İlahi adalet mutlaka yerini buluyormu diye soranlara

Arkadaşlar bu sitede sürekli paylaştığım bir ilişkim vardı,benim ilk ciddi ilişkim ilk aşkımdı kendisi onu geç bulmuş ama çok sevmiştim,1 sene kadar beraberliğimiz sürdü,bana karşı çok ilgili değildi ama seviyordu beni,ben ise sürekli onu daha mutlu edebilmek için çırpınıp duruyordum,iş yerine hergün demet demet çiçekler,hediyeler,süprizler yapardım ihtiyacı olduğu her zaman yanındaydım,babası yoktu o yüzden ailesine çok saygılı davranıyordum annesini bile gideceği yerlere götürüyordum,terazi burcu duygusal bir insanım biliyorum çok ilgi göstererek hata yaptım arkadaşlarım uyarıyordu ama ben böyle seviyordum değişemiyorum,zamanla beni kırmaya başladı fikirlerime çok önem vermiyordu,beni kırıyordu ama ben hep katlanıyordum,beni sevmiyordu diyemem çok güzel anlarımızda oldu,son zamanlarda aramızda tartışmalar başladı ve sonra bunlar sıklaştı ve o beni terketti,çalıştığı yerde ona ilgi gösteren zengin bir doktor vardı ve onu tercih ederek beni terketti kendisinden 14 yaş büyük birisini tercih etti,beni yinede arıyordu arkadaş kalalım diyordu istemedim,ve sonra büyük bir aşk acısı içinde buldum kendimi başka hiçbir acıya benzemiyordu bu,ayrılalı yaklaşık 11 ay kadar oldu ve ben artık çok daha iyiyim,bu sürede kendime daha iyi baktım 5 vakit namaz kılıyorum,body yapıyorum hayata daha çok tutundum ve o kötü günleri atlattım diyebilirim,birde şu var benden ayrılmadan önce son sözü sana güvenemiyorum sen beni döversin filan demişti bana ve geçen gün bir haber aldım doktorla ayrılmış ve adam bunu ağız burun dövmüş,kızın psikolojik bazı sorunları vardı annesi bile doktora kız hasta sen bununla evlen hem iyileştirirsin falan demiş,bazen dert yanarız ilahi adalet yerini bulurmu diye şimdi soruyorum ey sevgili bana beni döversin dedin ve terkettin,ve seçtiğin o adamdan şiddet gördün Allah büyüktür çektiğim acıları onun yanına bırakmadı,ama ben yinede böyle olsun istemezdim ben elini tutarken fazla sıkarmıyım diye düşünen

bir adamdım ve dayak yediğini duyunca gözlerim doldu,ama artık onu istemiyorum,anlattıklarım aslında bir soru değil bazen arkadaşlar adalet yerini bulurmu diyorlar emin olun ya bu dünyada ya da ahirette kalp kıranlar mutlaka bunun hesabını ödeyeceklerdir,hoşcakalın..
İlahi adalet mutlaka yerini buluyormu diye soranlara