Bir Kız Bana Şöyle Demişti basit oldugumuzu düşünüyorlar erkekler diyorlar bende ne alakası var demiştim basit olup olmadıgını hal ve hareketlerinden belli edersin seviyorsa bir kız ilk çıkma teklifindede kabul eder bence demiştm.Peki Siz Niye kabul etmiyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılNeden etsin ki? İnsan neden tanımadığı biriyle sevgili olsun ki bu çok saçma değil mi? Senin de dediğin gibi severse kabul eder. Ama sevmesi için fırsat verilmiyor. "Benim sevgilim olur musun?" diyorsunuz da iyi hoş da neden sevgili olsun ayı mısın kurt musun nesin bilmeden... Teklif etmeyi bilmiyorsunuz. Uzun uzun anlatırsın, neden sevdiğini, nasıl olduğunu, nasıl geliştiğini... Sonra da dersin ki "Seni tanımak isterdim, bana bir şans verir misin en azından tanışalım, sevgili olmak zorunda değiliz, tanıştığımızda sevmezsen sana saygı duyarım...falan diyerek tanışma teklif edilir. Çıkma teklif etmek saçma. Çıkma teklifini daha sonra edersiniz.
510 Yorumla
Soran+1 yılama gittim dedm böyleyken böylke direk sözümü kesti
- +1 yıl
O zaman tipini beğenmemiştir. Ya da zaten erkek arkadaşı vardır. Yani her reddeden sırf hafif görülmemek için reddetmez. Ama sözünü kesmesi ayıp olmuş, en azından sözünü bitirmeni bekleyebilirdi beğenmemişse bile. Sözünün sonunda söylerdi olmayacağını. Böyle gönlün kırılmasına karşıyım. Sonuçta sevmek ayıp değil. Sevdiğini söylemek de ayıp değil. Zora koşmak ayıp, reddedildi diye sağda solda kızın namusunu dile düşürmek ayıp mesela... Bu tür şeylere girme de...
Soran+1 yılöyle bişey kattiyen yapmadım yapmamda ama dedigin gibi ayıp etti hatta arkadaşlarım boşver öyle salaktan hayır gelmez sevse en azından dinlerdi seni
- +1 yıl
Dinlemesi için illa sevmesi gerekmez, sevgiye olan saygıdan bile dinlerdi insan. Bir insanın bir insana sevgi duyması çok özel bir şeydir, hele ki cesaret edip de itiraf etmesi... Seninle çıkmayı istemese bile, en azından senin duygularına saygısından dinlemesi ve kabul etmeyecekse de gayet nazikçe durumu anlatarak reddedebilirdi. Böyle sanki suç işlenmiş gibi duygularını anlatana atar gider yapanlara kıl oluyorum. Reddedin tamam da insanca reddedin. Neyse arkadaşım üzülme...
Soran+1 yılcansın yaw aynen öyle diyorum bende tamam reddedin ama bu yaptıgınz ayıpla özgüvenimi kaybettm la O kadar tipsiz değilim ya ben :D hatta ykaışıklı oldugumu söyleyenler var :D
- +1 yıl
İlla tipsiz olman gerekmez hemen komplekse girme, karşındaki saygısız davrandı diye moral bozma hemen ;) Hatta sırf tipli diye reddedilen bile var. Belki de sevgilisi vardır. Bundan sonra yüzüne bile bakma, tekrar teklif edeceğini düşünüyordur mutlaka bir daha teklif etme sen de :)
- +1 yıl
bakanlığa şikayet dilekçesi gibi. az daha yazsaydın be moruk
- +1 yıl
okuyan okuyor sen aradan çekil moruk ötesi
Soran+1 yılaynen ben okudum :) çokta iyi yazmış kız :)
- +1 yıl
Teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
bende ilk teklif edenle çıkmam. ama teklif edenlerle arkadaş olurum sonra aralarından bitanesiylede çıkarım :)
5104 Yorumla
Soran+1 yılseni çakal seni :D
Soran+1 yılortaya karışık :D Bende sana çıkma teklifi edersem benmde arkadaşım olur musun :D
Soran+1 yılholeyy :D birgün beelki başka şeylerde olabilr yani :D
Soran+1 yıltüh tüh şuan alcam jiletleri elime vurcam o kadar üzüldüm :D
Soran+1 yıl:D La bırak ne uraşcam başka kız mı yok :D ama ilk fotodakiyse manitan iymiş :)
Soran+1 yılhe yaw baktım kimmiş bunla çıkan :d o topsakallıda büyük o değildir herhalde :D
Soran+1 yılyazık kıyamam :D
Soran+1 yılYok be nereye üzülcem onu yazınca gülesim geldi :D
Soran+1 yılbende değişik bir çeşitim her çeşit insan var diyorlar ya işte bana bakıp gerçektende öyleymiş diyorlar :D
Soran+1 yılYok be alakam yok :D
Soran+1 yılama bir adada senle 1 yıl kalsak bakabilrm sana o kadar tipsiz değilsin yani :D
Soran+1 yılAbla daha gencim yaw dur daha evleniyim bir erkek birde kız çocugum olsun ondan sora Allah kerimdir :D
Soran+1 yılne alaka la :D Ne dedm ki beddua ediyon :D
Soran+1 yılYaw fena degilsin ya çirkin değilsin o kadar :D Bi bülent ersoy'dan daha güzelsin mesela
Soran+1 yılİyi ki yanında degilim o zmn :D Kızlar çok takıntılısın biri size çirkin diyince hemen takıyorsunuz :D
Soran+1 yılKerata :D iymş bak bende seni sevdim ama yanında olsam kesin hep omzuma vururdun :D etrafımdaki diger kızlar hep öyle yapıyor :D
Soran+1 yılAma kafama vurma :D ztn ringte hep dövüyorlar beni en sonunda salak olcam :D
Soran+1 yılYaw kavga etmeyi pek beceremiyordum gittim kickboxa kaydoldum belki bişeyler ögrenirim diye şmdide ringte dhaa beter dövdüyorlar beni :D
Soran+1 yıl:D :D benmde hoşuma gitmiyor degil ha :D rahatlatıyor insanı dayak yemek :D Heleki hem dayak atıp hem yemek tadından yenmez :d
Soran+1 yılDövüşek mi :D
Soran+1 yılben sana el kaldıramam ki ztn
Soran+1 yılTabi ki tabiki :D erkek edem kızlara el kaldırmaz erkek adam aldatmaz erkek adam sevdigini kıskanır erkek adam sevdigini korur :D İçimde bir maçoda gizliymiş la benm :D
Soran+1 yılBu sogukta ne alcam hastalanırsın felan
Soran+1 yılBelki param yok bahane arıyorum biraz düşenceli ol yaw :D
Soran+1 yılOlsun bende hep kendimi düşünüyorum bu aralar çünkü etrafımdakiler düşünülmeyi haketmiyorlar...
Soran+1 yılbana üzen çok oldu :D Onun için böle takmamaya karar verdim herşeyi
Soran+1 yılSeni üzeni döverm ben merak etme o kadar dayak boşuna mı yedik dayak yiye yiye ögrendik kickbox işini :D
Soran+1 yılSedat
Soran+1 yılbu arada teker teker dövsem olur mu tamam az bişeyler biliyozda Rambo degilim :D
Soran+1 yılKaç kişiler :D
Soran+1 yılDerdin ne senin? Beni öldürmeleri felan mı :D
Soran+1 yılÖlüm gelecekse senin elinden olsun be gülüm :D
Soran+1 yılÖldürmeyen Allah öldürmez :D
Soran+1 yılgözlerin mavi mi lan senin?
Soran+1 yılÖyle öyle başımız sıkışınca ztn imana geliyoz biz ztn :D
Soran+1 yılEvt gözlerinin içinde kayboldum o yüzden farkedemidim rengini :D Bak afilli sözlerde söyliyebiliyorum o kdarda odun degilim demek ki :D
Soran+1 yılÇok diyorlar :D
Soran+1 yılben kızlara el kaldırmıyorum dedim sana :D
Soran+1 yılNerde yaşıyorsun sen ? Gelip kafa atacam sana
Soran+1 yılO uzakmışsın :D Gaziantep ama şuan Şırnak'tayım :D
Soran+1 yılPederin işi yüzünden benide sürükledi buralara :D Neyseki son senemde inşş kazanıp kurtulcam :D seninkide son senemi lisede yokse üniv mi okuyon?
Soran+1 yılHoley :D o zmn sen kazan ondan sora ben ögreniyim nereyi kazandıgını ondan sora 1 sene sora orayı tercih ederm :D
Soran+1 yılKorkma la asılmıyorum manitası olan kızlara asılmam ben :D
- +1 yıl
mesajlar denen bişey vardı özelinizi okumuşum gibi hissettim :(
Soran+1 yılsenin gözler rens mi?
Soran+1 yılİymiş gözlerin güzelmiş ama sadece gözlerin o kadar yani :D
Soran+1 yılYok Kıskanmışlar güzelligini :D vay anasını ilk defa bir kızı övdüm :D
Soran+1 yılAmman çokta tın dersin olur biter :D Ben normal Hayatı bile ciddiye almıyorum ben sen sanal alemi ciddiye alıyon :D
Soran+1 yılSıradan insanları ciddiye almam ben ama sen çetin cevize benziyon :D
Soran+1 yılGüzelim herşeye alınıyon sen seninle konuşan biri 1 gün öncesinden prova yapması lazm yanlış anlamaman için :D
Soran+1 yılSen mesajlara cevap vermiyon mu :D
Soran+1 yılBenimkiler bunlara dahil degil galiba :D
Soran+1 yılAttım attım :D
Soran+1 yılbaktın mı sen mesajlara tekrar :D
Soran+1 yılDuzgun kons skrmseni
Yeni yıl aynı zamanda kız arkadaşımın doğum günü ona hediyeye birlikte sevdiğimi söyleyecem sizce kabul eder mi o da beni seviyor bu arada teklif edecek arkadaşlar uyarım olsun çıkma teklifi etmeyin kızlar sevmez gidin onu sevdiğinizi hissettirin onu heyecanlandırın sonra öpün onu artık çıkarsınız 😉😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaga şöyle bişey var kadınlar birincide evet demiyo erkekte ikinciye yormuyo kendini sonra vay efendım ben 35 yasıma geldım nıye kımse ıstemıyo benı evde mı kalacam fela felan paronayak oluyo hepsi bu gidişle bekar ölecez hepimiz zaten .
41 Yorumla
Soran+1 yılaynen bu yızdan kızlar evde kalıyorlar
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
16Cevap
Kardeş sana bir tavsiye vereyim. En küçük olumsuzlukta bırak kızı. Emin ol değmez bu kezbanlara. Yazılanlara bak kolay lokma olarak görüyorlar dürüst olmayı. Seviyorsan kabul edersin lan işte daha ne lokması ..
31 Yorumla
Soran+1 yılyani lan kabul ettin diye kolay lokma görmicez seni hah seviyor kız dicez
+1 yılçok saçma ne basitliği bu adam gibi teklif eder hoşlanıyrsan kabul edersin 1 hafta bekliyim öyle cevap veriyimmi bu ne alaka karakterin ciddiyetindir önemli olan.
55 Yorumla
Soran+1 yılYani hoşlanıyorsan kabul edersin ne gerek var biraz güvenini test edeyim ayaklarına
- +1 yıl
fakat bende şöyle birşey var güvendiğim iyi adam bu dediğim erkekten hoşlanırım o yüzden kabul ederim emn oladığım insandan zaten hoşlanmıyorumdur reddederim bekletmem.
Soran+1 yılseni tebrik ediyorum
- +1 yıl
teşekkür ediyorum.
+1 yılneyi seviyon hacı nerden seviştinde sevme isteği geldi ? kadınlar acayip yaratıklar hafız zor iş zor
13 Yorumla
Soran+1 yılsevişmedim daha ben :D
- +1 yıl
sevişmek lazım ya banada kısmet olmadı :D parayla yapmakda etik olarak bana aykırı :(
Soran+1 yıldoru diyon :D
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılyaa kabul edip etmememesi önemli değil naz yapsın ama kestrip atmasın sonuçta karşında bir erkek var onunda gururu var
312 Yorumla
Soran+1 yılYani kestirip atmaları zorumuza gidiyor
- +1 yıl
yine 1 veya 2. bir şansı hak ederler ben mesela 1 ay koşarım benim hakkımda olumlu 1 şey yoksa kestirip atıyorum
Soran+1 yılben hiç koşmam beni reddetiyse o iş o an biter bu yüzden hiç sevgilim olmadı :D :D
- +1 yıl
olsun benimde olmadı rahat ol :)
Soran+1 yılvay anasını ciddi misin 24 yaşındasın ve hiç sevgilin olmadı mı?
- +1 yıl
aynen
Soran+1 yılinşş sonum sana benzemez :D
- +1 yıl
sen öyle san şans olack şans benim bir şey ypmadığımı sanma sakın çok kıza teklif ettim ben
Soran+1 yılBen pek etmedm :D
- +1 yıl
niyeeE ?
Soran+1 yılwalla ilk 2'de aşık oldum reddedildim sora hoşlandıgım birine ettim reddedildim sora bıraktım o işleri :D
- +1 yıl
yaaa sonun benim gibi olacak deee o zaman
ben böyle saçma bişey duymadım bahsettiğin kategoriye girmiyorum kabul ederim ben yani istediğim kişiden gelirse tabi
01 Yorumla
Soran+1 yıldemek ki herkes sen gibi degil...
- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılne alaka la? basit olduğunu düşünmekten değil o. beklemediği birşey olduğundan ve sana bir şans verip vermemesi gerektiğini düşünmesindendir. basitlik bukadar basit düşünülemez..
21 Yorumla
Soran+1 yılyani değil mi
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. hadi bunuda acıklayın :)
11 Yorumla
Soran+1 yılaçıklayamadılar :D
+1 yılYoo direk kabul edenler var sanirim bunlar kolay lokma bir de kizin biri kendi cikma teklifi etmisti bana bu ultra kolay lokma sanirim her erkege lazim yedekte dursunluk.
05 Yorumla
Soran+1 yılnerde yaşıyon hacım sen öyle ? :D
- +1 yıl
Valla yabanci bir yerde de degilim :D
Soran+1 yılneresi işte söyle bizde gelek ora :D
- +1 yıl
Olmaz :D anadoluda bir yer diyim
Soran+1 yılİstanbul :D
yani böyle %100 diilsemde biraz hoşlanıyosam hemen ok diyemem ki. bakarım işte seviyomu, çabalıyomu yoksa öyle şansını denemek içinmi sormuş diye.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki mükemmel insan asla birlikte olamaz. Çünkü mükemmel kadın 1. seferde evet demez, Mükemmel erkekse 2. şansı vermez ..
104 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki ben Mükemmelim :D
Cevap sahibi+1 yılne guzel :D
Erken davranmış olabilirsin :) kızın seni tanıması için ona biraz zaman tanı o zaten koşarak gelicektir
00 Yorumlahemen öyle kabul edılmez tabı enıne boyuna bı düşünmek karşıdakını tartmak lazım sonra karar verılır
01 Yorumla
Soran+1 yılben 1 defa ederm çıkma teklifini 2y. etmem bu yüzden hiç sevgilim olmaz :D
ben ederim :) ben kim oldugumu anlatirim zaten anlar
00 Yorumlaben beğenirsem şansımı denerim kabul ederse ekime etmezse S*kime kadar ... :D
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen bende öyleyuim :D
çünkü sizin kolay lokma diye tabiriniz vardır ya hani hah ondan olmayalım diye
17 Yorumla
Soran+1 yılne yapmamız gerek o zmn 2-3 defa mı etmemiz lazm
Soran+1 yılhep o şerefsiz 1 gecelik çıkan p.çler yüzünden bizim gibi fakirlerlede çıkmıyorsunuz :D
Soran+1 yılsırf onlar yüzünden benmlede kimse çıkmıo :D
Soran+1 yılyok öyle biri
birşey hissediyorsam ederim zaten etmiyorsamda hissetmiyorumdur bu kadar kısa ve net
01 Yorumla
Soran+1 yılbravo en güzeli
+1 yılBen ilk çıkma eklifi soranla çıkmam ;) Martin ( erkek arkadaşım ) bana çıkma teklif ettiğinde garip garip bakıp kaçtım sonra ben ona sordum :DDD
03 Yorumla
Soran+1 yılmartin :D
- +1 yıl
Evet süper de mi martin :DDDDDDD gavur :)))
Soran+1 yıl:D iymiş inşş mutlu olursnz :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılben ederım cunku ben erkegım evet banada gelsı hemde baya o yuzden gızlıyın lan ıste :)
https://www.youtube.com/watch?v=N8KTFbVyncokendıne gel :)
06 Yorumla
Soran+1 yılne diyon*:D
Cevap sahibi+1 yılmantar yedım ondan bosver :) en ıyı cevap sec benı bende 5 yıldız vereyım :)
Soran+1 yılhayır :D
Cevap sahibi+1 yılo zaman alırsın yıldızı :)
Soran+1 yılver*sanki nolcak :D
Cevap sahibi+1 yılseç en ıy ıcevap hadı lan level atlıcam panpa bı ıyılık yap yav :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılramayana ve bir gizli kişi yazmış onlara katılıyorum sevgisini ölçmek için çabalıyor mu amacı ne gerçekten sevdiği için mi yoksa sadece vakit geçirmek için mi v.s bunlar için :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirincisi gerçekten istemeyenler , ikincisi az daha ilgi bekleyip ne kadar doğru olduğunu öğrenmeye çalışanlar diye ayrılıyor :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKız bana hem bakıyor ama reddetti beni manyaq mıdır nedir
+1 yılÇok da güzel ediyorlar. Hatta ne diyeceklerini şaşırıyorlar. Biraz iddialı olacak ama söylemesini bilmek gerek.
00 Yorumla
+1 yılKiz hakli bende oyle dusunuyorum... basit oldugumuzu dusunurler
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok basitsin şuan o kelimeyi diyerekten
- +1 yıl
Soyleme oyle :((
Soran+1 yılÇok müthişsin harikası var ya seni ne muhendisler ne doktorlar isteyecek görürsün ama annen vermiyecek sora sen annene kızma ama ha
- +1 yıl
Neden boyle soyluyosun?..
Sacmalamana gerek yok ;)
Soran+1 yılçok çabuk alıyınorsunuz siz kızlar ne ypaıyım :d
- +1 yıl
Pff
Gizli Üye(30-35)+1 yılben böyle bişey yapsaydım sevgisini ölçmek için yapardım heralde :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılteklif gelmediği için bu soruna net bir cevap veremiyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılkesin etseler havaya girer reddedersin içinizi bilrm ben sizin
Cevap sahibi+1 yılbilemiyorum artık :D
Soran+1 yılbak bak havalara bak
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeneme tahtasııyz biz ya 1 de kabul etmezler ikinciyide ben etmem şahsen 1 kere reddedilmişsem olay bitmiştir :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D aynen bendede öyle bu yüzden sevgilim olmuyor :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar bu kafayla gittikleri süre... yakışıklı erkekler hep çömez kızlara gider
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen yani
çıkma teklifi nasıl ediliyor ki abi ?
14 Yorumla
Soran+1 yılbende bilmiyorum :D
Soran+1 yılSen karizmatik yakışıklısın senin etmene gerek yok abi onlar eder sana :D
Soran+1 yıl:D vermiyorlar :D
+1 yılKendini ağırdan satmak istedikleri için
22 Yorumla
Soran+1 yılsevsinler onların agırlıgını
- +1 yıl
ne sevmesi sıksınlar onların ağırlığını
+1 yılBen hiç ''çıkma teklifi'' almıyorum abi ..
06 Yorumla
Soran+1 yılGelmioyr mu nası gelimoyr tipsiz misin?
- +1 yıl
çok hemde ..
Soran+1 yılOlsun önemli olan iç güzelligi :D
- +1 yıl
asdf tsbi
Soran+1 yılBenimle Çıkar Mısın?
Soran+1 yılbak sana çıkma teklifi eden biri oldu :D
+1 yılkız evi naz evi derler :) öyle hemen olmaz :)
161 Yorumla
Soran+1 yılbir soru sordum bir kız beni reddetti 2. kez ediyim mi teklif dedm kızların hepsi yok etme boşver dedi :D
- +1 yıl
naz yaptığını anlamaz ise ne olacak? tekrar deneyip hayır kelimesini duymamak için senden vazgecebilir dimi :) belkide bu durumda , sende çok sevebileceğin bir erkeği kaybetmiş olacaksın.bu a bir ihtimal :)
Soran+1 yıldegil mi bazen kesin naz ypaıyordur diyen erkkeler var sora kendilerini rezil ediyorlar...
- +1 yıl
gerçekten istiosa pes etmez bence bu teklif 2 kez olur 3 kez olur ... ondan sonra cevap alınır ... yani ben böyle düşünüorum :)
Soran+1 yıl3.sünde kabul etmessen döverm seni ha
- +1 yıl
beni neden dövüosun :)
Soran+1 yılPardon kaptırdım kendimi :D
- +1 yıl
bence de :)
Soran+1 yılDeliyim ben boşver :D
- +1 yıl
ben de pek akıllı sayılmam :)
Soran+1 yılKendini akıllı sananlar çok m.l görünüyorlar boşver biz böle iyiyz :D
- +1 yıl
aynen öyle :)
Soran+1 yılÖyle fotolarıda profil resmi yapma la bir sürü abaza var ks de
- +1 yıl
biliorum ... ama ben hepsiyle başederim :)
Soran+1 yılAferin aferin Güneş sarımsı saçları bide burnunu ucunda hızma yüzünü görünce iç organlarım erirdi hızla
- +1 yıl
fazla erimesin ;)
Soran+1 yılwalla orası erimesinde :D çünkü lazım olcak ilerde daha yapmadan etmeden bişi olmasın :D
- +1 yıl
yani :)
Soran+1 yılYani ne la nerden biliyon yapmadıgımı :D
- +1 yıl
ben genel bir cevap vermek istedim :)
Soran+1 yılhıı anladın olsun anlamışsın ben kendimi evlenecegim kadına saklıyorum :D
- +1 yıl
işte buna inanmam :)
Soran+1 yılWalla bende inanmadım bak şimdi :D Ama birinin namusuna giriyorsam onunla evlenirim tabi onun ilk erkegi olduysam :D
- +1 yıl
orası ayrı tabi :)
Soran+1 yılOrası ayrı tabi ne la ne p.çler şrfsziler var gencecik kızların namusana girip sora terkedip gidiyorlar adamlık mı la o o.çları
- +1 yıl
senin düşüncen en doğrusu ama herkes senin gibi düşünmüo işte
Soran+1 yılSende kendini evlenecegin adama sakla güvenene kadarda birilerine vücudunu teslim etme aşk seks olmadan da yaşanır
- +1 yıl
haklısın ..
Soran+1 yılbak zoruma gider o hızmayı birilerine teslim etmeden evlenmeden :D
- +1 yıl
senin niye zoruna gidio ki :)
Soran+1 yılNe bilim la Şimdi birini övmekte hiç tarzım degil sevmemde ama :D Masum bir güzelligin var istemem bu güzelligin içine etsinler :D
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
Soran+1 yılHemende havalara gir :D
- +1 yıl
e olsun o kadar :) di mi :)
Soran+1 yılDur yine bakıyım A gözünün altında benide varmış ne güzel tamam izin veriyorum havalana bilrsn :)
- +1 yıl
o ben olmasaydı havalanamıcaktım yani :)
Soran+1 yılmillet gögüslerden alamaz gözlerini ben gidip senin beninden alamıyorum gözümü ne saçma sapan biriym :D
- +1 yıl
aferin sana :)
Soran+1 yılniye .D?
- +1 yıl
hep böyle uslu ol :)
Soran+1 yılHiç uslu değilimdir çok yaramazımdır küçükken ismimi yaramaz listesine yazarlar bir sürüde çarpı koyarlardı :D
- +1 yıl
o kadar yaramazsın yani :)
Soran+1 yılYani işime gelmeyince öyleyim :D İşime gleincede çok uslu efendiymdir huyum kurusn :)
- +1 yıl
:) fena hastaydın demek
Soran+1 yılWalla şimdi o fotoyu değiştir yoksa sanada hasta olacam :D
- +1 yıl
o zaman ben gittim :) bye :)
Soran+1 yıloke by fotonu kaydettim telefonuma artık çok geç :D
- +1 yıl
:)
Soran+1 yılnerde yaşıyon sen
- +1 yıl
ben biliyorum nerede yaşadığını
- +1 yıl
nerde yaşıo muşum ? :)
- +1 yıl
istanbulda
- +1 yıl
bitanesin başpsikokopat ;)
- +1 yıl
thanx. eğer merak edenler olursa daha detaylı adres bildirimi de yaparım...
- +1 yıl
bu söylediğinde ciddi olamazsın :)
- +1 yıl
ne zaman ciddi oldum ki zaten... her zamanki gibi gayrciddiyim
- +1 yıl
:) bişey demiorum sana
- +1 yıl
amin...
Soran+1 yılyakışıyorsunuz 2 niz çıkın ama bu kızı üzersen döverm seni :D
- +1 yıl
ne alakası var ne yakışması ya :)
+1 yılBen iniyorum genelde çıkan hep onlar oluyor :(
01 Yorumla
Soran+1 yılGül gül varya yerlere yattım
Bana çıkma teklifi şeysiyle kimse gelmiyo :(
02 Yorumla
Soran+1 yılBen söyliyecem onlara sana edecekler çıkma teklifi
- +1 yıl
Korkutuyorsun ya da çok güzelsin ya da çok iyi bir arkadaş çevren var. Hangisi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklımda başkası vardır
00 Yorumla
+1 yılÇabuk elde edilen şeyler çabuk biter görüşündeyim.
00 Yorumla
+1 yıl1 kere sorarım kabul etmezse bidaha sormam
00 Yorumlaçünkü taktik yapmaya çalışıyorlar
00 Yorumlaeden yok -.-
12 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!