Sevgilim beni çok mu darlıyor yoksa ben mi abartıyorum?

Selam kizlar size bir sorum olacakti. Sevgilimle 4 senedir uzaktan mesafeli bir iliski yasiyoruz. Bana cok düskün ve sürekli bana yazar arar ve benimle ilgilenir. Aslinda cok mutluyum onunla oldugum icin ama bazen beni bazi konularda fazla darliyor örnegin arkadaslarimla disariya ciktigimda illa evden cikmadan önce ne giydigimi görmek ister. Eger foto atmazsam bu bunu sorun olarak görür ve tartismaya baslariz. Hem o hem ben sürekli birbirimize resimler atariz ama bazen - insanlik hali- ya acelem oluyor resim atmayi düsünemiyorum ya da kendimi begenmedigim icin atmiyorum. Onun istegine deger vermedigimi söylüyor ve onu insan yerine koymadigimi iddia ediyor. Istisnalara hic anlayis göstermiyor. Ve ben her disariya ciktigimda illa ki o gün kavga ediyoruz, her seferinde onun tersine gidecek biseyler buluyor ve hep kavga ediyoruz ve günümü zehir ediyor. Bazen disariya cikmamdan rahatsiz oldugunu düsünüyorum cünkü ben cogu zamanimi ya evde ya da isde geciririm ve böyle günlerde ne kavgamiz olur ne de tartismamiz ama disariya gezmek icin adim attigim an o biseyler bulup benimle kavga ediyor ve benim sabrimi tasiriyor bunaltiyor beni. Arkadaslarimla oldugumu bildigi halde beni bin kere pespese ariyor bana nefes aldirmiyor. Evliglimize cok az kaldi ve ben korkuyorum ilerde beni eve kitler de disariya cikmama izin vermez diye. Siz ne düsünüyor sunuz? Ben abartiyor muyum durumu?
Sevgilim beni çok mu darlıyor yoksa ben mi abartıyorum?