Sevgilim mi paragöz yoksa ben mi takıntı yapıyorum ?

3 aylık bir ilişkim var arkadaşlar erkek arkadaşmla farklı şehrlerdeyiz.. değer veriyorum ama bazen beni şüpheye sokuyor. uzatmadan konuya girceğim geçen gün akıllı telefon aldığımı söyledim markasını sordu öyle pahalı bişey değil dedim geçiştrdim hani bana falan yaptı sonra para konusunda pek tutumlu olmadığımı paylaştım onunla oda istersen paranı bana gönder bende kalsın istediğinde sana veririm demişti geçenlerde ama kabul etmedim tabii ki. dün de bardağı taşıran son damlaydı popüler bir mağazada baylar için çok güzel ceketler olduğunu söyledim pek bakmadım ama istersen sen al bana kargoyla gönder dedi. bundan 1 ay öncesnde ailemle tatile gittik bana ordan ne alcaksın falan dedi arkadaşlar sonuçta bu içten gelen bir şey böyle lap diye söylemesi ve bu şekilde konuşması beni çok rahatsız ediyor ama gurur yapıyorum.. maddi anlamda kıza bağımlı kalması ya da kız arkadaşından bir şeyler beklemesi beni rahatsız ediyor konuyu açmıyorum ama diğer türlüde kendi kendi mi yiyorum nolur bana yardım edin napmalıyım sizce ?
Sevgilim mi paragöz yoksa ben mi takıntı yapıyorum ?