1 neden üzülürsünüz?
2 ondan önce ne yapıyordunuz
3 sonra ne yapacaksınız
2 ondan önce ne yapıyordunuz
3 sonra ne yapacaksınız
sevdiğim kişiden ayrı kalacağım için üzülürdüm
sevdiğim özel bir insan yoktu , aşk ne bilmiyordum , herşeyden habersiz çok mutluydum
artık o canımdan çok sevdiğim değer verdiğim insan yoktu beni bırakıp gitmişti, şimdi ne yapacam bilmiyorum ama artık ben eski ben değilim ama mutluluğumu tabi ki kimse elimden alamaz
Kim daha cok sevmisse onu daha cok uzer.nokta:)
Kadın için alışkanlıkların sonu erkek içinse pişmanlıkların başlangıcı olur.
Haklı olarak :)
ayrılığım beni üzdüğünü biliyorum ya yeterli bana ondan önce birşey yapmıyordum gene bir çıktığım vardı standarttı işte, ayrıldıktan sonra ise hiçbirşey yapmıyorum birşey yapasımda gelmiyor hiç kıpırdayacak halim de yook moralimde yook
kadinlar bi sure aglar,sonra unutur gider,ama gercekten unutur.erkek ise aglamaz,ama hayatin herhangi bir zamaninda onu hatirladiginda bogazinda biseyler dugumlenir,ama kimse bilmez bunu
Cevap
5Cevap
erkegı uzer cunku bız aglarız zırlarız ama erkekler aglayamaz
1-haketmedıgımız sekılde ılıskının sonlanmasına verdıgımız emeklere uzulurum
ondan önce onu tanımıyordum
hayatıma devam ederdım/edıyorum
ben kendime üzülürüm ..karşımdakini tanıyamadığıma üzülürüm..ayrılıktan sonra yapılacak olan şey belli.. karşımdaki beni terkediyorsa unuturum ..o beni hep hatırlar irtibata geçmek ister ama müsade etmem..hep bu böyle olmuştur..giden döner ..yaşattığınıda yaşar...
Ayrılık beni üzmez.
Ondan önce o yoktu normal hayatımı yaşıyordum.
Ondan sonra o hiç olmamış gibi normal hayata devam, nasılsa bir zaman önce yoktu, şimdide yok ne farkı var ki.
Sevinecek yada üzülecek değerleri kaybetmişizdir artık duygusuz ve ruhsuz olurum bir kaç ay sonra eskiye dönerim herşey yeniden başlar.
Ayrılırken ilk zamanlar kadını sonra kadın unutur herşeyi sonra erkek üzülür pişman olur iş işten geçer ama nafile faydası yok
Neden boyle olurki:)
Guzel dedin:)
1-kimin kimi daha çok üzeceği belli olmaz, 2-hayatımı yaşıyordum, 3-hayatımı yaşamaya devam ederim
+1
seviyosam üzülürüm ancak...
yaşıyodum...
yaşamaya devam edicem...
Ota bka her şeye üzülüyoruz kadınlık hormonlarını aldırmak istiyorum.
Düşünence malmısın sen diyorum ama gel gör hormon dnen şey
yok otur üzül diyor .
Sen üzülme :(
Küstüm konuşmuyorum.
yere zamana kişiye nedene göre değişir bu sorunun net bir cevabı yok
Hayal kırıklıklarından ötürü üzülürüm.
Yaşıyordum
Yaşamaya devam ediyorum
sevdiğimden üzülürüm.
ondan önce normal hayatımı yaşıyordum.
sonrada normal devam ederim.
Biraz olgunlukla bağlantılı biraz da ne kadar sevdiğinle alakalı.
1. alışkanlıklarımdan vazgeçmek zor geleceğinden.
2. yaşıyordum.
3. yaşayacağım.
Bu kişiye göre değişir ama ben çok üzülmem.Sevgilim değil eşim olursa o zaman çok üzülürüm
evet, insan üzülür.
olağan şeyler üzülmem
Kadını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar