Meme estetiğinde tercihiniz yuvarlak protez mi yoksa damla protez mi olurdu ?

Arkadaşlar ben şu ara meme estetiğine takmış durumdayım . Yani aslında gögüslerim çok küçük değiller , ama ben dekolte giydiğimde oldukça dolgun bir görüntüye sahip olmak istiyorum . O yüzden kafama bu amaliyatı koydum ve sanırım yaptıracağım . Ancak meme estetiğinde en nefret ettiğim görüntü ; sanki gögüs kafesine iki tane topu yerleştirmişler gibi oldukça yapay olan görüntü . Bir çok ünlü de görüyorum o görüntüyü , meme meme değil de mubarek iki tane top gibi . çok çirkin ve yapay görünüyor gerçekten , özellikle zayıf kişilerde . bunlardan biri de Ebru Gündeş . O kadar zayıf bir kadın ki , protezleri çok irite duruyor . Dikkat ettiniz mi resmen top gibi duruyor . Bence kesinlikle başarılı bir operasyon değil . Doğallık açısından ve top gibi görüntü olmaması için damla protezi uygun buldum . damla protez taktıranların gögüs şekli aynen kate upton'un gögüs seklı gıbı oluyor link yani biraz yumuşak ve aşağıya doğru oluyor . Bu da daha doğal bir görüntüye sebep oluyor . Yuvarlak protez ise , oldukça yukarıda ve çok sert oluyor . Ozellikle sırtüstü yattığında dimdik kalıyor . Bu da bana yapay geliyor açıkcası . bu da ebru gündesi yuvarlak protezleri link link Arkadaşlar top gibi durmuyor mu gerçekten ? çok yapay ve hiç seksi değil bence ? peki siz ne düşünüyorsunuz ? damla mı yoksa yuvarlak mı ?
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada derin araştırmalarım sonucu ebru polatı ın protezlerininde özel bir kaynak aracılıgyla damla protez oldugunu ogrendım :D
Meme estetiğinde tercihiniz yuvarlak protez mi yoksa damla protez mi olurdu ?