Eski sevgiliye son mektup sizce göndermelimiyim?

Dün ayrıldık hatalı olan o ve kendı ayrıldı. sadece okuyun

Bir değerin olduğu için değil bir geçmişin olduğu için yazıyorum. Senle biz konuşarak hiç anlaşamadık zaten
2 yıl dediğin avuçlarımdan gitti. Anladım senide , senin özgürlüğün 2 paçavra 2 saçmalıkdan ibaret. Oysa benim özgürlüğüm
Senin göğüs kafesin kadardı. Ben anladım , herkes anladı ama bir tek sen anlamadın. Seni koruyup kollamak için nelerden vazgeçtiğimi
Nasıl depreştiğimi bir sen anlamadın. Ama akıllandım ben. Artık kimseye inanmıyorum. Kimse Kalbimde ölmesin diye kimseden söz beklemiyorum.
Kimsenin peşinden gitmiyorum artık. Kimseye demiyorum sensiz yapamam sensiz yaşayamam.Çünkü biliyorum insan kendini bile, kalbini bile
yok edip yaşayabiliyor. Ben kendimi bile sevemedim 20 yılda ,2 senede seni sevdiğim kadar. Sana senin için şunu bunu yaptım demicem
diyebileceğim tek şey çok sabrettim. Keşke hiçbir gidişİnde tutmasaydım elini yitip gitseydin sende diğerleri gibi. Ama aptallık işte göremiyor
insan canı yanmadan gözünün önündekini. Kalbi kırılana , gözleri dolana, yolunu kaybedene dek anlayamıyor yanlışı seçtiğini. Sana kızmıyorum
Dünya böyle , tek ben değilim terkedilen ve tek sen değilsin milyonlarcanın arasından terkeden. İkimiz gibi binlercesi var.
Artık anladım bazı şeyleri. Biz hiç olmamışız. Sadece adına aşk diyip sen ve ben sıfatını eklemişiz bir kuruntuya. Bunları yazıyorsam bilki
İçimden sana dair birşeyler kopmaya başlamış demektir.Önceden ufacık bir çocuğun gülümsemesine mutlu olan ben. Şimdi kendi çocuğum olsa
Sevemeyecek kadar kararsızım. Sen bir kalbi kırık, bir hayali yıkıK, bir ömrü yarım bıraktın. Ama inan bana sitem etmiyorum çünkü insan umudunu
bağladığı kişiye sitem eder.Çünkü insan inandığına sitem eder. Benimki sadece bir güz yazı. Seni herkesten korumak için o kadar
çabalamışımki sanki vatan borcuymuş gibi. Banane dimi banane elalemin kızından. banane beni yüzüstü bırakandan. Sanki o kadar çabaladım da
elle tutulur birşeymi kaldı ortada.
Güncellemeler
+1 yıl
Sen bunu okurken eminim ağlıyacaksın. Sende belki kalp yok ya da varsa içinde ben yokum. Ama vicdanın
kırıntısı dahi varsa ağlayacaksın. Bana demiştin ya en yakınım değilsin. Haklıymışsın şimdi en yakınındakilere bakınca iyikide orda
değilmişim diyorum. Ben sahte gülemem arkadaşım. İçim yanıyorsa ağlarım utanmam. Kalbim kırıldıysa bas bas bağırırım. Küfür eder nefretimin
hepsini kusarım. Hep o övdüğün arkadaşlarının sevgilileri şimdi sevsin seni.
Güncellemeler
+1 yıl
Kan kusa kusa bir mecal komadan çıkıp onlar seni okuldan almaya
gelsin. Senin elin sızlayınca onlar yüreğini açsın sana. Haklısın nerde bende o anlayış. Senin gerçek yüzünü anlayamamışım. Ben senin için
neydim bilmiyorum ama eğer bir raftaki kırık kumbara kadar değerim olsaydı. şu an burada paramparça olmazdım. Ben yazarken bil her kelimemde
senden bir adım kopucam. Sen daha çok yazmamı isteyeceksin belki , sen kendin beni öteye ittin anlayacağın.
Eski sevgiliye son mektup sizce göndermelimiyim?