Merhaba; 25 yaşındayım ve çok kısa süren bir evlilik yaptım ve boşandım. Bu anlatacaklarım tamamen gerçektir. Peşinden bir sürü erkeğin koştuğu, iyi bir ailenin güzel bir kızıydım. Aynı zamanda muhafazakar bir insan olduğum için de kimseyle çıkmamıştım onunla tanışana kadar. Hep hayalim evleneceğim insanla görüşmekti ve sonunda evlenmekti. Bu zamanda böyle kız var mı demeyin var. Tabi keşke böyle bir kız olmasaydım o zaman kıymetim daha çok bilinirdi. Bu kadar kötü şeyler başıma gelmezdi: ( Neyse karşıma eski eşim çıktı ve o kadar ısrar ettiki anlatamam beni ikna etmek için. Beni bir şekilde evlenmeye ikna etti. Fakat ailem onu hiç bir zaman istemedi. Aramızda 10 yaş fark vardı zaten. Bir çok insan senin yanında fiziksel olarak daha iyi birini görmek isterdik dedi ama ben onlara şiddetle karşı çıktım bana olan sevgisi ve tavrı önemli dedim ve ona sahip çıktım. Neyse bir şekilde ailem de evet dedi ve biz nişanlandık. Tabi bu parmağıma yüzüğü geçirir geçirmez kıskançlık krizlerine bir sürü saçma sapan davranışa başladı. Ben dayanamıyorum bırak beni falan dediğimde de sen çok güzel bir kızsın seni kıskanıyorum seven erkek kıskanır elimde değil falan gibi sözlerle de beni oyalıyordu. Zaten öyle dekolte falan giyen biri değilim ama o her şeyden tartışma çıkarıyordu. Kuaföre gitmem bile onun için sorundu. Neyse bu yola girdim dedim bir çok şeye uyum sağlamaya çalıştım fakat bu kez de ailesi üzerimde baskı kurmaya başladı. Burada anlatsam destan olur :( Benim de sabrım yavaş yavaş taşıyordu. Onlara dediğim neden böyle yapıyorsunuz sorusu bile büyük bir olay haline getirildi oğullarını dolduruyorlardı bana karşı. Neyse biz evlendik ama düğünümde başladı hakaretler saçmalıklar. Ben nereye düştüm diyordum kendi kendime :( Bense babamın nazlı kızıydım. Tabi bunlar yaşanırken bir aynaya bir de o adama bakınca ondan daha çok nefret ediyordum. Gerçekten benim ona göre çok fazla artım vardı. hem fiziksel olarak hem yetiştirilme tarzı olarak. Tabi evlendikten sonra da artık bu kız benden ayrılamaz diyerek yapmadığını bırakmadı. Yeri geldi beni ailemle bile görüştürmemeye kalktı. Artık ben de dayanamadım ve ayrıldım. Ondan ayrıldığımda o kadar rahatladım ki. Ona karşı bir pişmanlığım yok ama kendimi kullanılıp atılmış bir kadın olarak görüyorum. Kafamda hep neden soruları var. Daha yaşım çok genç çocuğum yok, maddi durumum gayet iyi ama içten içe kahroluyorum. Aileme belli etmesem de sabaha kadar ağlıyorum Allah a dua ediyorum bana huzur ver diye. O insana da hakkımı asla ve asla helal etmiyorum. Bana nasıl kıydı diyorum kendi kendime. Benim ne suçum günahım vardı. Şimdi ise hayatına o kadar dikkat eden ben dul bir kadın oldum toplum nezdinde, hergün bir adamla gezen kız da bekar hanım hanımcık oldu. Hayata dair o kadar ümitsizim ki. Ama şükür ki Allah a inanıyorum, ve ona sığınıyorum. Benim ahım tutar mı? Hakkım sorulur mu? O da benim kadar üzülür mü? Ben hep böyle yapayalnız mı kalacağım? Hiç kimseye güvenim yok :( Çok ama çok kötüyüm :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalbime ağrılar girdi resmen. Allah'ım sen kendini iyi yetiştirmiş kızları bu duruma düşürmekten kurtar yarabbim.Bu okuduklarım bana iyi nasihat oldu.O kadar safım ki,ben de saçma sapan bir şeye sürüklenecektim, o yüzden ne kadar şükretsem az. Kaderi zorlamamak lazım. Sen de güvenmişsin... Umarım bu yaşadıklarının acısını atlatabilirsin.Zor olacak tabi.Bir süre sevgi aşk sana uzak görünecek , insanlara zaten nefretle bakacaksın , her ilişkinin o sahte curcunasının ardındaki acı gerçeği görüp,eski günler gelecek aklına.Sen ne iyisi,en çok sevdiğin şeye yönel ve onda başarılı ol.Allah'a sığın.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmuzipgirl ağzın bal yesin kardeşim.
En İyi Cevaplar
+1 yıltevekkül edeceksin,duydun mu daha önce?tevekkül edene Allah kafidir diyor kuranda
yani sen bir Rabbine sığınacaksın
yine Rabbin ne diyor?
sizin hayır bildiklerinizde ser,ser bildiklerinizde hayır olabilir.Allah bilir siz bilemezsiniz
yani güzel bayan,ailenize güveniyorsunuz değil mi?Ya alemlerin Rabbine
sahibine?
her zorlukla birlikte kolaylık vardır,hadi bir gülümse,hayat yaşamak için var:)ibadet et,keyf alarak
sen namusunla yaşamışın,kirlenmiş değilsin:)şeref dolu bir kadınsın,eğme başını
Rabbin gönlünde..00 Yorumla
Dini yönden bakalım, Peygamber efendimiz de dul bir kadınla evlendi sahip çıktı...
Toplumun ön yargılarını cahilliklerine bakma!
Bir hata olmuş, her insanın hataları oluyor, şimdi doğru olanı bulmak seni neden üzer (...)
Hayat yaşadıklarımız iyi veya kötü bizler için, Evlilik kadar ayrılık normal.
Bu hayat da her şey bizim için, acı, keder, mutluluk, hüzün, kimsesiz değilsin, aksine daha güçlü bir sen olucaksın.
Toplumu, aile baskısını düşünme biliyorum bu memleket de kadın olmak zor sabırlı ol düzelir.
Herşey gönlünce olsun...00 Yorumla
Din, muhafazakarlık vs. kavramlarla kendini yiyip bitiriyorsun. Muhafazakar bile olsan, dini açıdan boşanmak ters birşey değil. Yok Halil Amca böyle der, Zırtapoz Teyze böyle der diyorsan ikisinin de koy bir tarafına. Gençsin, istersen evlenirsin yine, yok efendim kafam böyle daha rahat diyorsan da bekar kalırsın.
Muhtemelen senin ahın da kimseye tutmaz, belki o çocuk senden sonra daha mutlu bir hayat da yaşayabilir, iyi de bundan sana ne?
Bir daha ki ilişkinde veya evliliğinde şimdiki gibi deneyimsiz olmazsın. Belki daha mutlu olursun.31 Yorumla- +1 yıl
bende ayrıldım 6 sene oldu. yalnız bir kadının ne zorluklarla yaşadıgını bilirim. dar giyersin kocadan bosandı böyle oldu, bir erkek ark oturamazsın kesin ona veriosundur. ve benım hiç kımsem yoktu sadece 3 kızım vardı yenı bir hayata sıfırdan basladım su an cok güzel gidiyor. kım ne demis sagır ol bak gör seni kınayanlar hor görenler o acıları cekmeden ölmüyor. en iğrencide evli kadınların kocalarının adı altında baska erkeklerle ilişkileri olması onları namuslu fakat dul kadınlar namussuz oluyo. bunun önüne gecemezsin.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşın benden büyük bu yüzden sana ablacım diycem. üşenmedim hepsini baştan sona kadar okudum . sen kullanılmış değilsin sakın böyle düşünme evlilik helal çerçevesi içinde bir olaydır ve bir bayan boşandıktan sonra pis bir kadın olmaz evliyken o pislik adamla beraber olman zina değildi cünkü cok özür diliyorum.şu ansokakta hergün baskasıyla gezen her haltı yapıp da kimseye belli etmeyen ama ismi bekar kız olan kızlar Allah katında senden daha değerli değil. o yüzden elalem ne diyo bırak düşünme . karşına düzgün bir insan çıkar inşallah ablacım . çıkmazsa da bu senin imtihanındır kendini bu dünyaya endeksleme sakın üzülme ağlama yoluna devam et. evlenip boşanmak kolay bişey değil bunun bir bunalım süreci tabiki yaşanıcak ama sen o süreçten sonra dimdik ayakta durucaksın çünkü yanlış hiçbirşey yapmadın :)
20 Yorumlakusura bakma ama kafana silah mı dayadılar evlen adamla diye? çocuk değilsin ki enine boyuna düşünmeden bir kadar vermişsin, ki evlilik çok ciddi düşünülmesi gereken bir konu, şimdi gelmiş kötüyüm diyorsun. Sonra şu dul kadın bilmem ne kafasından kurtulun sen kendin demişsin ki ben bri adamla evlendim dul kadın oldum-sanki dul olmak korkunç bir şey gibi- her gün bir erkekle gezen kız bekar hanım filan ayıp yahu. Sen kendin içinden fena bir insansın böyle düşündüğün için onu bil. Sonra adamın tipi madem önemsiz neden ikide birde fiziksel olarak artım vardı ondan nefret ettim aynada filan diyorsun? Kendine karşı dürüst ol önce, dediğin kadar namuslu ve iyi niyetli insanlar bunların hiçbirini yapmaz.
00 Yorumla"...Bir çok insan senin yanında 'fiziksel' olarak daha iyi birini görmek isterdik dedi ama.." lafından sonrasını okumadım.
Çevren seni eşine fiziksel olarak tartıp biçiyorsa, senin de kalitenin pek gösterişli olduğunu söyleyemeyiz değil mi?
Ve sana bir tavsiye.
Bu boktan çöplük senin dertlerini dindiremez.
Çünkü onlar bu kadar uzun yazıyı okuyamaz.14 Yorumla- +1 yıl
Değmez mı bu kadar diretmeme ?
Soran+1 yılArkadaşım ben bunu şunu belirtmek için yazdım. Gerçekten insan olsaydı benim kıymetimi bilirdi. Yani bir hatam yoktu. İnsan olsaydı ben onun için bir nimettim ama değerimi bilmedi. Ben buna da çok üzülüyorum. Çirkin kötü bir kız olsaydım derdim ki adam beni sevmedi. Bu adamın derdi neydi peki?
- +1 yıl
Ya kız fotosunu koyamıyor , o bilgiyi olayı daha iyi anlamamız bakımından paylaştı.İnsanlar birisinin sevdiği birisiyle ilgili soru sorarken , ilk olarak şunu sorarlar: "Yakışıklı mı /Güzel mi?" İşte bu salak algıdan ötürü soran kişi bu bilgiyi bize vermek zorundaydı,kendini yüksek gördüğünden değil.Bence yani.Naif bakın olaya accık canlarım :)
+1 yılaynı durumlara yakın bende yaşadım aramızdaki tek fark ben evlenmedim sanırım. asıl ögrenmem gerekenleri anlatırsan gerçek nedenleri çıkcak yukarda yazdıkların o kişinin değer yüzü ama sanırm bunu evlenmedn önce net görememişsin. bende umutlarımı kaybettim aynı duyguları düşünüyoum seninle üzülme ama kimse için ben evlenmemiş olmama ragmen çok canım yanıyor yandı yarıdmcı olabirsem anlatmak istersen dinlerim. ama üzme kendini seni haketmeyen biri için siz kızlar yanlışlar yapıyorsunuz pişmanlıklarda hayatınıza maal oluyor benim yaşadıgım olayda da tam aksine kız beni tercih etmek yerine ailesinin ona yaptıklarını seçti hayatını daha çok mahvetti.
00 YorumlaNe olursa olsun, kötülüğünü isteme bence. Hayırlısı böyleymiş. Ki şanslısın gerçek yüzünü erken görmüşsün. Kendini dul kaldım diye küçük görme. Tamam İnsanlarımızın çoğu eski kafalı kötü sanıyolar bunu ama öyle değil. Herkesin başına gelebilir. Eminim zamanı geldiğinde hayırlı biri bulucak seni. Sen yoluna devam et. sıkma güzel canını değmez. Bırak Allah'a sana yapılanları. Herkes hakettiğini alır bu dünyada da öbür dünyada da. Nasıl böyle emin konuşuyosun diye sorarsan, tanık oldum senin durumunda birine.Aynı senin gibiydi. Şimdi çok mutlu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçekten adına uzuldum ama moralini bozma , keşke baştan kıskandığını anladığında bıraksaydın o pisliği, senın eski esşin bence kompleksli birisi senin ondan üstün olmanı çekememiş şerefsiz adam bende buna benzer bırıyle çıktım benı sürekli aşalıyordu çünkü kendisinden üstündüm , benım için iyide tecrübe oldu onunla çıkmak , eskiden bende dersim ilk çıktığımla evlenecem diye ama bence bu zamanda bu yanlış çünkü ortalık şerefsiz kaynıyor, iyi birine denk gelmek şans meselesi, o adama aşırı kompleksi ve pislik, onu rezil et
10 Yorumlahakkınız mutlaka sorulacaktır. Sizin adınıza üzgünüm ancak hayat devam ediyor. Önemli olan güzel düşünmeniz, allahım hakkımda her konuda hayırlısını ver demeniz, 25 yaşındaymışsınız, kendinizi, etrafınızdaki dedikoduculara (müslüman kardeşinin etini yiyenlere) bakarak üzmeyin, hayat üzülmeyecek kadar kısa, gözyaşlarınıza yazık boşuna akıtmayın onları
10 YorumlaSabırla Allaha dua et...bu hayatta herşey olabilir Allah göstermesin daha kötü şeylerde olabilir veya bir anda çok güzel şeyler de olabilir...kendini üzme,yıpratma hayata tutun kendini bırakırsan asla güzel şeyler olmaz anlattığına göre çok çektirmiş sana elbette o da çektirdiğini çekecek sen sadece Allaha dua et umutlarını yitirme göreceksin güzel şeyler olacak...
10 YorumlaTarifin kendime ve evliligime birebir aynı ama kader demek lazım çok kafa yorma çıkamazsın içinden Allah de gerisini bırak aynı şeyleri bende çok sordum eşim de benden yaşça büyüktü kıymet bildim hayır sadece kendini düşün ve bolca tesbih çek ferahlarsın emin ol
00 YorumlaÖncelikle Allah sabır versin... ama asla unutma bir kapıyı kapatan Allah bir diğerini açar her zaman... İnsanlar her zaman en çok değer verdikleri şeylerle sınanır.. Elbette senin kalbin kirlenmedikten sonra dışardaki insanların bakışı asla yıpratmasın seni... vicdanın rahat olduktan sonra kimseyi umursama sana kötü söz eden... elbette seni üzmenin cezasını çeker ve senin gibi birisini kaybettiği için pişmanlık duyar... önemli olan senin kendine güvenini kazanman..
00 Yorumla
+1 yılOlmuş bitmiş şuan kendini ağlamaktan öldürsenn bile bu yaşadıkların silinmeyecek ki o yüzden hayatını daha dikkatli biri olarak yaşamaya devam etçeksin daha zaten çok gençmişsin artık bundan sonra karşına çıkan erkekleri iyice tarayıp eleyip seçersin olur biter
00 Yorumla
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q1235556-9-yillik-esim-bana-2-yil-bosanma-davasi-acmis-benim-sonradan-haberim
Burada arkadaşta problem yaşıyordu, elimden geldiğince yardım ettim. İsterseniz size de bir faydam dokunabilir?00 YorumlaKaybetmeden bişeyler kazanmak bu hayatta zor sen kandırılmış sın ama bu senin düştüğün anlamına gelmez gün gelir yüzün öyle bir gülerki güneş yanında sönük kalır nasip kısmet işi belliki çok iyi niyetlisin buda başına dert olmuş inan tek boşanan tek üzülen sen değilsin senden kötüleri var ailen bikere seni geri kabul etmiş etmeyenlerde çok gine şükür et kalbini ferah tut Allah hiç bir kulunu yalnız bırakmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben herşeyin tek taraflı oldgunu düşünmüyorum canım ayrıca biraz egon fazla hepimiz evimizin nazlı kızıyız ve rahat yaşamaya çalışıyoruz maddi manevi :) farkettim ki sürekli maddi manevi konuları yazmışsın ortada aldatma dövme aç açık kalma yok. sen önceki hayatınla evlilik hayatını kıyaslamışsın orda hata yapıyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım şunu hiç bir zaman unutma hiç bir kadın yuvasını evini kolay kolay terketmez. Fakat ben bunları hak etmedim. Bana yapılanların hepsini de yazmadım ayrıca. Kalsaydım dediklerinin hepsi olacaktı ama ben gitmeyi tercih ettim. Onlar olunca daha mı iyi olacaktı sanki. Belki bir çocukla hayat mücadelesi verecektim tek başıma :(
+1 yılArkadasım öncelikle geçmiş olsun .. Senin gibi temiz düşüncelere sahip bir insanın bu tip olaylar yaşaması çok üzücü .. Bence sen hayatın adeletsizliğini düşünme ve yaptığın gibi dua et. Allah' ın varlığını hep hisset. Herşey yoluna giriyor merak etme . Ben dulum diye düşünüp ümitsizliğe çaresizliğe kapılma.Bu kadar güzel düşünen bir bayanın karsısına güzel bir insan çıkar. Karsına kımın ne zman cıkacagı hıc bellı olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılRitüellere uygun tanışmış ve evlenmişsin, olmamış boşanmışsın hangi evrensel veya bu ülkeye özgü ahlak kriterine aykırı bir davranış ki kötü olasın? Utanacak, sıkılacak, sorun edecek bir şey yok, hayatına devam etmelisin... Yanlış bir şey yapmadın.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ritüellere uygun ama insanda biraz merhamet olmaz mı. Bu kız bana Allah ın emaneti. Gerçekten insanlar duyunca şok oldu. Öyle bir fettan kız falan değilim. Aslında insan olsa bana dört elle sarılırdı. Ama o hep benim gidemeyeceğimi düşünüp ailesi ne derse onu yaptı. Ben de artık dayanamadım ve işlerin daha kötüye gitmesinden korkup bıraktım :(
- +1 yıl
Sonuç olarak tasvip etmiyorsun eski eşinin karakterini, onun geçici değişimleri uzun vadede seni mutlu etmeyecektir, bu nedenle boşanmanız hayırlı gibi duruyor... Zaten aranızda yüksek seviye de uyum olsa boşanma seviyesine kolay kolay gelmezdiniz... Bu nedenle kendini kesinlikle suçlama hayatına devam et derim... Absürt bir durum değil boşanmak, çok normal ve olasılık dahilinde yaşanabilir bir durum.
allah (cc) gönlünüze huzur versin kardeşim insanlar için bedduadan önce onun islahı için dua edin hidayet dileyin ve sonundada ya rabbi hidayete erişmezse kayreyle deyin günaha girmemiş olursunuz inşaellah dilerim karşınıza size layık iyi birisi çıkar kurana sımsıkı sarılın aradığınız huzuru bulursunuz Selametle ...
00 Yorumlaarkadaşım öncelikle üzüldüm senin adına ama yapacak bir şey yok senin hatan babanı dinlemek ve toz pembe görmek hayatı unutma büyükler bir şeye hayır dedim üstelemiyeceksin üstelednmi sonunda illaki bir üzüntü oluyor ama en azından duva et baban var arkanda onun için birdaha hata yapma
00 Yorumla
+1 yılBeladan kurtulmuşsun bence olaya pozitif yönden bak. Ayrıca dul kadın kavramı da yavaş yavaş yok olmak üzere. Etiket gibi yapışmıyor insanın üstünde artık. Artık hayatına yeni sayfa aç ye iç gez toz. Düşünme bu kadar. Geldi geçti gözüyle bak
00 Yorumla
+1 yılAy kes ya. Adamı canından bezdirmişsin egonla kibirinle. Yok adam çirkinmiş 10 yaş büyükmüş bilmem ne. Böyle kendini öven kadınlar genelde kusurludur zaten. Ailesi iyiymiş yetişme tarzı iyiymiş bilmem ne. Sen kendini ne sanıyorsun. Ülkedeki kızların hepsi güzel, her kızın peşinden koşan var. Bu sitede kendini öven kızdan hayır gelmez zaten iyi ki adam s*çmış ağzına
00 Yorumlane dul kadın kötü nede bekar kadın kötüdür . böle bir genelleme yok . başına çok talihsiz bir olay gelmiş . o erkeğin bu yaptıkları tabikide yanına kalmaz . eden bulur buna inanırım ben
00 Yorumlageçmişini düşünme bence üni sınavına gir kala o memlekette ailen kıyamaz gönderir dershaneye dershane ordamı sen kendine getirir sen haline şükret böylelikle geleceğine bir adım atmış olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende 2008 de evlendım görücü usulü çok güzel ahlaklı terbıyelı dındar bır kızla çok sevdık ve çok mutlu bır yaşantısımız vardı işçi maaşı ile güzel geçiniyorduk çunkı elımızdekıne şükür edıyorduk sonra hasta oldu ve safra kesesi amelıyatı sonrası hayatını kaybettı 4 sene geçtı şimdı yenıden hayatımda bırı olsun çok sevecegım dıyorum ve senın gıbı ayrılanları duyunca üzülüyorum
00 YorumlaBense seninle aynı şeyleri yaşadım yaz istersen dertlesiriz herkes arkamdan güldü sevindiler birdaha asla evlenmem çünkü öcümü alacagim
00 Yorumlakader diyeceksin ve sorgulamayacaksın.dünyada eşinden ayrılan sadece sen değilsin.olaya çok duygusal yönden girmişsin.yaşın da henüz çok genç.yola çıkmamış sayılırsın.üzerine sünger çekip tekrardan hayatına yön verebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılDul olmayı dert etme. Çok iyi anlaşabileceğin, sevip mutlu olabileceğin birisi mutlaka karşına çıkacaktır. Bu sefer kendine denk birini bulduğundan emin ol
00 YorumlaAllah c. c yaninda olsun sen temiz olduktan sonra sana bbirsey olmaz ve hakkin bundunyada degilse bir gercek dunyada sorulacaktir. Kafana takma.
Guven konusunda gelince yanlis dusunuyosun herkesi bir tutma asla00 Yorumla
+1 yılsen ALLAH CELLECELALE NIN yolunda ol böyle devam et sabırlı ol zengın koca deyıl rabbım kalbı imanlı ahlaklı terbıyelı bırını çıkar benı anlaycak de eskı kötü günlerımı unutturacak senı çok ıyı anlıyorum yaşayan bılır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgünah olduğunu bilmesem kendimi evleneceğim erkeğe saklamam sanki kıymet bilecek el üstünde tutacak ama işte allahtan korkuyorum hiç bir erkek için değmez
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç kıymet bilmiyorlar :(
Allah yardımcın olsun. inşallah güzel günler görürsün
00 YorumlaO, senden daha çok acı çekiyordur şu an. Hatalarını, yanlışlarını anlamıştır ve yeniden musallat olur sana.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de hiç sanmıyorum. Allah öyle bir şey versin ki ona ettim buldum desin. Ne diyeyim ki :(
senin adina cok üzüldümmm :( istersen beni ekle konusalim benimde basimdan buna benzer bir olay gecti
11 YorumlaHAYAT DEVAM EDİYOR KENDİNE BİR YOL ÇİZMELİSİN HEP PROBLEMLERİ DÜŞÜNMEKTEN ÇÖZÜM DÜŞÜNMEYE FIRSATIMIZ OLMUYOR BENCE HALİNE ŞÜKRETMELİSİN KURTULMUŞSUN SENDEN BİN KAT KÖTÜ DURUMDA OLAN İNSANLAR VAR ..
00 Yorumla
+1 yılAlma mazlumun ahını derler.
Bir hata olmuş bitmiş bundan sonra önüne bakmalısın bence10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Ben de bosandim ve benzer duyguları yaşadım ama hepsi geride kalıyor ve daha iyi günler geliyor. Allah'ın adaleti Şaşmaz.
00 Yorumlaşu kısma kadar okudum 10 yaş fark vardı zaten derken sanki büyükmüş gibi dedin gerisini okumadım
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında belki yanlış ifade ettim. ben onu sevmeseydim evlenmezdim. Ama herkes şaşırdı sana neden böyle davrandı diye. Onu ifade etmek için yazdım.
- +1 yıl
yazını okudum kaybettiğin ne varki?sadece resmi nikahın var bizde uzun zaman birlikte olduk bana attığı kazıkları anlatsam destan olur aileside bildiği halde ve ben ailesine bile o kadar iyi olduğum halde,çevrede herkes beni parmakla gösterirdi ne kadar seviyor ne kadar dürüst biri die ama gel görki çattığım kız şeytanın önde gideniydi ama kurtuldum aşk acısınıda bitirdim
+1 yılSeni O kadar İyi anliyorumki benzer şeyler yasadim okurkende gözlerim doldu
10 YorumlaDaha yaşın çok genç ya delimisin =) Kurtulmuşsun bence önüne bak boşver geçmişi
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. yaşın gençmiş henüz ömrünü çürütmemişsin geleceğe bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElbettekı sorulur allahın adeletinde çok mutlu olursun işallah bundan sonra
00 Yorumlabaştan adamlar belli kendi gözünüzü kendiniz boyuyorsunuz pembe gözlükleri takmaya devam
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın. Kızın yazdıklarına bakılırsa bir de buna ek olarak yükseklerden uçan birisi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılüzülme canım benim öncelikle korkma hiçbir şeyden yalnızlıktan korkma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGercektende cok kotu bir durum uzuldum yasadiklarina bence en iyisini yapmissin . İstersen ekle beni konuslalim .
00 Yorumla
1 yılbende 5 ay evli kaldım ve boşandım aynı şeyleri yaşamışız seni çok iyi anlıyorum
00 YorumlaALLAH hım takadim kalmadı sen merhametlilerin en merhametlisin beni feraha çıkar beni affet.
00 Yorumla
+1 yılAynen bende senin durumundayım kendimi çok kötü hissediyorum.
00 YorumlaAllah yardımcınız olsun ne diyelim..
10 Yorumla
+1 yılDuygularını kontrol etmeyi öğrenmelisin.
00 Yorumlaönüne bir yol çiz,iradeni ortaya koy
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneler yapıyorsun, düzeldi mi psikolojin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzelden konuşabilir miyiz?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu an nasılsınız?
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Boşandım çok kötüyüm yardım edin lütfen... Hakkım sorulur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler