kızlar mini şortlarla geziyor . Bu kızlarla alakayi keseceksin dedim çünkü barışma asamasinda bana bu durumdan bahsetmedi barıştıktan sonra facebook mesajlarni gördüm pizza ismarla bana bacağına yediğin tekme yetmedi heralde gibi mesajlar yazms kızlar ve sık sık da konuşmuşlar. Tabi delirdm bunları görünce bir sürü laf söyledim ama ayrlmadm. O kızlarla alakayi kes dedim bu nasıl olcak bilmem ne dedi ama ben anlamam git olmadı açıkça söyle bana at topu selam dahi vermiceksin muhatap olmycaksn dedm tamam dedi. Bu şekilde epey devam ettk arada ufak tefek tartsmalarla. Ancak birgün faceinde bir resim gördüm ben faceine giremiyorum sanyodu ama minik bir hileyle girebiliyordum. Bir resim sevgilim bir kaç kisi ve iki kız bir kafede. Hemen aradm sevgilimi naber aşkım dedm ksa muhabbetten sonra sana bse sorcam o kızlarla hic gorusmuyosun dmi dedim ne alaka ya hayır dedi ben patladm orda saydim ağzıma geleni sen iyice salak yerine koydun beni bu kaçıncı yalan dedim bana sadece eee yani dedi. Ee yani mi bu mu tek söyleyeceğin bitti dedim terkettm. Biliyorum aptallik dyeceksiniz ama 1 ay sonra dayanamadm aradm konuştum istemiyo barsmak gururumu ayaklar altna aldm resmen unutamyorm 5 sene geçirdik çok özel şeyler yaşadık çok yakındk her gün ölüm gibi cehennem gibi yapamıyorum onsuz 20 gündür peşinde koşuyorm resmen. Baslarda istemedi sonra konusurken güldük eğlendik maddi durumun nasl paraya flan ihtyacn var mı dedi sonra bir anda soğukluk oldu nye böyle yapyon dedm bitmedi ama zaman ver dedi bekledm günlerce ara ara konuştuk calsyo geç saatlere kadar sonra bana izin günümde konusalm dedi dediği gün aradm izin vermedi patron erteledi dedi. Perşembe iznim dedi bugün yani bugunde aradm acmadi defalarca aradm acmadi mesaj attm noldu perşembe görüşürüz demstn dye uzaklasmaya çalışıyorum dedi aradm tekrar acmadi... çok kötüyüm gerçekten neden böyle yapıyo anlamyormbi kz vvardı bzi ayrmaya calsan benm.arkamdan atms tutmus ona beni Savunmus çok anlamıyorum ne yapmaya calisyo ölüyorum acıdan unutulur mu sizce 5 sene :(
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Ayrıyz görüşmyoruz ama facebook hesabına bizim resmimizi eklemiş. Ama aynı zamanda bir sürü kız eklemiş arkadaş listesine. Nasıl bir zihniyet fikri ne bu nasıl bir insan ya. Bana yalan söylüyor başkaları için benden vazgeciyor resmen yalan söyledin yine diyorum ee yani diyor ayriliyorz bir süre sonra adam facebook a bzim resmimizi ekliyor. Üstelik benim haberim olduğunu bilmesine imkân yok.ne yapmaya çalışıyor sizce.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün de engeli kaldırmış. Sanırım haklısınız resmen oynuyor benimle. Şimdi ben onu engelledim. Onu unutmak için ne gerekiyorsa yapcam artık belli ki hayır yok ondan bana oyuncak etti beni iyice :(
Sevgilimin yalanını yakaladım. Bana yalan söylemesine rağmen vazgeçemedim