Hissedilebilecek aşktan daha güzel olan duygu nedir? Anne/baba olmak, çok istediğin bir şeyi elde edene kadarki geçen sürede hissettiklerin...
link Sorunun çıkış kaynağı.
Haydi bakalım..
link Sorunun çıkış kaynağı.
Haydi bakalım..
Ask bir nedendir ondan sonra gelenlerin önemi var bana göre..Ask sadece bir duygu karmasasi olarak nitelendirilir ama sonrasinda neler olucagini bilemezsin..
Cocuk sahibi olmak her insan icin asktan cok öte bir tutkudur bir annenin cocuklarini sevmesi bütün asklardan üstündür mesala..
Ask bir hal halidir. sonrasina bakmak gerek..
Doğru dedin. Önemli olan sonrası.
Bu arada sarki güzelmis..ilkkez dinledim..Herkese sonrasina bakicak bir ask nasip etsin Yaradan umarim.
Amin affedilmeyen.
Fenerbahçe. Laf olsun diye yazmadım. Aşk biter ama o çubuklu sevdam bitmez ve iyiki Fenerbahçe'liyim.
Laf olsun diye yazdıgını düşünmedim zaten...
Herkesin tercihi farklı tabi. Teşekkürler.
Yok :) bu sadece esimize, sevgilimize hissetimiz ask degildir ...bence sadece sevgilimize/esimize asik olmuyoruz biz cocuklarizada asik oluyoruz, allaha asik olabiliyoruz... cunku bence ask sevgiden otedir.. ask herseye ragmen sevmektir... asktan ote yok :)
Anne olmak diyolaaa.
Bilemicem ki tamuşum. Olmadım daha (:
Ben de olmadım, gözlemlediğimi didim.
Cevap
10Cevap
evet aşktan öte çok güzel,yaşanılası duygular var,azim,başarı,anne olmak,iyi bir anne olmak,insanlar tarafından sevilmek,örnek insan olmak:))gibi gibi:)))
Di mi :>
di:))
elbette vardır
nirvanaya ermek yürek ister
Ağlarım bak.
ahaha linki açmadan önce bende bu şarkıya bakıplinkini atıcaktım tamda sana :D :D çok severim bu şarkıyı :D
Aşktan öte olan şey, mâşukun (sevgilinin) varlığında kendini bulmaktır. Bu da en büyük aşktır, vesselâm.
Ne aşk ne sevda... anne baba sevgisi, evin huzurunu hiiç bişeye değişmem...Yeterki bunlar olsun :)
aşktan ötesi olmaz varsada bana gelmesin aşk olayından güzel tecrubelerım var :(
Kıyamam..
kıyıldık o yuzden artık ınanmıyorum
ana gibi yar bağdat gibi diyar olmaz demiş atalarımız.. bence çok doğru söylemişler
Aşk yalandan ibaret ötesi olsa ne olmasa ne
Aşkı yalan yapan karşındakidir. Hissettigin gercektir.
Öyle bir duygu henüz menzilime girmedi...
Var cok acayip ahahahaha
yine mi senn:))
Anlayamadım :S
Bir sen anlamamışsın. Sorun sende degil sende.
vardır kesin girersem çıkmam onu söyliyim
var
.
Varsa Sen söyle <3
çocuk sevgisi
aşktan ötesi mezarda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar