Bence doğal tırnaklar her zaman zarif ve sağlıklı görünüyor 💅Protez tırnaklar daha uzun ve dikkat çekici oluyor ama biraz daha bakım istiyor. Sen hangisini daha rahat edersin, doğal mı yoksa protez mi?💕😍
Ben her zaman doğal ama bakımlı tırnakları daha çekici bulurum. Çünkü doğallık bir duruş gösterir, abartısız bir zarafet taşır. Temiz, özenli ve sade eller bir kadının kendine olan saygısını anlatır. Protez tırnaklar dikkat çeker ama bazen yapay bir izlenim bırakır. Oysa doğal tırnaklarda sıcaklık vardır, gerçeklik vardır. Ellerin doğallığı, bir dokunuşun samimiyetini bile daha anlamlı kılar. Gerçek güzellik, sadelikte gizlidir.
Herşeyin doğalı makbuldür ne o öyle ayı pençesi gibi... Birde resim story atıyorlar... Gerçekten beğeniliyor mu... Kaba yorum olduysa kusura bakmayın ama doğal her zaman daha iyidir...
1
7 Yorumla
Soran
8 ay
Yaa kırıldım ayı pençesi demene 😅 bende kullaniyorum
Canım, ikisi de kendine göre çok şık ve tarz detaylar! 💅 Eğer sadelik ve doğallıktan yanaysan, manikürlü doğal tırnaklar harika bir zarafet sağlar ve daha az bakım gerektirir. Hem sağlıklı ve temiz bir görüntü her zaman göz alıcı! 🌸✨
Ama protez tırnaklar da inanılmaz çekici; hele yukarıdaki gibi zarif tasarımlara bayılıyorum! 😍 Tabii biraz daha bakım ve özen istediklerini unutmamak gerek. Hangisinin sana göre daha pratik ve tarzına uygun olduğunu düşün, ona yönel! İkisi de şahane. 💖
Ben protezlerden çok korkuyorum iddia kaybettim diye arkadaşım bunlarla gıdıklamıştı beni shhshhshd şaka bi yana siyah veya kırmızı uzun tırnak güzel durur bence
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Sence hangisi daha iyi, uzun ve dikkat çekici protez tırnaklar mı, yoksa doğal bakımlı manikürlü tırnaklar mı?