1.5 yıllık ilişkimiz var. Sevgilimle çok tartışmamız oldu ama her seferinde barıştık. Beni hep çok sevdiğini söyler. Ama birkaç gündür işlerim yoğun diyor, gündüz neredeyse hiç yazmıyor. Akşam da saat 7 gibi yani iş çıkışı kardeşi ve kuzeniyle dayısının yanına vs. gidiyor. Bana bu aralar hep geç yazıyor. Bende aynı şekilde ona 30 dk, 1 saat, 2 saat geç yazmaya başladım. Bu kez kendisi neden geç yazdığımı sorup 2. msjı atıyor. Çalışırken çok yoruluyor bunu biliyorum ama gece bile geç yazıyor. Sonra bana sen soğuk davranıyorsun uzak duruyorsun suçu bana atıyorsun diyor. Sizce ben mi abartıyorum? Benden uzaklaşıyormuş gibi hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor? Ona kalırsa ben abartıyorum, yanlış düşünüyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCanım ben hiç iyi sinyaller almadım çünkü gece de kıran girmiş denir deyimin manasını da bilmiyorum 😃ama hani gece de geç yazıyor demen. İnsan en yorgun haliyle kalbinden geliyorsa bir sevgi sözü yazar seni göremiyorsa da görüntülü konuşacak hali yoksa da ama içindekini aktarır en azından. Bunda içinde bir şey olmadığı için duygu sana geçmiyor ve çok da haklısın bence kıllanmakta. Muhakkak bir şey vardır ama olan şeyde bir derdi var da ondan mı böyle başka biri mi var her şey olabilir. Ama o şeyi öğrenmek lazım işte. Konuş ağzını ara her dediği dramatize ettiği derde de inanma. Erkekler bir nane yediğinde dünya haklısı olur dönün icadından haberi olmaz Cem Yılmaz’ın taklit ettiği gibi. Ve sonu her ne olursa olsun sevgilinden önce yaşadığın hayatı sevgilinden sonra da tıpkı olmadığı zamanlar gibi yaşayabilirsin. Yani kendini iyi ihtimale de kötü ihtimale de hazırla. Ve kötü ihtimal gerçekse lütfen hobi edin. İnsanlar bilmiyor ama hobiler acılara birebir ilacımsıdır :))) kendine iyi davran
11 Yorumla
Soran+1 yılWhatsappta bana yazıp çıkıyor, onun dışında çevrimiçi olduğu zaman kiminle komuştuğunu söylüyor hatta ekran görüntüsü atıyor. Video izlemeyi çok seviyor ve sürekli yaptığı şey videoya dalmak. Yanımdayken ilgisini, sevgisini, verdiği değeri çok güzel hissediyorum ama mesajda bunu göremiyorum. Kendisine de söyledim. Bu sorumdan birkaç saat sonra konuştuk. Ne hissettiğimi, yazmadığı zamanlar neler düşündüğümü söyledim. Böyle şeyler düşünmemem gerektiğini, benim kendisine soğuk davrandığımı bu yüzden de konuşmak istemediğini söyledi. Bana durduk yere trip atma dedi. 1 saat sonra uyuya kaldı :) benden uzaklaştığını düşünüyorum dedim. Öyle bir şey yok bitanem dedi. En azından konuşabildik. Biraz da olsa içim rahatladı
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. İnsanların yoğunum yazamıyorum olayına nedense hiç inanasım gelmiyor. Bir gün yoğun olursun, hadi bilemedin üç gün.
Onun dışında yoğunum hikayeleri samimi gelmiyor bana.
İnsan sevdiğine yoğun olur mu? Asla!
Önemli olan boş zamanda yazmak değil, önemli olan karşı taraf için zaman oluşturmak.
Birde suç bastırmak için sen hatalıymışsın gibi davranır. Bir şekilde seni manipüle etmeye çalışıyor.
Derdi var desem anlamasa bile canım sıkkın diyebilir. Demiyorsa o ilişkide bir sorun var demektir.01 Yorumla
Soran+1 yılYoğun çalıştığını biliyorum ama beni aksattığının farkında değil. Böyle olduğu için de benden uzaklaşıyormuş gibi hissetmeye başlıyorum. Bu durum beni çok rahatsız ediyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Araya mesafe koymuş ama seninde ona benzer şekilde davranman harika olmuş dengeyi bu şekilde koru bence merakta bırak biraz ne kadar seversen sev ederi kadar değer ver ne kadar geç yazarsa bir iki saat sen ekle sende geç yaz bazen aradığında sana ulaşamazsın trip atma sakın konuştuğunda tatlı dilli ol bak bakalım o zaman napıyor..
015 Yorumla
Soran+1 yılEvet önceliği ben değilim bunun farkındayım. Ama beni sevdiğini biliyorum bundan şüphem yok. Yan yanayken bakışlarından bile sevdiğini anlayabiliyorum. Msjda bambaşka birine dönüşüyor sanki. şu an evde olmasına rağmen yazmıyor mesela. Birkaç gündür bu şekilde. Öncesinde böyle yapmazdı
- +1 yıl
Sevgisinden şüphen yoksa vesvese yapma ama kendini de ilişkine kul köle etme, geç yazıyorsa sende geç cevap ver bazen ulaşamasın sana merak ettir kendini farklı hobiler edin aklını başka şeylerle meşgul et.. Birkaç gündür böyleyse sorunu olabilir sana anlatmaya çekiniyor da olabilir.. Herkesin kişisel alanı var sonuçta umarım düzelir.. Sana tavsiyem üzme kendini hiçbir şey için
Soran+1 yılBi ara sana tepkinden dolayı bir şeyleri anlatmaya korkuyorum demişti. Bu yüzden hiçbir şey anlatmıyor da olabilir. Ama ben artık nasıl düşüneceğimi de bilmiyorum.
Soran+1 yılBenim tepkilerim de aşırı değil ama. Kızmam gereken şeylere kızıyorum sadece
- +1 yıl
Sen onun iyiliğini düşünerek yaparsın ama erkekler bu tarz durumlarda yargılanmak yerine dinlenmek istiyor gibi bana kalırsa fikrini tabiki belirtirsin ama sen dili ben dili diye bir şey var sakin bir şekilde mesela bir olay karşısında sen böyle yapmışsın ama bu şekilde olsaydı senin için daha iyisi olabilirdi, sen en iyisini hakediyorsun vs tarzında onu birazda pohpohlamak diyeyim erkekler takdir edilmeyi çok seviyor huyuna giderek bir çözüm yolu bulabilirsiniz.
Soran+1 yılEğer adam akıllı konuşabilirsek bunu denerim. Ama 2 saattir yazmadı daha
Soran+1 yılBi yazsın da 😏 Yazar mı orası da belirsiz
Soran+1 yıl1 kez çevrimiçi oldu bir daha girmedi
Soran+1 yılYüzyüze geldiğimiz zaman konuşabilirim ancak. Teşekkür ederim güzel görüşlerin için
Birine zaman ayırmak istersen ayırırsın iş yoğunluğu arkadaş çevresi falan gibi bahaneler arkasına sığınarak size zaman ayırmayanlara sizde ayırmayın olsun bitsin.
Ben tek şeye inanırım akşama kadar bir insan nerdeyse hiç arayıp sormuyorsa yoğunluk sadece işsel değil içseldir. Çünkü birine nasılsın demek sadece 3 saniye bunu wc molasında bile yapabilir kaldı ki öğle arası olmayan bir iş kolu da bilmiyorum en azından öğle arası yemeği hızlı yiyip arayabilir ya da mesaj atabilir ya ben fazla vericiyim ilişkilerimde ya da sizin ilişkiniz fazla samimiyetsiz.
Sizin durumunuza en güzeli umursamamak sana tavsiyem sadece mesafeni koy ve hiç neden geç yazıyorsun?
Neden bugün hiç yazmadın bana gibi cümleler kurma!! Her yazdığında her an beraber gibi rahat davran sitemli konuşma bırak onun içine kurt düşsün 😉15 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum tebrikler.:
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu teşekkür ederim sadece garip geliyor bana bu tip durumlarda kadınların dertlenmeleri bir kadının böyle dertleri olmamalı bence
Soran+1 yılSize durumu baştan sona anlatmak istedim. Bu yorumunuza istinaden beni anlayabileceğinizi ve mantıklı bir karar almamda yardımcı olabileceğinizi düşündüm. O yüzden özelden yazmak istedim
Soran+1 yılTakip isteği attım. Sonu 01
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Sevene fırsat sevmeyene bahane çokİnsan sevdiğini boş zamanında aramaz sevdiği için zaman ayırır. İkinizde aynı durumdan rahatsız oluyorsunuz ama ikinizde devam ediyorsunuz Bir süre sessiz kal bakalım şikayetçi olma aradığında konuş yazdığında yaz zamanla ikinizde yazmayı bırakırsınız ve son01 Yorumla
Soran+1 yılYazmadığım zaman 2. 3. msjı atıyor, merak ediyor. Nerdesin neden yazmıyorsun diyor. Msjda ilgisiz ama yanındayken fazlasıyla ilgili oluyor. Herkesten kıskanıyor (kuzeninden bile) ama bazen davranışlarına anlam veremiyorum
için için feryat etmek ya da direk kıçına tekmeyi basmak yerine önce bir "derdin nedir senin bakalım?" diye sorulsa belki de dünya daha güzel bir yer olur. belki de konuşarak hallediliyordur :)
belli ki sıkılmış. sevgilini biraz kendi haline bırak.017 Yorumla
Soran+1 yılBen nolduğunu sorduğumda sürekli bir şey yok diyor. Ama bu şekilde olması artık rahatsız ediyor beni
Soran+1 yılNe yapmalıyım? Hangi konuda hatalıyım?
Soran+1 yılŞöyle bir durum var. Dediği gibi soğuk davranıyorum bunda haklı. Ama o bana öyle davrandığı için bende böyleyim
- +1 yıl
insanlar birbirlerini ''dengesizleştirmeden'' sevmeyi becerebilseler hiç sorun kalmayacak.
sevgi bu sebepten çoğu ilişkide huzur olmaktan öte eziyet haline dönüşüyor.
1.5 yıldır hayatında olan insanı ezbere tanımış olman gerekir.
İnsanlar hayatlarında bazen sancılı dönemlerden geçerler. anlaşılmaya daha çok ihtiyaç duyarlar. soğuk yapmak yerine sevgilini anlamaya çaba göster.
Soran+1 yılAma o bana karşı mesafeli gibi. Kendi davranışlarının farkında değil. Ben onun için çok uğraştım, çok çaba sarf ettim. O da biliyor bunu
Soran+1 yılYanındayken çok iyiyiz. O kadar değer veriyor ki bunu hissedebiliyorum. Ama msjda öyle değil işte
Soran+1 yılAma msjda sanki ben hayatında hiç yokmuşum gibi. Bu rahatsız ediyor beni
Soran+1 yılÖyle yaparım bende
Soran+1 yılGereken neyse onu 😊
Soran+1 yılHayır anladım ben ne demek istediğinizi. Görüştüğümüz zaman onunla bu konuyu konuşucam duruma göre gerekeni yaparım
Anladığım kadarıyla uzaktan yürütülen bir ilişki içerisindesiniz. Uzaktan ilişki hiç yürütmedim ama çevremde gördüğüm kadarıyla yorum yapacağım. Seni seviyordur ama şu an belki de çevresinde bir kız dikkatini çekmiştir ve senden ilgisini kaybetmeye başlamıştır. O yüzden sana çok mesaj atmak istemiyordur. Bahanelerle geçiştiriyor olabilir. Hatta sende ona onun gibi davrandıktan sonra seni sorguluyorsa bence bi haltlar yiyor da olabilir. Çünkü kişi kendinden bilir. Şey gibi çok yalan söyleyen bir insan diğer insanlara da güvenmez ya onun gibi bir şey. Diğer bir ihtimalde belki de sana dillendirmek istemediği bir sorunu vardır canı sıkkın olduğu için geç yazıyordur diye bir yorum da yapabilirim.
07 Yorumla
Soran+1 yılMesafeli bi ilişki değil. Ama çok sık görüşemiyoruz. Haftada 1 anca. Yan yanayken hiçbir sorunumuz yok ama msjda böyle işte
- +1 yıl
Bir de ilişkide karşılıklı suçlamalar başlayınca ben daha fazla art niyet ararım. Kötü bir şey yapıyor ve suçu sana atarak vicdanını rahatlattığını düşünüyorum ben. Bazen ilişkide "neden" soru cümlesini kullanmak yerine akışına bırakmalısın. Hem için içini yemez hem de erkek bir süre sonra sen birşeyleri çok sorgulamayınca neye uğradığını şaşırıp sana karşı daha ilgili hale gelebilir.
Soran+1 yılSorgulamıyorum ama rahatsız olduğumu dile getiriyorum. Sürekli benim yanlış düşündüğümü, benim soğuk davrandığımı söylüyor. Gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum
Soran+1 yılDüzgün bir şekilde konuşamıyoruz ki
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer ilişkide böyle şeyler yaşanıyor ilişkilerinizi internet telefon konuşmalarında çevirmeyi yüz yüze buluşmaya önem verin yoksa sogursunuz bir birinizden
024 Yorumla
Soran+1 yılBana kalsa hergün görüşürüm ama o çalıştığı için çok müsait olamıyor. Haftada 1 anca
- +1 yıl
Seni sevdiğimden eminmisin
Soran+1 yılYan yanayken bunu fazlasıyla hissettiriyor. Seviyor biliyorum
- +1 yıl
Sevdiğini nasıl anlıyorsun soruyorum ben seni sevdiğini dusunmuyorum
Soran+1 yılBakışları bile yetiyor anlamama. Sevgisinden gerçekten şüphem yok ama msjda çok farklı biri oluyor
- +1 yıl
Gerçek sevgide UK olmak sevdiğini ozletir yokluğu canını yakar yanında olmak ister her an bunu bastirabilmek içinde bol bol arar mesaj yazar onla yakın hissetmek için kendini ama seni yan yana geldiğinde bunları yaşıyorsa seni kullanıp rol yaptığını sanıyorum duyguların seni kör etmesin mantiginla bak daha net görürsün bence
Soran+1 yılArtık ne düşüneceğimi bilmiyorum gerçekten. Sevmese daha önceki ayrılığımızda tekrar barışmazdı
- +1 yıl
Flortlerim tekrar barışması sevdiği anlamına gelmeyebilir
- +1 yıl
Sevgi nedir biliyonmu sevdiğine değer kıymet vermek hele yanında yokken onla olmaya yanmak
Soran+1 yılHiç böyle sevilmedim
- +1 yıl
Gerçek sevgi budur diğerleri rol
- +1 yıl
Sana özel bişey sorsam ilişkinin durumu icin
Soran+1 yılTabii
- +1 yıl
Cinsellik yasiyonuzmu
- +1 yıl
Senden bu konuda tatmin oluyormu
- +1 yıl
Oluyorsa seni kullanmak amacindaysa olabbilir erkeklerin sık yaptığı biseydir
Soran+1 yılAmacının cinsellik olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa beni kaybetmemek için uğraşırdı, böyle yapmazdı bence
- +1 yıl
Eee sevgide yok başka olasılık var mı kenarda yedek dursunmu diyor
Soran+1 yılSevdiğinden şüphem yok. Ama bu şekilde davranması rahatsız ediyor işte beni.
- +1 yıl
Madem sevgisinden eminsin öyleyse gülü dikenine katlanarak seveceksin onları istemeyip torpulersen kendinede güle de yara verir canını yakarsın ama diken olmasın dersen başka çiçeklerde var lale var zambak var menekşe sümbül varda var onları sev ama dikensiz gül yook
Soran+1 yılBu zamana kadar çok katlandım. Gerçekten yorulduğumu hissediyorum ama sevdiğim için bitirmek de istemiyorum
- +1 yıl
Karar senin uzulmeyemi devam edideksin ayrılıp unutmayami çalışacaksın iki seçim kaliyor
Soran+1 yılYüzyüze konuştuktan sonra gerekeni yaparım
- +1 yıl
👍🙏
Ters psikoloji yapıyor bence. İlişkinizin bitmesi için seni suçluyor olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılBitirmek istemiyor bence. Bitirmek isteseydi daha önce istese bitirebileceği durumlarda bile bitirmedi. Beni cepte görüyor olabilir. Nasılsa gitmez hesabı.
Uğraşma Gönder gitsin ya engelle ne uğraşıyorsun ki yazık
03 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum çünkü
Soran+1 yılKalp işte
Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Bak herşeyin bir mesafesi var sana yaptığını sende ona yap bak nasıl düzelir
032 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle yapıyorum. Bu kez kendisi üst üste yazıyor
Soran+1 yılNe yapmam lazım peki
Soran+1 yılKendisi geç yazıyodu bende geç yazdım. Sonra neden geç yazdığımı sordu yine geç cevap verdim. O da biraz geç yazıyor. Ama ona göre soğuk davranan benim. Ben şu an aşkım dersem o da direkt bitanem der biliyorum
Soran+1 yılBenden soğumaz mı?
Soran+1 yılÖyle tabii. Beynimin durduğunu hissediyorum resmen
- +1 yıl
Bak arkadaşım seni seviyprsa pes etmez ilişkiler hep bir fedakarlık bazen sen düşersin o kaldırır bazen o düşer sen kaldırırsın kendinde sorun arasın bırak düzeltmek için çabalasın sende o ne kadar çanalarsa arabaya ara gaz verir gibi hafif hafif umudunu kaybetmesin diye iyi davran yorulmasın çabalarken
Soran+1 yılşu an aşkım dersem o direkt bitanem der biliyorum
Soran+1 yılÖyle yapıcam. Peki whatsapp'a hiç girmemek mi iyi yoksa sürekli aktif olmak mı?
Soran+1 yılSürekli aktif olduğumda soruyordu zaten çevrimiçisin kiminle konuşuyorsun diye 😊
Soran+1 yılHiç çevrimiçi olmamak daha iyi o zaman
Soran+1 yılEn son ona yazıp çıktım bende girmedim daha. O da yaklaşık 1.5 saattir girmiyor yazmadı daha
Soran+1 yılBen 27 o 30. Diş labaratuvarında çalışıyor. İşi yoğun oluyor biliyorum
Soran+1 yıl2 saattir yazmadı. Aklına bile gelmiyor herhalde
Soran+1 yılAslında benimle ilgilensin, msjda da olsa sevdiğini hissettirsin istiyorum
Soran+1 yılNasıl olacak?
Soran+1 yılEvet. Her seferinde konuşuyoruz sorunları hallediyoruz ama msjda yine aynı oluyor. Ne olacak böyle bilmiyorum
Soran+1 yılÖyle yaparım görüştüğümüz zaman
+1 yılKnk benimde başıma geldi defalarca ayrılıp barisiyorsan bence yavaş yavaş o kişiyi sevmeyi bırak ayrildiginiz zaman üzülmemen için ilişki yürümez bence benim yürümedi
05 Yorumla
Soran+1 yılSevgisinden şüphem yok. Sürekli ayrılıp barışmadık ama tartışmalar çok oldu. Sadece 1 kez ayrılıp barıştık. İstese bu ayrılıktan sonra bir daha barışmayabilirdi
- +1 yıl
O zaman bı sor neden böyle yaptığını ya da biraz daha bekle sonra tekrar yaz buraya bı değişikliği oldu mu diye
Soran+1 yılşu an evde olmasına rağmen geç yazıyor
- +1 yıl
Hmm çok ilgisizmis
Soran+1 yılEvet
+1 yılAbartıyorsun
Adam yoruluyor ama hala yazıyor soruyor
Anlamaya yanında olmaya çalışmalısın03 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk biraz da olsa içim rahatladı. Sonra uyuya kaldı sanırım çünkü mesajıma cevap vermedi 😔 Ben yorulduğunu biliyorum bunu ona da hep söylüyorum. Sadece biraz ilgi istiyorum o kadar.
- +1 yıl
Ama sence yorgunken bile birazda olsa seninle konuşması ilgi değil mi
Soran+1 yılSabahtan akşama kadar onu beklediğim için yetmiyor açıkçası. 1 2 saat tek konuşabiliyoruz
Sende uzak dur bak nasıl her şey değişecek
16 Yorumla
Soran+1 yılGeç yazdığım zaman o üst üste yazıyor bu kez
Soran+1 yılBöyle devam mı diyosun
Soran+1 yıl1.5 yıl oldu.
Bence üzerine fazla düşme
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılaynen böyle devam
12 Yorumla
Soran+1 yılBen abartıyor muyum?
- +1 yıl