Güzellik & Bakım Kalıcı oje mi yoksa protez tırnak mı? aybuşeydeğilmibenFenomen Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kalıcı oje ya da protez tırnak yaptırmayı düşünüyorum. Tam olarak farkları nedir? Siz hangisini önerirsiniz? Kalıcı oje mi yoksa protez tırnak mı? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 122 , eig 93% 9 ay 2sini de daha önce hiç yapmadım, kendi tırnağım aşırı derecede uzun, şekli düzgün ve ojeli zaten. Ojeyi millet sürüp 10 sene çıkmadan durmasını bekliyor ama her duştan önce asitonla silip, her duştan sonra yeniden sürülmesi gerekiyor aslında. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 20 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 5,1b görüş paylaştı. Tabii ki sonradan takılan tırnak bence daha iyi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
madina1 Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eig 99% 9 ay Ben şahsen kendi tırnağımı fazla uzatamıyorum. Hemde deriye zarar veriyor UV ışınları. Protez ya da jel tırnak iyi olur. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör aybuşeydeğilmiben 9 ay Teşekkürler🥰🥰 Yorumla madina1 9 ay Rica ederim) Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 27 , eig 37% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 839 görüş paylaştı. Ya protez aşırı güzel duruyor ama çalışan bir kadınsan zor oluyor, kalıcı oje büyük rahatlık ojen matlaşmıyor kenardan çıkmıyor falan gayet güzel Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizem1845 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eig 94% 9 ay İkiside değil oldum olası ojedir protezdir nefret ederim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
TengriciTürkKızı Takip Et Yoda Yaş: 36 , eig 53% 9 ay Güzellik & Bakım konusunda 702 görüş paylaştı. Kalıcı oje yap gitsin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BeyazKuğu03050810 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 92% 9 ay Kalıcı oje Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
fmcncnc Takip Et Xper 2 Yaş: 22 9 ay Protez çok güzel duruyor tırnakta 💅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sütlühamburger Takip Et Xper 1 Yaş: 25 9 ay Protezi kendime daha iyi yakıştırıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
En İyi Görüş