Arkadaşlar ilgisiz sevgilime ayrılık mektubu yazdım fikir verir misiniz?

biliyor musun artık sıkıldım ve hiç bir şey umrumda değil kendine istediğini yapabilirsin. varlığım ya da yokluğumun bir anlamı yok. kafana göre takıl ve benim de kafamı karıştırmaya devam etme. bunu yürekten istiyorum. bana haddinden fazla güveniyorsun o yüzden bir şey yapma gereksinimi görmüyorsun. güvenilir olabilirim ama duygularım için sana garanti veremem. yanımda olmayan beni umursamayan birinin geleceğimde olmasına ihtiyacım yok. bizimkisi sevgi değil bizimkisi saçma sapan bir şey. eğer ben sevdiğim insana bağlanmamam gerektiğini düşünüyorsam ve her zaman duygularımı saklayıp, onları bastırmaya çalışıyorsam ona ihtiyacım yok demektir. ben sadece tüm yüreğimle sevebilmek ve sevilmek istedim, saplantılı aşık olmayı ya da aşk acısı çekmeyi değil. benim sevgim yanımda olmanla tükenmez ama senin sevgin benim sevgime karşı şımarıp kendini garntide görüp yalnız da yetinebiliyor. aşk acı vermez sadece mutlu kılar acı veriyorsa bu aşk değil saplantıdır. senin bana ihtiyacın yok sadece dünyanda olduğumu bilmene ihtiyacın var, oysa ben hem var hem yok gibi yaşayamam. şimdi sen den istiyorum beni terk et yoksa ben terk etmek zorunda kalıcam. her halukarda yalnızız bir arada olmamızın anlamı yok.
Arkadaşlar ilgisiz sevgilime ayrılık mektubu yazdım fikir verir misiniz?