Boşanıcam diyor ... kararsızım .... ne yapmalıyım ?

burda sadece derdimi dökmek için yazıyorum . eski bir erkek arkadaşım vardı kısa süreli bir ilişkiydi . benden önce 2 senelik bir ilişkisi olmuştu . yeni ayrılmıştı ondan . birbirimizden çok hoşlandık . ben çok sevdim onu o kısa sürede . belkide ilk sevgilimdi ondan . sonra diğer kadın dönmüş . kadın fettanlığıyla tekrar elde etti . yakasından düşmedi . kendisi daha önce ilişkileri olmuş bir kadındı yaşçada benden büyüktü . neyse ben gurur yaptım terk ettim bir sürü hakaret ettim aşağıladım . memleketini geldiği yeri kıro dedim herşey dedim . aslında seviyordum ama o kadına yüz vermesine dayanamadım . sonunda o kadın kazandı onla evlendiler . bir sene falan geçti aradan . ben yıkıldım tabi . benden 2 sene sonra evlenmişti . ağladım bağırdım çağırdım ama nafile olan olmuştu artık . kendi hayatıma devam ettim ama kimseyi hayatıma almadım . alsamda onun gibi olmuyordu hiç . sonra bana faceden yazmaya başladı . beni unutamadığını benim onu bu kadar çok sevdiğimi bilmediğini falan söyledi .sonra barıştık yani görüşme kararı aldık . bende o duygusallıkla kendimi ona teslim ettim . daha önce birlikte olmamıştık . benim ilkim oldu yani . o kadının ilki bile değildi oysa ama o karısı sonuçta . şimdi boşanıcam diyor mahkeme açıcak . ama kadın asla boşanmak istemez bundan eminim . kafam çok karışık . onu tekrar ona bırakmak istemiyorum . ama nikahlı sonuçta boşanmamak için bütün çirkeflikleri yapar . iş yerini basıcam senin o ... olduğunuu anlatıcam falan diyor telde kadın . sen o ... . diyor evli adamlarla ilişkiye giriyorsun . halbuki kendi geçmişi pisliklerle dolu . üstte çıkıyor . çirkeflik yapıyor . seni ailene anlatıcam ne olduğunu diyor .. aptal şey . nefret ediyorum ondan mutluluğumu çaldı . en güzel yıllarım onun yüzünden geçti gitti . artık öyle olmasını istemiyorum . bu kadına ne yapmalıyım ?uğraşıcak benle öyle görünüyor ...
Boşanıcam diyor ... kararsızım .... ne yapmalıyım ?