Sevgilim takıntılı mı ben mi abartıyorum?

Merhaba arkadaşlar size kısaca sorumu sormak istiyorum 4 buçuk aylık ilişkim var beraber yaşıyorduk son zamanlar da erkek arkadaşımın kıskanclıkları çok arttı. Bir gün iş yerine o İstanbuldayken makyaj yapıp öyle gitmiştim. Ve sorumlu ile 40 dk toplantım vardı onu 40 dk aramadım. O günden sonra bana iş yerine makyajlı gitmeyi ve saçlarımı yaparak gitmeyi yasakladı. Bu istekler her geçen gün arttı. Artık yolda yürürken insanlara bakıyormuşum diye kavga etmeye başladık oysa ben sadece insanlar ne giymiş napıyorlar diye bakarım ya da boş boş Birsey düşünmeden bakarım. Geçen dışarı çıktık bana istediğini giy makyaj da yap dedi. Sonra durakta iki tane genç vardı. Bana başladı bağırmaya niye makyaj yapıyorsun diye. Sonra özür diledi. Bir kaç defa ilişkinin başlangıcında ona pozisyon olarak benim altımda çalışan birinin ismiyle seslendim. Her kavga da bunları açıyor. Eski sevgilimle olan fotoğrafları arşivden silmedim daha doğrusu sildim ama 2016 lara gidicek kadar uğraşmadım benim için önemsiz olduğu için , her kavga da eski sevgiline git diyor. Bir gün oo. ral yapar mısın dedim salağa yattı iki defa dedim salağa yattı daha sonra sinirlendim ben de dedim ki , ben bunu seviyorum zevk alıyorum ve yapmanı istiyorum dedim. O da bana daha önceden yaptığın bacım bana anlatma diye bağırdı. Sürekli birlikte olmak istiyor belki günde 4-5 defa ben istemeyince küsüyor. En son ben onunla birlikte olurken benden sana Birsey yapmamı söyleme eski söylediğin cümle geliyor aklıma diye kavga ettik. Ben bu adama Birsey yapmazken sürekli üstüme geldi. İçime giydiğim iç çamaşırıma kadar karışıyor destekli südyen bile giyemiyorum. Ben de en son bugün ayrıldım. Bana sen zaten başkasını bulmussundur hayırlı işler dedi. Beni o kadar süre boyunca suçlu olduğuma inandırdı ki kendimi toparlayamıyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Yaptığın bacım. pulukları anlatma bana diye bağırdı !
Güncellemeler
+1 yıl
Yaptığın bacım anlatma bana diye bağırdı istekte bulununca.
Sevgilim takıntılı mı ben mi abartıyorum?