+1 yılLütfen kendine sahip çık kendine hakim ol için acısa da patlasanda üzülsen de kızsan da sana acı çektirmeye kendini kötü hissetsen de yazmak için çıldırsan da yazma asla yazma bir insan gerçekten değer bilmiyorsa terbiyesizse verdiğin değeri hak etmiyorsa senin iyi niyetine insanlığına senin vicdanına sana layık bir insan değilse sal gitsin ben daima şunu derim eski olsun yeni olsun ya da aradan zaman geçmiş olsun asla onu deşme irdeleme sen konuyu destikçe üzülen sen olursun demediği cümle kalmaz sama çünkü gerçekten alçak bir insanla konuşmak onun daha da kötü sözler söylemesine sebep olur anlayışlı bir insan olsa neyse diyecem ama öyle de olsa konuşma bu senin hayatında bir tecrübe olsun akıllandın artık aynı hataları yapmazsın sana yapılanı sen başkasına yapmazsın başkasının yapmasına izin vermezsin bundan sonra hayırlısını iste bazen hayırlı gördüğümüz her şey bizim için şer olur ve bizden bir şekilde uzaklaşır bunu böyle kabul et bir şey olmuyorsa buna sevinmelisin eğer kurcalarsan üzüleceksin benden söylemesi hayatta senden kimse değerli değil ben bunu anlayana kadar senelerim geçti ama sonunda anladım ki benden değerli kimse yokmuş hiç kimsenin canımı sıkmayın izin vermiyorum sen de alışacaksın canın cana cana kalbin acıya aciya bunu da atlatacaksın inan anlayışsız insanla ömür boyu muhatap olana kadar acı çek Çok yaşa yine de yazma umursama hayatına bak
05 Yorumla- +1 yıl
Bir erkek bitirmisse eğer kızda yazıyorsa erkek kızın kendini düşürdüğünü düşünür çünkü oda biliyor hayırsız olduğunu sen neden peşinde koşacaksın ki mutlu ol hayatına bak farzet ki hiç olmamış hayatında öyle düşün başka şeylerle uğraş insanlarla uğraşmak gerçekten çok yorucu hayat bu kadar uzun değil bak yaş geçiyor zaman geçiyor bir erkeğe sebep hayatını mahvetme kimseye izin verme
Soran+1 yılValla haklısınız ama inanın onun için yazmıyorum ben kendimi şu takıntılı halden kurtarmak için yazmak istiyorum sürekli beynimde keşke şöyle yazsaydım etseydim dememek için ve insan gerçekten şuna inanıyorum karşındaki seni üzdüğünde sende cümlelerenle onu yakmalısın ama tam zamanında ben onu zamanında yapamadım şey gibi oldu ya ben bu kıza bunu yaptım ama hiç pahalıya patlamadı yaptım ve bitti çok kolaymış çünkü ne öç aldım ne başka şey yaptım pişman değilim iyi ki yapmadım tek keşkem zamanında iyi şeyler yazıp içimi döküp soğutsaydim onun bunun lafına bakıp yazmamazlık yapmasaydım sadece 1 2 ay geçmişti o sırada yazacaktım işte şu an daha uzun zaman geçti
- +1 yıl
Ah bu keşkeler fayda vermiyor yaz bakalım
Soran+1 yılyazmadım yazıp yazmamak arasındayım hâlâ ama yorumları okudukça yazmamam gerektiğine daha çok yaklaşıyorum
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun kolay bir süreç değil ama atlatırsın kendine olan saygın sen daha değerlisin kendini sev boş ver dünya da erkek mi yok istersen şunu bunu deseydim de hersey başında da olsaydı belki seni anlamayacakti
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBak bu çok önemli bir detay. Konuşulması gereken şeyler mutlaka konuşulmalı. O zaman tamamen kapatabiliyorsun tüm defterleri. Öteki türlü hep bir araftaymış hissi oluşuyor. Mesela bende bu durum olmuştu, son konuşma yapıldı ve her şey gerçekten bitti. Eğer imkanın varsa, kesinlikle iletişime geç ve herkes eteğindeki taşları döksün.
010 Yorumla
Soran+1 yılBeni anladığını için çok teşekkür ederim işte zaten sorun da içimizi dökmemiş olmamız içimizi tam anlamıyla dökmüş olsak bunların hiçbiri yasanmayacakti
Soran+1 yılYa şimdi yakınlarım yazma diyor ama bende eminim bu kadar takıntı yapmamın bir nedeni var ona böyle saçma sapan bitmesi oldu bittiye gelmesi resmen kolayca bıraktım istesem yapabileceğim çok şey vardı ama yapmadım zarar vermedim sadece şu an merak ettiğim şeyler var kendimi s*lak yerine konmuş hissediyorum kafamda bir türlü bitiremiyorum çünkü asla tartışmadik asla yani her şey güzelken bir anda bitmesi son ana kadar bile bunu bana hissettirmemesi benimde cabbarlaşmamam ılımlı olmam her şeye tamam olmam zaten kandırılmam için yetti evet yazmak istiyorum ama yanındaki kızı düşünüyorum yanlış mı yapıyorum diyorum bilmiyorum ama içimi dökmezsem bu durum ileride hep içimde ukte kalacak
- +1 yıl
Önemli olan çevrendekilerin ne düşündüğü, onların nasıl davranacağı değil. Burada konu sizsiniz. Eğer konuşulması gereken şeyler ve akılda soru işaretleri varsa bunu çözüp çözmemek senin elinde. Seni aldattığı kadınla mı beraber? O zaman belki de yazmamalısın. Ondan bahsetmediğin için.. yani hayatında biri varsa yazma yoksa dök içindekileri.
Soran+1 yılHayır hayatında biri var şu an o kızla da ayrılır mı ayrılmaz mi Allah bilir peki neden hayatında biri varsa yazmamam gerektiğini söylediniz aldattığı kız buarada
- +1 yıl
Kendini küçük düşürmemek adına. Eğer kaldırabileceğim bir durum diyorsan biraz da onların canı sıkılsın diyorsan durma bence yaz. Ama kaldıramayacak ve bu işin sonunda sen yine zararlı çıkacaksan, bırak içindekiler sende kalsın. “Yuva yıkanın yuvası olmaz” derler. İlişki bozan bozduğuyla mutlu olamaz. Karma denilen bir şey var. Elbet bir gün Allah sana o fırsatı verir
Soran+1 yılYa şimdi kızın bunlardan haberi yoktu bence olsaydı o da devam etmezdi çünkü kim olsa etmez benim elimde de aralarını bozabilecek koz vardı ama yapmadım yapmadığım içinde pişman değilim sadece Allaha havale ettim intikam duygumu kenariya bıraktım onun daha güzel intikam alacağını düşündüm şahsen engelleyebilir beni cevap vermeyedebilir küçük de düşebilirim hepsinin farkındayım ilk 1 2 ayda yazacaktım yakınlaarım bırakmadı bir yerleri kalkar dedi öyle öyle zaman geçti şu an diyorum keşke o zaman yazsaydım
Soran+1 yılBöyle nasıl oluyor bilmiyorum yaşadınız mı için doluyor taşıyor derya deniz boğuyor seni yani mesela kolay kolay aklıma gelmiyor bana yaşattığı acı ama acıklı bi müzik dinleyip bir anda ağlayabiliyorum haftalar sonra çok aşamalardan geçtim zor oldu atlattım ama işte o bazen bir yerde yaşadığın acılar geliyor kandırilmanın duygularının harcanması zamanının harcanması gözyaşlarını tutamıyorsun şıpır şıpır akıp gidiyor gece bile uykuya dalarken ağlaya ağlaya uyuyorsun ama bunun tek sebebi bunları hak etmemiş olman ve senin hâlâ sevgisiz ortalıkta kalmış olmandan kaynaklanıyor önceden olsaydı belki haftalar önce onu özleme duygusundan olurdu ama şu an bunları hak etmediğin için ağlıyorsun ve ona karşı bütün jyi duyguların silinmiş yerine nefret almış sonraki radde zaten silmişlik oluyormuş tamamen bitiyormuşsun işte onun olması içinde aklımda ne varsa haykırıp o süreci en aza indirmek istiyorum ve ileride keşke dememek istiyorum keşke yapsaydım
- +1 yıl
İçinden ne yapmak geliyorsa onu yap. Kendinden başkasını düşünme, o kızı da düşünme. Senin ilacın içindekileri dökmek. Git ve dök.
Soran+1 yılDesteğin için teşekkür ederim
- +1 yıl
🙏🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili gizli pembe üye. Sana şöyle diyeyim. Eğer aldatıldıysan ve için yanıyorsa bir nevi intikam almak istiyorsan yapabiliyorsan hiç bir şey yapma diyalog kurma, iletişime geçme, bildiğin hayalet ol göremesin seni. Kadın olsun erkek olsun aldattıktan sonra ayrıldıkları kişiyi güçsüz, duygusal çökmüş görünce hiç acımazlar bu zaten yıkığın tekiymiş iyi bile yapmışım derler fakat seni ne kadar güçlü umursamaz kendine hakim olabilen birisi olarak görürse işte o zaman kafasına dank eder pişman olur. Sen adama yazarsan içini dökersen bela okursan o onun hoşuna gider, der ki ahahah bak bunun bana hala duyguları var unutamıyor beni ve umursamaz. Fakat bir daha muhatap olmazsan yoluna bakarsan bir gün gelir der ki vay be unuttu beni ne kadar güçlüymüş hayatına baktı ben onun gibi birisini nasıl aldattım diyerek vicdan hasbihali yaptırabilirsin. Bunu yaptırdığın an zaten en büyük intikamı eforsuz almış olacaksın. Ben sana bunu yazdım fakat kadınların %95 inin bunu yapabileceğini sanmıyorum.
214 Yorumla- +1 yıl
Ben yapamadim mesela gittim direk o diğer kıza yazdım olay iyice karıştı oda yetmiyormuş gibi adama upuzun mesaj attim mutlu olma felan dedim. Ama sonra kabuğuma cekildim hic bise yapmwdim daha. Onlarda zaten barışmış devam ediyorlar. Sence böyle biri de birgün pisman olur mu
- +1 yıl
Ay ben beyefendiye katılıyorum. Yazma bence de
Soran+1 yılYa ben bu yorumu okudum ve kafam hepten karıştı sanırım yapmayacağım ama şöyle oluyor mesela böyle yazılıyor ediliyor bir yere kadar idare ediyor sonra tekrar eski halime dönüyorum eski halime dönme nedenim de ne bileyim sürekli llumsuzluk yaşasam ona ah ediyorum ben bunları hak etmedim diyorum o beni üzdü ama hayatına bakıyor diyorum mutlu ilişkisi var diyorum ama ben 0 ım elde var 0 yani bu da haliyle zoruma gidiyor
Soran+1 yılSonra ona öfkemi dile getirmek istiyorum içimi dökmek ama bunu bela okuyarak değil sorular sormak istiyorum o kızla ne ara tanıştı eski sevgilisi miydi de her şey hızlı gelişti ve tek diyeceğim bana sadece dürüstçe cevap ver ve yoluma bakayım ömür boyu daha yazmam yani defteri kapatırım
Soran+1 yılGörülmemiş hesabımı görmek istiyorum zaten kaç ay yazmadım ona hiçbir şey yapmadım ki
- +1 yıl
al bendede okadar kardesim. ben kaldim sap gibi o kizla beraber askina tam gaz devam ediyor. kiz sosyal medyada paylasimlar yapiyor evlilik hazirligindayiz dedi bana en son. düsünsene belkide yakinda evlencekler ben haalen böyle kismetimibekliyorum :( seninkininde mi bir ilikisi var? amamerak ediyorum biz burada böyle üzülürken bunlar mutlu olamaz ki
- +1 yıl
Ayırın o zaman, sizin mutsuzluğunuzun üstüne mutlu olamasınlar
- +1 yıl
@Esmeralda0 nasil ayircaz ki? kiza yazdim bak benle de görüsüyor dedim kiz adami af etti üstüne birde fotograflar yolladi bak bizi ayirmadin diye.
- +1 yıl
O kızın içi içini yer aralarında sürekli kavga olur merak etme. Sana nispet yapmasına takılma sen
- +1 yıl
@Esmeralda0 bence de iste. düsün admain eski sevgilisinle görüstünü biliyor ve adam bana 10 dk meseafede ama kendisi türkiyede uzakta. yani illaki güven sorunu yasar. ama adamin ilgili aski üstün basiyordur hani adamin ilgisinden dolayi kendinden emin kiz
- +1 yıl
O kız seni aldattığı kız mı
- +1 yıl
@Esmeralda0 yani aldattigi demiyelim de... benimle gecen sene ayrildi bu ama sürekli yine görüsüyroduk ama iliski gibi degil arkadasca gibi ama benim onu haalen geri istedigimi bildi halde benimle görüsmeye devam etti. son 3 ay daha sik görüstük tamam ilk adim atan hep bendim cabaliyan olsun diye ugrasan ama oda hep karsilik veriyordu. cagirsam geliyordu arasam ariyordu yaziyordu felan. sonra bi ögrendim megersem 3 aydir sevgilisi varmis. defalarca sormustum halbuki var mi biri diye hep yok dedi bana. benim ümitlenmeme sebeb oldu. yani kizinda bi sucu yaok tabi oda beni bilmiyordu ama adam hem sevgilisi varken hemde eski sevgilisi ile görüstü bu adam düsün yani. kizda ögrendi bende ögrendim ama kiz haalen devam ediyor
- +1 yıl
Seninle görüşürken O kız vardıysa seninle sevgiliyken de tanışıklıkları varmıştır. Ayrıca ikinizi aynı anda idare ettiyse ikinizi de sevmiyordur bu kadar basit. İkiniz de ona tek tek yetmiyorsunuz O da senden bir şeyleri ondan da senden alamadığı şeyleri alıyordur... Bırak gitsin basitliğe bak aw
- +1 yıl
@Esmeralda0 haklisin bende kiza bunu dedim zaten tuturmus bana asik bana asik ona karsi cok ilgili ya bi görsen kiza özür dilemek icin yurtdisindan cicekler özürler yollamis. kiza dedimki sana asik olsa benim evimde ne isi vardi dedim. kizda diyor sen zorla getiritmissin. hadi diyelim zorla getirirttim sence tutup kolundan zorla nasil getireyim onu dedim bi düsün dedim. ama kiz anlamiyor anlamak istemiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yazmamalısınız ilişkiniz kötü bir şekilde bittiyse, eski sevgilinize yazmak sadece yaraları yeniden açar bundan dolayı ben tavsiye etmem ve aynı zamanda da Bu durumda, kendine ve eski sevgiline zaman vermen ve onu tamamen unutmaya çalışman daha iyi olur diye düşünüyorum. ama tabi sen bilirsin yine de Son kez yazmak istiyorsan, mesajını dikkatlice düşünmen lazım Mesajınız ne istediğinizi açıkça ifade etmesi ve duygularını incitici bir şekilde ifade etmemelidir kesinlikle
02 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilime zaman vermek gibi bir durum söz konusu olamaz hayatında zaten biri var olmasaydı da asla o niyetle yazmazdım çünkü canımı çok yaktı
Soran+1 yılBitti yani hayatında o kız olsun olmasın bitti o defter sadece takıntı haline getirdim niye böyle yapıyorum kendimi gerçekten anlamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılHayır yazmamalısın o sonlar hiçbir zaman bitmez, bitmiyor, en güzeli kaybolmak yani komple hayatından kaybolmak başka türlüsü sonu gelmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa hayatında değilim çok şükür ki değilim çok şükür ki atlattım büyük kısmını benim genel problemim o anda karşımdaki insana gereken cevabı gereken konuşmayı yapamamak sonrasında pişman olmak hayatımın çoğu kısmında bunu yaşadım ama onun bana yaşattığı kısmı daha ağırdı
+1 yılEski olan hiç bir şeyden hayır gelmez, gelseydi eski olmazdı zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır beklemiyorum zaten Allah uzak etsin şu an mutluyum ama işte takıntılı ruh halinden kurtulamadım bunu da tamamen içimi dökemememe bağlıyorum ve birden bitmesine çünkü son raddeye kadar bunu hissetmedim bile
+1 yılSeni o kadar iyi anlıyorum içinde kalanları söyleyememek gerçekten çok kötü bişey bende aldatıldım aynı senin gibi ama ben o hataya düştün içimde kalanlari gittim teker teker yazdım haa içimi döktüm mu döktüm ama onun umurunda değil neden çünkü aldatmış sevmiyor neden umrunda olsun ki sen böyle bı hataya dusme sakın yazma ne kadae içinde kalsada tecrubeyle sabit yapma yani
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte kafam gerçekten çok karışık yazıp her şeye sil baştan mi başlasam ya da yazmayıp hayatıma mi baksam offf :(
- +1 yıl
Yazmamanı tavsiye ederim içindeki şey zamanla geçicek önüne bak sadece kendine odaklan zor biliyirum ama başarabilirsin her şey zmaanla düzelicek zaten
Soran+1 yılAylardır neden geçmiyor peki
- +1 yıl
Bak şöyle düşün sen kendine odaklanip kendini geliştirdiğin zaman pişman olan o olucak inan bana en mantıklısı bu senin tek yapman gereken kendin için biseyler yapmak onu kafaya takmaya bile değmez aldatmış karaktersizin teki o
Soran+1 yılHaklısın bekki de kendime yönelmem gerekiyor ya ben geçen de yanlışlıkla yaptığım şeyden dolayı düşündüm zaten ipin ucu koptu dedim onu hâlâ stalkladığımı anladı bari yapayım dedim yani
Soran+1 yılAylardır ilk kez pot kırdım hiç bakmıyorum diyemem çok nadirde olsa bakıyorum ama onu hâlâ sevdiğim için asla değil meraktan
Kendini iyice toplayıp öyle görüş, yüzyüze olması daha iyi olur. Açık açık ifade et kendini. İkinci bir görüşme yapma , bırak o senin peşinden gelsin. Zira tek taraflı yürümüyor
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi var ki olmasa bile asla gelmesin o kadar iğrendim ondan zor olsa da sadece takıntı yaptım bu beni zorluyor her düştüğümde onun yaşattıkları için ona içten içe kin kusuyorum
Soran+1 yılBilmiyorum bu cevabı önceden alsaydım belki mutlu olurdum ama şu an notrüm
Soran+1 yılBen iz falan bırakmak da istemiyorum izim kalmasın içimdeki şu açıdan tamamen kurtulayım yeter çok az yüzdelik kısmı kaldı
Yarım kalan hikâyeler tehlikelidir. Sürekli zihni meşgul eder. En güzeli, son kez açarsın telefonu; içinde ne var ne yok söyler kapatırsın. En azından rahatlamış hissedersin...
09 Yorumla
Soran+1 yılİşte beni anladığınız için gerçekten teşekkür ederim maalesef zamanında yapamadığımız onun bunun aklına uyup hareket ettiğimiz için böyle oluyor
Soran+1 yılÇevrem sürekli en yakınlarım mesela yazma gurusuzluk yapma diyor ama böyle de kendi kendimi yedim bitirdim
Soran+1 yılYok arayamam hayatında biri var zaten açıklama da da belirttim aldatıldım kandırıldım bi nevi çevremdeki insan bu yüzden yazma diyor zaten
Soran+1 yılYapacağım yapmam gerekiyor beni anladığın için teşekkürler
Soran+1 yılUmarım bende de sonsuza dek bitirmek üzere yarayacaktır
+1 yılİcini doksen ne fark edecek Biten bitmis giden gitmis. karsindakinin umrunda bile olmayacak onun için boş ver
07 Yorumla
Soran+1 yılOnun umrunda olup olmaması yemin ederim zerre umrumda değil tek umrumda olan şu an benim takıntılı oldum çıktım resmen
Soran+1 yılSürekli keşke şunu şurda söyle yapsaydım demekten de yoruldum
- +1 yıl
Ne yaparsan yap icin rahat etmeyecek cunku seni yeterince üzdüğü icin sen Allah'a havele et hayatina bak daha iyi olmak icjn çabala bu iliskide sana ders olsun:)
Soran+1 yılEmin ol edecektir istesem ondan çok güzel intikam da alırdım bunu bile yapmadım iki satır canını yaktım çok mu
- +1 yıl
Seni uzmusse cani yanar mi? yanmaz
Soran+1 yılDoğru lafım gelişi yazdım canını bile yakmak istemiyorum artık sadece içim soğusun içimi rahatlatayım istiyorum isterse cevap vermesin isterse engellesin
- +1 yıl
Eger böyle iyisen tm iyi yapmışsın en azından içindeki yangın azda olsa soner:)
+1 yılBir şey değişmez yine cevap verir yine söyleyemedigin şeyler olduğunu sanırsın zaman geçtikçe bu hep vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılİnan hiç zannetmiyorum kendimi biliyorum çünkü
+1 yılHiçbir şeyi içinizde tutmayın, bence söyleyecek lafınız varsa söyleyin.
00 Yorumla
+1 yılBence yaz içini dök bende öyle yaptım ama hiçbisey fayda etmedi cvp bile atmadi bana ama en azından içimi döktüm. Benimkiside Şu an başka sevgilisi var aşklari devam ediyor yani :(
08 Yorumla
Soran+1 yılOlsun en azından içindekileri döktün canım hiç üzülme cevap vermesin ileride keşke demezsin en azından seni yiyip bitirecegine kökten kurulmuş oldun
- +1 yıl
tamamda adam galiba suanki sevgilisine göstermis kiz bana yazdi sonra sen haalen ona msjlar mi atiyorsun diye. yapilacak is mi bu? ben özelimi adama yazrken o gitmis yaz kiza yollamis ya da fotograf mi atti ne halt ettiyse... zaten bizim olay baska biri ile sevgili oldugunu ögrendim ve öyl ebitti. kiza ulastim felan kiz sonra bana bagirdi cagirdi bize ayiramazsin sen diye.. yani ne olaylar var canim bitek sen degilsin böyle düsün. bak bende uzakten onlarin mutlunlunu izliyorum Şu an
Soran+1 yılBu kızlar da harbi aptal canım ya adam seninle beni aynı anda idare etmiş seni de kandırmış insan düşünür yaa ben bununla nasıl devam ederim diye tabi erkekler zaten diyor mesela ya o kiz bana böyle yaptı şöyle yaptı diyor kizlar da inanıyor tabiki direkt aslında onlar da neyi ne olduğunu biliyor ama çocuğu istediği için bitmesin diye inanıyor gibi yapıyor ben böyle düşünüyorum
Soran+1 yılO yüzden hiç dert etme Allah mutlaka bir yerden çıkaracaktır hem de sana hakaret etmeye hakkı yok pnun o da onun gibi iki yüzlü demek ki tencere kapak işte o da adam olsaydı seni engelledi yazmazdı ama sevgilisini de arayakatmazdı hem seni kandırıyor hemde kızı üzerine katıyor pislik
- +1 yıl
iste diyorum ya kiz tam cahil gurursuz bir kiz! admda tabi cok konusan kendini ikna etme kabiliyetli bir insan kim bilir nasil akladi kendini kizda. bu adam asiri yakisikli biri ünlülere benziyor uzun boylu esmer vs. birsürü kiz pesinde. bu kizda belli asik oldu birakmak istemiyor iste. ama dedigin gibi ben kizi sadece uyardim ama kiz bana hakaret etti evde kalmissin gibi sözler yapti defol git bizi bidaha rahatsiz etme sakin dedi. ALLAH a havale ediyorum sözün bitti yerdeyim elimden daha biesy gelmez zaten. o beni heryerden engellemis ama ben engellemedim. ta ki birgün belki engelimi acar diye bekliyorum bir umut belki özür diler diye :(
Soran+1 yılCanim seni anlıyorum eğer o kız kalbini kirmamis olsaydı o kıza da hak verirdim zaten bilmiyor arada kalmış derdim ama yinede ben böyle durumda biri gelip ikimizi ayni anda idare edip bana kanıtlasa kesinlikle o çocukla irtibatı keserdim kendimi slk yerine konmuş hissederdim çünkü bana değer verse böyle şeyler yapmazdi sonuçtaa ve bu kandırmaya giriyor
Soran+1 yıl😡😡😡 Sana evde kalmış nasıl diyebilir yaa rezil ama aynısını yaşayacak böyle büyük konuştuğu an tüm masumiyeti gitt zaten
- +1 yıl
İşte bende bunu diyorum bacım. Baştan pişman oldum kıza yazdım diye ama sonra baktım o daha beterini yapti bana resimler atmalar evde kaldin demeler aşağlamalar… bu defa hak etti buda dedim. Haklisin biz olsak o adama artık güvenemezdik ama adam okadar pislik ki kizin güvenini kazanmak icin beni kizin gözünde saplantili cirkef biri olarak tanıttı. Kizda belki bunu simdi evlilige ikna etti cünkü gecen hrrkezin gördüğü sosyal medyada video koydu hikayesine adamla beraber. İnşaAllah canım o evde kalmışsın sözlerini yer! Birde kızın yaptıklarini görmüyor adam arkadaşımla laf yollamis bizi yani kizi rahat biraksin diye!!! Ona papatya gibi masumsun diye cicekler yollamis. O masum ben suclu… benden nefret ediyor
+1 yılOna barışmak istediğini düşündürmeyecek şekilde içinden geleni yazabilirsin bence, içinde kalmasın yine de
08 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten anlayan insanlar olması güzel yok barışmak mi Allah korusun sadece şu an sevgili var ve yazmam doğru mu değil mi düşünüyorum ama benimde geçmişim var ve bu kadar kendimi değersiz hissetmem bilmiyorum ne yaptıysa yanına kâr bıraktım intikam bile almadım ve içimi dahi dökemedim insan gibi
- +1 yıl
Ben kavgada soyleyemediklerimin pişmanlığını sonradan yaşıyorum mesela, senin de böyle olmaması için ne hissediyosan söyle bence
Soran+1 yılEvet böyle bi durum yaşıyorum başka biri tarafından seneler geçti keşke içimden ne geçiyorsa söyleseymişim diyorum şu an
- +1 yıl
Yaz bence yapmadığın için değil yaptığın için pişman olursun en azından
Soran+1 yılİşte yazsam tamamen silerim buna adım kadar eminim de o cesaret var mı kafam da karışık belki engelleyecek direkt hiç cevap vermeden gerçekten bilmiyorum çünkü hayatında şu an birisi var o yüzden bir şey diyemiyorum
- +1 yıl
Yani cesaret gerektirir tabi ama senin içinden ne geliyorsa onu yap, sana önerim pişman olma yapmadığın için, cevap vermesine gerek yok bence, sen ne geliyorsa içinden söyle gitsin bırak engellesin ama sen söyleyip kurtulmuş olursun en azından
Soran+1 yılKendimi hazır hissedince yazıp o defteri tamamen kapatıcam inşallah bunu hissediyorum
- +1 yıl
Hadi bakalım umarim yapabilirsinn
+1 yılhayır yazma. hayatına bak. yaşa ve görsün. mesajla erkek pişman olmaz
012 Yorumla
Soran+1 yılYok ya görmesin artık öyle bi amacm yok tek istediğim şu takıntılı sizofreni halimden kurtulmak
- +1 yıl
Bunu hayatını yaşayarak atlatabilirsin evde onu stalklayarak falan imkanı yok. zamanla azalacak ve bitecek.
Soran+1 yılYok çok nadir bakıyorum şu an ne kıza ne ona bakmıyorum eskisi gibi nadirendir ama içim dolu tek sıkıntım bu ben buna benzer başka bi durum daha yaşadım şu an bile keşke böyle olmasaydı aklımda en ufak kalan soru işaretini bile giderseydim sorsaydım konuşsaydım diyorum yani ve yakınlarım tabiki yazma kendini bi şey sanacak havalanacak diyor
- +1 yıl
yakınların haklı. kafan netleşsin bence düşüncede bırakan insan yanlış insandır
Soran+1 yılKafam aylardır netleşmiyor ki ilk ay bittiğinde yazacaktım aslında çünkü o aralar da yazıp yazmamak için kafam karışıktı ilk 1 2 ay beni durdurdular yazma etme kendini bir şey sanar insan her zaman kendi bildiğini okumalı
- +1 yıl
Etrafındaki insanların tecrübelerini yabana atma. Aldatan adama ne yazsan fayda etmeyecek. İhanetten bahsediyoruz basit bi tartışma sornası ayrılık değil ki bu
Soran+1 yılOf gerçekten bilmiyorum çok ortadayım 😔😔
- +1 yıl
kendine eziyet ediyorsun o hayatını yaşıyor. birazcık bencil olmaktan zarar gelmez sister
Soran+1 yılDaha öncede yaşadım bunu şu an bile yıllar geçti keşke diyorum aynısı olmasından korkuyorum
Soran+1 yılEmin ol bencilim çok atlattım o zorlu süreçleri kızdan nefret ederdim sebepsiz şu an etmiyorum profillrrine çok nadir bakıyorum çok yol kat ettim ama b*k gibi bitti ben ki safoz istediğini yaptı çekti safoz gibiyim aynı
- +1 yıl
Yav sen için soğusun istiyorsun ben de sana en temiz intikam yolunu söylüyorum işte.
Soran+1 yılTeşekkür ederim de herkes neler söyledi etki etmiyor 😂 içimi soğutamıyorum bir şekilde acımı çıkarmam gerek bunu da sadece sözlü yapabiliyorum başka yolları da vardı da yapmadık işte
+1 yılSöylemek istediklerini söylemelisin
06 Yorumla
Soran+1 yılKeşke anket yapsaydım xjwkxnd
- +1 yıl
Anketlik birley yok içini yer bu düşünce git yaz
Soran+1 yılSanırım yazicam
Soran+1 yılİnşallah insan gibi cevap verir
Soran+1 yılTek istediğim insan gibi yazsın yeter sonra zaten ben engellerim bile onu
Soran+1 yılşu an hayatında aslında biri var iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama amacım zaten o kişi değil tek istediğim ruhumun artik daralmaması beynimin sanki sıkışıyor hissinden kurtulması çok doluyum çünkü
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle yazma. Barismak istedigini dusunur cunku
02 Yorumla
Soran+1 yılCanım barışmak için zaten olmaz hayatında başka biri var ve baya ilerlediler
Soran+1 yılAllah biliyor yaa ne düşündüğümü asla barışmak için yazmıyorum asla o kız olsu olmasın yine de barışmak için yazmazdım ama içim o kadar dolu ki keşke zamanında had bildirebilseydim de böyle olmasaydı
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır adı üstünde eski
00 Yorumla
+1 yılSon konuşmanız ne zamandı ve nasıldı
015 Yorumla
Soran+1 yılBaya uzun süre oldu yazıldı son kez yazdım ama saçmaydı bilmiyorum sanki oldu bittiye geldi halbuki ben bu acıyı aylarca çektim resmen takıntı haline getirdim o kişiyi ve öylesine bitmesi içime dokunuyor uzun uzadıya ona her şeyi anlatmaliydim
- +1 yıl
Anladım. Konuşursam rahatlarım diye düşünüyorsun da senin hala kafanda olduğunu anlayınca çok üstten ve can sıkıcı da konuşabilir çocuk. O zaman napıcaksın?
Soran+1 yılEvet ne çok haklısın bunu bende düşündüm ama ona onun için yazmadığımı derdimin o olmadığını söylerim büyük ihtimalle
- +1 yıl
Evet o zaman yazabilirsin bence de. İçinde kalması hissi çok kötü. Benim kaldı mesela. Hiç kindar bi tip değilim, sinirim saman alevi gibidir ama içimde kaldığı için çocuğa kin besliyorum resmen ki bana hiç yanlışı olmadı. Konuş dök içini senden çikmiş olur
Soran+1 yılNe kadar süre geçti peki üstünden hâlâ şansın var aslında
- +1 yıl
En son Ağustos'ta konuştum telefonda. Çoktan bitti başkasıyla flört ettim. O naptı kim bilir. Boşverdim
Soran+1 yılÇok kısa süre yaa yazabilirsin buarada
Soran+1 yılNiye keşke diyorsun yaz işte üzerinden fazla geçmemiş e fazla ne olabilir ki kendini yıpratmaktan daha değerli değil
- +1 yıl
Yazmam ya duygum kalmadı
Soran+1 yılBenimde kalmadı
Soran+1 yılYinede bu etkili yöntem oluyor benimde kafam karışık of
- +1 yıl
Aşkım bak benim 19-20 yaşlarındayken bir flörtüm vardı bana tek sensin diyordu ama bi sürü kızla görüştüğünü öğrenmiştim ben. Kesip iletişimi yoluma baktım ama çok hayal kırıklığı yaşamıştım inan ki başka erkekle tanışmaya bile korkuyordum yine böyle olur diye. Sonra bir ağlama kriziyle aniden yazdım çocuga içimi döktüm. Vicdan yaptı çok böyle güzel güzel konuştu. Ben çok rahatladım çok masumdum çünkü. Aylar sonra çocuk öyle bir peşime düştü ki aklım tutuldu. Tabii yüzüne bakmadım asla p*sliğin. yani bence yaz
- +1 yıl
Look
Soran+1 yılAylar sonra neden peşine tutuldu çünkü bakti ki senin gibi değer veren ya da seven yok onu kimse umursamıyor bir yere kadar gidiyor sana yazmış pişman olmuş gidiyorlar dışarıda istediğimi bulurum diye olmuyor işte
- +1 yıl
Aynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYazma artık bırak
01 Yorumla
Soran+1 yılİnan ona yazmayı o kadar çok istemiyorum ki ama işte
+1 yılYazma sakın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaz bence
00 Yorumla Yazma
00 Yorumla
+1 yılNe yazcan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYazma gurursuz musum
01 Yorumla
Soran+1 yılGurursuzluk demeyin yaa gerçekten yaşamayan anlamiyor
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri