Ben suçlu muyum? Elimden geleni yaptım bence bu ilişki için.

benim iki senelik bir ilişkim oldu. erkek arkadaşım şerefsizliğinde şerefsizliğini yaptı amcasının oğlunun konuştuğu kızla konuşmuş faceden (kız zilliydi o ayrı ) sonra ben bunu affettim yaşanmışlıkların değerine mi dersiniz sevgime mi dersiniz affettim işte. ama gel gelelim unutamadım yaptğını 6 ay boyunca onunlayken soğudum ondan bunu kendime bile söyleyemedim güvenim sıfırdı ona karşı 'a' dese kavga eder hale geldim. oda hiç bişey demezdi demedi. onu uyardım dedimki bana bir neden söyle kendimide sevgimide yiyip bitiriyorum bu soru yüzünden 'neden'? tek bir açıklama yapmadı bana.yıldönümümüzden geçince onun doğum günüydü. ona sürpriz yaptım falan ertesi sabah o gitti bende bilgisayarını açtım ve tadadadan yine kızlarla konuşmuş dünya başıma yıkıldı derler ya aynen öyle oldu dar geldi bana her yer çok sevdiğim bir dostum var onun yanına gittim orda ben ağlarken onun bir arkadaşının gözleri doldu bir kzı ikinci defa bırakmış onun vicdanını yapmış beni öyle görünce allahım dedim. birde benim sevgilime bak benim üzüleceğimi bile bile başkalarıyla konuştu. neyse velhasılıkelam ben bu çocuktan hoşlandım. oda benden. ama ben neden kendimi suçlu hissediyorum ?
Ben suçlu muyum? Elimden geleni yaptım bence bu ilişki için.