merhaba benim bi kız arkadaşım vardı 1 sene kadar çıktık . 2 ay önce ayrıldık . okul açılana kadar arıyordu soruyordu falan okul açıldı bu değişti . 2 gün önce öğrendimki asistan hocasına aşılıyor . kız arkadaşlarına onu bana ayarlayın falan diyor . ben biraz rahat bırakmıyordum yani sıkıyordum şimdi özgür kızım ayaklarında sigaraya başlamış önünde içkiler o bar senin bu bar benim geziyor . yani kız 1 ayda birden değişti . birde 3-4 kişi sınıfından buna aşılıyor hoşlandıklarını falan söylemişler . dün bana mesaj attı bende s.git ben senin ne mal olduğunu öğrendim Allah beni senden kurtardı arama beni bir daha dedim. size sorum bu yaptıkları yanında kalırmı ? yani bana namuslu kızım ayakları yapıyordu geçen hafta şimdi asistan hocası için ölüyor bitiyor . beraber kahvaltılara gitmeler falan yani sorum şu 1 insan 1 ayda nasıl bu kadar değişir ve bu yaptığı yanına kalırmı? tek istediğim pişman olup dönmesi ve gerekli cevabı vermek ...
Cevabın nedir?
bir insan bir ayda bu kadar degisemez onun zaten icinde varmıs seninle birlikteyken de şu an yasadıgı hayatı yasamak istiyormus Allah ahirette değil dünyada da herkese yaptıgının cezasını verir yapacagın en güzel sey Allaha havale etmektir...
21 Yorumla- Soran+1 yıl
öyle yaptım zaten Allah yanına bırakmasın
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Fakat ayrılık var arada.. Yanı seiz ayrılalı 2 ay olmuş 1 aydır hocasıyla.. Seni aldatmamış.. Sadece sana hıssettıklerı aşk değilmiş..
Kendini boşuna uzup dert etme kendine boşuna hırslanıyorsun. Sende hayatını başka kızla geçir..05 Yorumla- Soran+1 yıl
ya tamam haklısın ama okul acılıncaya kadar benım ıcın hala oluyordu okul acıldı arkadaslarıyla bı takılmaya basladı barlar falan şimdi de hocası ıcın öluyor ama daha aralarında bırsey yok yanı cıkma falan yok benım onun ıcın yaptıklarıma mı yanıyım kendıme mı yanıyım
- Soran+1 yıl
ve ben gecen haftta bırımı var hayatında dedıgımde sen benı o kızlardan mı sanıyorsun hayatımda kımse olmayacak falan ayakları cekıyordu ;)
- +1 yıl
Boşver hayat işte.. hep öyle denir sonra başkası olur.. Sen kendi hayatına bak yanacak bir şey yok. yaşandı bitti..
- Soran+1 yıl
öyle umarım bana yaptıkları yanına kalmaz
- +1 yıl
Ya olmamış işte sevgisi aşkı yetmemiş ayrılmışsınız.. En ıyısı sen o defteri kapa başka kızı gerçekten bul.. By By
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
arkadasım ben 4 sene çıktım.kısa donem askere gıttım geldım.aynı senın dedıgın gıbı kız yuzde yuz degısmıs.kafayı yedım sen kurtulduguna dua et kısa zamanda ne oldugunu anlamıs oldun
11 Yorumla- Soran+1 yıl
aynen kardeş Allah benı kısa donemde kurtardı şükürler olsun
% 80 i zilli kardeşim boşver eğlen at yapacağın iş bu,bu gibilere bu tarife lazım.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
0Cevap
Olsa ne olmasa ne, ayrılmışsınız bitmiş. Mesele bu.
00 Yorumlaallahtan dıle benım gıbı.ve benım ıstedıgımde pişman olup donmesı ve gereklı cevabı vermek
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Allah'a havale ettim ben umarım yanına kalmayacak yaptıkları
Sana yuzunu bellı etmemıs.Tabıkı bulur o olup bıttıgı kısıler onu kullanıp atmazsa ıyıdır
01 Yorumla- Soran+1 yıl
benim sevgimin karşılığı bu olmamalıydı . tek dileğim bu yaptıkları yanına kalmasın
Sen konuşma onunla kes irtibatı artık
01 Yorumla- Soran+1 yıl
konusmam zaten o kadar kendıme saygım kaldı şükür . benı bı daha arama senın ne mal oldugunu anladım ben s.gt dedım
- +1 yıl
yaptıkları kendi hayatını mahveder zaten
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar