Cilt bakımı , saç boyasıdır kesimidir tamamen bayanlara özgü 50.000 60.000 tl harcanan sermayeli güzel bir yerde bayan kuaförü iyi para kazandırabilir mi ?
Cevabın nedir?
+1 yılGüzel bir yerde sırf hava parası için 400.000 tl falan alıyorlar,kaldı ki kirası,giderlerin ve aldığın ürünler vs daha çok maliyet olur bro.
O fiyata da köy berberi açılır anca maalesef11 Yorumla- +1 yıl
Bizim yan komşu 15.000 tl'ye işlek caddelerden birinin ara sokağına açmış kuaför malzeme ve kira parası dahil gayet iyi kazanıyor o yüzden sordum onda cilt bakımı falanda yok sadece boya ve saç kesimi
+1 yılBayanlara bişey beğendirmek zor istir dostum. Yapma neyin kafasını yaşıyosun sen yaa :)
02 Yorumla- +1 yıl
Beğendirmekle bir alakası yok ki , bayanlar için bir ihtiyaç bu ekmek , su gibi :)
- +1 yıl
bir musibet bin nasihattan iyidir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
7 tl ye fön çekiyorlar 3 4 tl elektrik parası geri kalanı kar çok karlı maşallah
12 Yorumla- +1 yıl
Artık saç düzleştiriciler falan var boyama sonrası dışında pek fön çektirmiyorlar ama cilt bakımı + boyama kesme epilasyon falan erkek kuaförünü geçiyor kar olarak birde tanıtabileceğim reklam yapabileceğim çevrem fazlasıyla var
İyi para kaldırırsın demedi deme :)
12 Yorumla- +1 yıl
Herkes öyle diyor erkek kuaförleri bir şekilde geçiniyorsa kadın kuaförlerinin hayli hayli geçinmesi lazım onların manikürü var boyası var fönü var saç kesimi var cilt bakımı var ama birazda bu sektörde uğraşmış insanlardan dinlemek lazım :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 359 cevap paylaştı. kuaför cok para getirmez bence.
12 Yorumla- +1 yıl
Erkek kuaförlerinden fazla kazandırdığı kesin aslında erkekler pek saç boyatmıyor sizde saç boyatma pahalı erkek traşı 5 milyon sizde 15 20 hatta mekan lüksse daha da fazla o bakımdan :) Öyle aylık 30.000 40.000 tl gibi bir gelir hedeflemiyorum zaten .
büyük şehirde kuaför olursan zengin olursun nokta
16 Yorumla- +1 yıl
Büyük şehirde düşünüyorum . Ben inşaatçıyım aslında araba almak için birktirdiğim biraz yatırırım birazda aileden destek var şantiye hayatından bıktım yerleşik bir düzenim olsun istiyorum aklıma bir tek bu geldi şimdilik .
- +1 yıl
Peki ilk açtığınız ay faturalar , kira ve satın aldığınız malzemelerle beraber size ne kadara mal oldu ?
- +1 yıl
Anladım . Teşekkür ederim yardımın için
+1 yılevet kuaför dükkanı açmak kyarlı bir iştir miristanbul çok cazip fiyatlara bütçenize göre salonunuzu tasarlayıp anahtar teslim salonunuzu kuruyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler