+1 yılAileme ben kendim diyorum okuyarak benden bişey olmaz okumak gereksiz benim için açığa geçip liseyi bitirip kod yazmak kurslarına gitmek kafamı yormak istiyorum çok fazla merakliyim bu konuda ve bu beni daha iyi yerlere getirir ama aileme anlatamiom müdürümüz bile kendi dedi ama ailem istemedi her sabah 6.50 de kalkıp hocayı dinlemeye çalışmak gözlerimi açık tutma savaşı tenefuste 50 kişinin arasından zar zor yemeğimi almak müdürün laflarını zorbaligina maruz kalmak 1 i anlatıp sınavda 2 yi soranlar okul ayağı hapis ayağı benim için
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Okumak okulda güzeldir. Okumak istemeyen kişi açıktanda okumaz kusura bakmayın. Sizin sabah kalkamama durumu biraz bahaneden ibaret. Açıktan okumak kolay değildir aksine hiçbirşey görmeden girilen sınavlar daha beterdir. Şimdi açık liseye gitmiş olsan o zamanda sınav zamanları geldiğinde offff buna mı çalışacağım diyeceksin eminim...
Demiştim senin okumakla felan ilgin yok ailende boşa masraf etmesin.. :)02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşman baştan aşağı ön yargıyla yazılmış.İyi bir anadolu lisesindeym ve okula 4.olarak girdim puanlarım çok yüksekti okumaya niyetim olmasa o puanları nasıl aldım ? Eğitim sistemi ne derse yapmak zorundamıyım belki okulun boş bilgilerle dolu olduğunun farkına vardım buna hakkım yok mu ? Herkes müneccim kesilmiş
- +1 yıl
Okulun boş bilgileri demişsin ancak bence kafa yapısında boşluklar var... Lise 3'e kadar okumuşsun, üstelik anadolu lisesinede güzel bir puanla girmişsin. Bence senin derdin okul ya da içindeki boş bilgiler falanda değil... Ön yargı derken sizi tanımam etmem. Ancak sizin yerinizde olamayan anadoluda onca insan var okumak için çare arıyor. Genç yaşta evlendirilmek zorunda kalıyorlar. Sizde çıkmış rahat battığı için daha rahat olmalıyım diyorsunuz. Esas burda sorunu başkalarında aramayın!
Gizli Üye(30-35)+1 yılaçıktan okuma hiç tavsiye etmem
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ben 9. sınıf öğrencisiyim okuldan çok sıkıldım ve herkes okulda bana gülüyor dalga geçiyorlar okulkun başlarında olmasına rağmen 8 gün devamsızlık var açıktan okumak istiyorum ama ailem hep sıkıyo okumassan seni işe sokcam diye bn zaten işe girerim ama aileme bn okumıcam diyecek kadar cesaretim yok lütfen yardım edin?
21 Yorumlaüniversitede napıcaksın ? onudamı açıktan okucaksın
19 Yorumla
Soran+1 yılSadece lise için düşünüyorum üni. ortamı rahat diyorlarda bakıcaz.
Soran+1 yılDoktora göründm bişey yokmuş.Düzenli bir iş yapamıyorum rahat bir ortam istiyorum sadece daha başarılı olacağımada eminim 1 sene daha kaldıramam son olsam belki dayanırdım ama.Seninki nasıl olmuştu ?
Soran+1 yılSen tam bendensin o zaman.Şu duvarların üstüne gelme meselesi şimdi söylemek istemedm panik atak falan derler diye onlarla uğraşmak istemedm derdimi kısaca anlatmak için devamsızlığımda ilk haftalardan baya arttı napacam ben :(
Soran+1 yılPsikologa gittimde herhangi bir ilaç kullanmadm tıp okuyan bir arkadaşm o ilaçlar boş dedi
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yarın gidebilirsem gidicemde derdimi tam anlatamıyorum oraya gittiğimde
Ailen destek olur'da sende o potansiyel yok sanırım :)
00 Yorumla
+1 yılAçıktan okursan lise 1 den başlayacksin biliyorsun dimi
01 Yorumlageceleri kaçta yatıyorsun
011 Yorumla
Soran+1 yılgece biri geçirmem erkende yatsam sonuç değişmiyor o şekildede dersi anlayamıyorum zaten hafiften başarısız olmaya başladm :(
Soran+1 yılGittim.Psikiyatrisede,genel doktorada tahlillerde birşey çıkmadı baya bir psikologla seanslar yaptık o bana sadece farklı bir insansın demekle yetindi :) Sisteme ayak uyduramıyorum diyelim
Soran+1 yılHaklısın aslında ben dışarda boş gezenleri düşünüp çok mu rahata alıştım gibisinden düşünüyorum ama değil.Dediğin gibi okumayı sevmiyorum sanki boş şeyler anlatıyorlar gibi geliyor matematik dışında.Sabahları otobüslerde uykulu insanları görünce sinirim bozuluyor neden böyle bir yarış var diye.Okumak basit olmalı insanın hayatını etkilememeli bence.
- +1 yıl
arkadaşım seni tebrik ediyorum hayatın zorluklarını göre bilmen için bence uğraşmalısın ya iyi yerde olmak seninde hakkın ne diyecksin ailene ben uyanamıyorum sevmiyorum okulu bırakmak istioyrum mu diyceksin ya düşün seni hanım efendi ya da müdür gibi cağırmalardı mı yoksa ya boş boş gezen biri diye mi çağırsınlar
Soran+1 yılAçıktan iyi bir iş sahibi olunmuyor san
Soran+1 yılki
- +1 yıl
sence günümüzde bu açıktan okumak yeterli oluyor mu peki dışarıdan diyorsun becne bir düşün istersen ya sen niye zora gelemiyorsun ben onu anlamadım bir türlü sık az dişini cok mu zor aileni bilmiyorum kesinlikle seni ne zorluklarla büyüttü okuttu bu yaşa getiridi sen onlara dışarıdan okumak istioyrum mu duiyecksin
Soran+1 yılYanlış düşünce işte bu.Sanki dışardan okuyunca onların emeklerini boşa çıkaracam.Bugüne kadar gayet iyiydi ama yapamıyorum.Neyse belkide haklısındır senin düşüncen.
örgün eğitim iyidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılOkul bana göre değil
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsenin baska planlarin var gibime geldi
01 Yorumla
Soran+1 yılAilemde böyle düşünüyor o yüzden anlaşamıyoruz sen bütün gün yatarsın diyorlar ama böyle yapamıyorum ikna etmem lazım onları :(
Hem çalış hem oku.
026 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum tek sorun bizimkileri ikna etmek
Soran+1 yılBenimkiler öğretmenler hep anlayışlı olmuşlardı bana karşı ama bunun konusunu açar açmaz lafı ağzıma tıkadılar konuşturtmadılar sinir oldum resmen o bir şekil ne işte onu soruyorum
Soran+1 yılSorduğumda beklediğimin aksine çok cahilce konuştulr ben okumayana bakmam onca sene boşunamı okuttuk açıktan bişey olunmaz gibisinden.
Soran+1 yılDayım açık öğretimden Hacettepeye kadar gitti şuanda sosyal hizmeıtler uzmanı onu örnek gösterdiğimde senle o bir misin falan.Boş yani çabalarım
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorum.Aslında onlar açıktan okutmayaya kararlı okula devam ettiğim sürece sorun yok.Ama bu sene başarısız olacam gibi gözüküyor
Soran+1 yılAnadolu
Soran+1 yılAçık değil yani daha geçmedm düşünüorm
Soran+1 yılLise 3.Devamsızlık 10 gün şimdiden 7 oldu daha okulun başı.Derslerdende bişey anlamıyorum okul çıkışları çok yorgun oluyorum okul çok yoruyor beni otobüsler uyuyorum.
Soran+1 yılEşit ağırlıktaym
Soran+1 yılEn kötü dersm ikiydi geçen sene aslında kötü değlm sadece geçen senenin sonlarında ve şimdi dersi anlamıyorum sınavlar başladgında kötü olck bliorm geometride biraz sorun yaşıorm
- +1 yıl
Sorun değil zaten bu dönem önemli olan 2. dönem yani şansın hala devam ediyor. O yüzden bu dönem çalışma demiyorum ama öbür dönem daha çok çalış kapatırsın kafana takma. Geometriyi bende anlamazdım. Hocanın dediklerinden bişey anlamıyosan yardımcı kitaplar al onlara çalış ve ordan anlamadığın bişey olursa hocaya sor. Ümidini kaybetme ben yapamam deme. Ben lise 1 in ilk döneminde 6 tane zayıfım vardı ama 2. dönem sınıf birincisi oldum nasıl mı azimle çalışarak.
- +1 yıl
ilk dönem ve ikinci dönem notlarım
dil anlatımım 2 di 4 düştü
edebiyattan 17 almıştın 0 dı 5 düştü
fizikten 30 du ortalamam 1 di 4 düştü
biyoloji 1 di 5 düştü
yani bak azimle çalışırsan olur.
En kötüsü sınıfta kalsan bile ailen okutmaya mecbur seni çünkü lise zorunlu eğer okutmayacakmış gibi olurlarsa çaktırmadan okula söyle okuldakiler ikna etsinler babanı.
Soran+1 yılDediklerini yapmaya çalşcam :) teşekkür ederm dedign gibi 2.dönem kurtarma şansm var
Soran+1 yılSende
Soran+1 yılYeni kapattmda haftaya tekrar açıcam mesaj atarm o zmn
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar