İlahi adalet yerine gelir mi?

ben sanaldan bir çocukla tanıştım ve bu cocukla arada buluşuyorduk 8 aylık bir ilişkimiz oldu ama çok güzel bir ilişkiydi birbirimize baya bi sadıktık ileriye dönük hayallerimiz bile oldu sonrasında ne olduysa son 2 hafta bana soğuk yapmaya başladı neden bana böyle davranıyorsun dediğimde beni engelledi, wngelimi bir daha açtı son görülmesi yalnız bana açıkken onu da kapattı nedenini sorduğumda ise bana sövüp beni bir daha engelledi ve yine engelimi açtı bana eskisi kadar yazmama sebebi sınava hazırlanmasıymış. ben de enayi olduğum için inandım tabi ki. en sonunda illallah geldi bu davranışlarından ve ayrılmak istediğimi söyledim bana sadece "tamam" dedi sonra ise dayanamadım 5 gün sonra onunla konuşmak istediğimi söyledim görüntülü konuştuk ve her şey yerine oturdu, barıştık. sonra yine bana iyi davranmamaya başladı beni umursamıyordu. bana birden şu an birçok kişiyle konuşuyorum dedi. hayatında kadın olarak sadece ben ve annesiyle konuşan çocuk bana sınıfındaki kızlarla konuştuğunu söyledi. ben ise hayatında en çok konuştuğun hani ben vardım kadın olarak dediğimde bana artık başkaları da var dedi ben de "ben senin sevgilin miyim değil miyim?" dediğimde ise bana "bilmiyorum muhtemelen değilsin" dedi ayrılmak istiyorsan söyle ayrılalım dedim ve evet istiyorum dedi.

Ben çok ağladım onun için o gün. "inşallah mutlu olamaz beni kırdığı gibi kırılır" diye. 1 ay oldu ayrılalı ve hala aklımda, hala aynı şeyi diyorum. insan bir ayrılma mesajı atardı. o bile yok ben "sevgilin değil miyim senin?" sorusunu sormasam beni daha çok ayakta uyutacaktı. çünkü o gerçek hayatından bir kız çoktan buldu bana kalırsa. madem hayatında başka biri var neden benimle görüntülü konuştuğunda bir daha benimle devam etmek istiyorsun? kısacası aldatıldım buna çok üzülüyorum ama umarım ilahi adalet yerini bulur.

İlahi adalet yerine gelir mi?