Bı erkek arkadaşım vardi beni kırdığını aglattığını görür benden sana zarar gelior derdi fakat benim üzülme sebeplerim hep onun isterse zahmet etmeden yapabilecegi şeylerdi hep ben aslında yok gibiydim beni paylasmazdi mesela instasinda ve kızları ekler çıkarırdı benimle dışarda bulusmazdi herzaman aylarca bahane bulur kapalı kapılar arkasında vardık ne bilim oysa yemin ederim Allah bilior tertemiz sevdim sonra dayanamadım ayrıldım beni aradı özür diledi sen nasıl istersen öyle yapalım dedi yarını sorduğumda yalan söyledim ben senin kölen olamam k. b dedi bunlar kölelik mi anlamadım delirdim birsuru beddua edip heryerden engelledim hala bana kendini gösterme çabalarında ne istiyor bana kendimi kullandirdigimi farkettirdi ona çok beddua ediyorum o beni geleceğimi duygularımı bedenimi psikolojimi herşeyimi mahfetti ondan nefret ediyorum benim bidaha guvenebilme yetimi sevebilme yetimi aldı ona asla hakkımı helal etmiycem benim her gece yere düşen gözyaşım ciğerimin yanışı ne kadarsa milyon kere ona olan sevgimi geçti nefretim tek bir günde kendime çok kızıyorum çünkü hala yüreğimde o var ben onu sevmek istemiyorum
Bilemiyorum cidden. Mesela bana cidden kötü davranan bir sevgilim vardı ve manyaktı diyebilirim kısacası ama hep bana zarar verdi ki sevdi mi o kısım bile ki sevdi gibi ama off karışık. Hep bana zarar verdi ve sözde bir de en son bana beddua falan etti ama ben şu an doğru insanlayım ve onun mutlu olduğunu sanmıyorum ve zerre de umurumda değil kendisi. Ettiğini de yaşasın demek istemiyorum çünkü ben öyle biri değilim ama mutlu olacağını da sanmıyorum
021 Yorumla- Soran+1 yıl
Bak bilemiyorum belki ben nasıl unutacağımi bilmiorum afalladim tökezledim psikologami gitsem napsam bilmiorum bu kötü bı aşk kötü duygu beni mahfediyor bu şey
- Soran+1 yıl
Senin mutlu olmana çok sevindim bırak yaptığını bulduysa çok iyi sen de nasıl yaptın atlattin unuttun
- Soran+1 yıl
Ben o noktayı gördüm ve ardıma bakmadan uzaklaştım bütün irtibatimi kopardım
- +1 yıl
Aslında şöyle oldu. O kadar çok üzdü ve yıprandım ki zaten kaç kez ayrıldık ki bu bile şu an o kadar saçma geliyor ki anlatamam. Zaten inan bana her ayrılma ister istemez ilişkiye zarar veriyor. Bak son ayrılmamızdan önce 2 3 gece önce cidden bir şeyler düzelmiş gibiydi ve ikimiz de mutluyduk ama cidden onun manyaklıkları falan ve artık ister istemez sevgimi neredeyse bitirme şeyine getirmişti artık ve en son küçük bir tartışma gibi bir şey yaşadık ve en kötü biraz kızar sakinleşir demiştim. Neyse ben o ara zaten hasta gibiydim ve gece ben senden ayrılıyorum mesajı geldi ve zaten ondan sonra ben artık her şeyi anladım ve zaten sevgi falan da kalan kırıntıları da kalmadı. Sonra da doğru insanı buldum ve sadece ne kadar salağım dedim işte kendime ondan sonra ve şuanki sevgilim için inan bana ölürüm bile onun için yaşıyorum
- Soran+1 yıl
Sizin aranızdaki sorun neydi
- Soran+1 yıl
Neden deliriyordu mesela ben beni Instagram'da paylaşsın kızları eklemesin dışarı çıkalım birlikte aktivite yapalım 4 yıl oldu işi biraz ciddiyete dökelim benim kavga sebeolerim hep bunlardi bunlar sence karşındakini değiştirmek mi ya herkes gibi olmadığımı göstersin istemiştim ama o bunları yapmayı istemedi üstüne beni kendinden soguttun cümlelerini kurup gidiordu
- +1 yıl
Yaaa sorun ohoo. Manyaktı cidden bak netim bunda. Benim için gitti ne saçma sapan testler yaptı. Hep ona olan sevgimden şüphe etti bilmem ne hatta anlatamam yani yaptıklarını. Yaa ona yazar mıyım geri yazmaz mıyım diye ayrıldığı olmuştu. Kıskanıyor muyum diye eski sevgilisini de dahil etti ohoo hemde daha neler neler. Benle evlenmek istiyordu ama ona ne kadar dayanıcam onu mu ölçüyordu aklınca mı ne ve sevgimi ölçecekti bilmem ne... Özelden kız arkadaşlarıyla arayıp bilmem neler neler off neyse zaten sinirli halleri ve en küçük şeyleri bile büyütmesini demiyorum bile ama bak cidden ben canım olan bu ve hata ettim ben ayrılmalıydım daha ilk başlarda
- +1 yıl
haa neden deliriyordu mesela bak bana gitti yüzünü göstermeden ona çok benzeyen başka bir kızın vücudunu mu ne attı ki uykuluyum o an bende yeni uyandım mı ne ve bende öveyim falan dedim ama sen nasıl hatırlamazsın bilmem neler ohoooo. En küçüğü bu zaten ki pişmanım. Eski sevgilileri karaktersizmiş geneli ve işte o da bana çektirdi
- Soran+1 yıl
Bence kız kötü değil seni sevmiş cidden insan umursadigi kişiye kızar sinirlenir kıskançlık damarları fazla bende cooook kiskanctim ama asla isletmedim kimseyle kiskandirmadim hatta şüphe duymasın bile istedim bence o kız zaten sanada yaralı gelmiş sende biraz daha yara almış gibi keşke kurtulmak yerine biraz daha güvenini saglasaymissin ama geçmiş artık inan kizada üzüldüm insan bı kere darbeyi yiyince artık toparlayamior
- Soran+1 yıl
Keşke oda şu an yanındaki kız gibi güveni sarsilmayaymis ama demekki doğru insan degilmissiniz birbirnize göre bizim olaylar çok daha farklı ben kullanildigimi hissettiğim için hircinlasiyordum oda bunu benim kavgacı biri olduğuma yorardi belki bende anlaşılmaz bı tiptim bilemem ama en azından hayatımla oynamasaymis diyorum:)
- Soran+1 yıl
Peki sen onu özel hissettiriyormuydun
- Soran+1 yıl
Aslında benimki onun benle birlikteyken başka bı kızla gece gezip flört etme fotolarını gördükten sonra başladı:)
- +1 yıl
Aslında benim şu anki sevgilimin de güveni sarsıldı. Eski sevgilisi bunu kaç kez aldatmış hatta birisi aylarca sürmüş ve hatta zamanında intihara bile kalkışmış biri ama iyi ki de bir şey olmadı. Doğru insan hiç değildik ki zaten aşırı da ilgili değildi bana karşı zaten. Hmm sende hata etmişsin işte. Bak ayrılacaktın en doğrusu bu oluyor değmiyor. Şu anki sevgilimle bak bir kere bile ne kavga ettik ne de olay çıktı ve çok mutluyuz. O benimde bende onun yaralarını sardım tamamen. Olay kavga boyutuna gelmesin diye zaten illa birimiz alttan alırız ve suçlu zaten suçunu kabul eder ve gerçekten çok şükür çok mutluyuz. Bak cidden anladım ki aşk geçmişte yaşanılan şeyler gibi inan ki değil. Gerçekten tam anlamıyla doğru kişiyle yaşayınca anlıyorsun ki o kadar güzel bir duygu ve anlaşamayabilirsin ki bu dünyanın sonu değil yani uyumlu değilsiniz
- Soran+1 yıl
Ben zaten baştan yanmışım Allah daha mutlu etsin adına çok sevindim
- Soran+1 yıl
Amin inşallah hepimiz mutlu oluruz ama bı tek o sürünür insaaalllaahh
En İyi Cevaplar
Merve lan içimi parçaladın Benim şu yazdıklarından anladığım bu seni yedek yapmış kopmakta istemiyor boşta kalmamak için şunada emin ol böyle bi adam seni ortamına sohbet mezesi yapmıştır eminim üzülme ama delisi olan hergün ölüsü olan bir gün ağlar sabret atlatırsın üzme kendini tamam mı çiçeem
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet ben ona 4 yılımı harcadım elimde çiçeklerle gittim heyecanla ilk ona gittim öyle yıkık bitik ellerimde dikenle döndüm ki ben bunu nasıl atlaticam diye kafayı yiyorum biliormusun hep kullanildim yaşadıklarımı anlatsam lanet edersin evet ben hep cepteydim çünkü seven cepte olurdu o yapmaz derdim yemin ederim herkese savundum ama bana akşamı düzeltelim diye yalvarıp tekrardan kandırıp yarını yalan söyledim ben hicbirsey yapmam senin kölen değilim derken okadar alayciydiki o an dünyam başıma yıkıldı tamamen kandırılmışım herkes bana çok güzel bakımlı bir kızsın derken onun benimle dışarda görünmek istememesi bütün ozguvenimi bitirdi aylarca aynada kendime bakıp kusurlarimi arıyor belki bu yüzden diyordum baksana çiçeğim ben uzulmiyim kim üzülsün
- Soran+1 yıl
Ahahahah yok be 4. Yıla girince bende ister istemez artık özel olduğumu hissetmek istedim bizahmet çok ağladım çok yıprandım ama bosdu yani bilmiorum hevesi bitmiş ben bana değer ver dedikçe o hep bana dış kapının mandalı olduğumu gösterdi buda beni çok hircinlastirdi evet maymundan 5 DKK önce doğmuş
- Soran+1 yıl
😅😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- u+1 yıl
Bulmuyor bence
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bulsun ben görmek istiyorum
- +1 yıl
Yook
01 Yorumla- Soran+1 yıl