Güzellik & Bakım Protez tırnak modellerinden hangisini seçerdiniz? kedili_prenses Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Pembe tonlaarı Toprak rengi tonları Neon renkler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Protez tırnak modellerinden hangisini seçerdiniz? Cevapla Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Pembe tonları 0 0 Yorumla
GigiKuş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Bence en güzel pembe tonları. Sonbaharda toprak tonları da kullanıyorum ama neon benlik değil. 0 0 Yorumla
Hanicancan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Toprak güzelmiş ama esmere gider. Sen sarışınsın galiba pembe olanları seç yakışır. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 966 cevap paylaştı. Toprak rengi tonları güzel 0 0 Yorumla
Hacker10101 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Orijinal tırnağı seçerim. İnsan rengi olanı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Pembe tonları
Bence en güzel pembe tonları. Sonbaharda toprak tonları da kullanıyorum ama neon benlik değil.
Toprak güzelmiş ama esmere gider. Sen sarışınsın galiba pembe olanları seç yakışır.
Toprak rengi tonları güzel
Protez tırnak tercih etmiyorum
Orijinal tırnağı seçerim. İnsan rengi olanı.
Neonun pembesi var mı
Pembe tâbi ki de💗
Toprak rengi güzel
Toprak rengi güzelmiş
Pek kullanmam