yaklaşık 1 saat konuştuk, en son "soracağanız bişey yoksa ben müsade istiyorum" dedi ve bende müsade sizin diyerek uğurladım..
acaba fevrîmi davranıyorum. neticede en azından tanıma fırsatı verilmeli diye düşünüyorum..?
Ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum.Çizdiğin profil son derece hanımefendi saf ve temiz bir kız intibası uyandırdı bende.
Ki kızın tavrı edebi, yere bakması vs utangaçlığın yanı sıra erkelerle de çok içli dışlı olmamasından kaynaklı.
ben negatif bir durum göremedim ancak evlilik gayesi ile ciddi bir ilişikye başlayacak bir kız gibi sezdim ve cevabının pozitif olacağını düşünüyorum...
Şu aşamada madem hastası var sakince bekle. telefona müsaitse arayıp geçmiş olsun diyebilir ya da bir mesaj yazabilirsin. eğer sana karşı tavrı sıcaksa anlarsın zaten...
kızın kişiliği hakkındakı teşhisleriniz kesinlikle doğru. zaten konuşmamızda "ben evlilik düşünmüyorum henüz" dedi, bende "şu aşamada evlilik söz konusu olamaz zaten, ben sizi gördüm ve çok ilgi duydum. eğer uygun görürseniz münasebet kurmak ve daha yakından tanımak isterim." dedim. oda ben kafamı toplayım , düşüneyim dedi..
Çok doğru bir yoldan gittiğini düşünüyorum. Zaman istemesi de normal.Böyle kzılar bir kaç gün çıkıp bakayım olmaz hayde başkasına giderim demez. Emin ve güvenli kararlar almak isteyecektir. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. demin de dediğim gibi ben pozitif neticeleceğini düşünüyorum. İlk andan hevesli görünecek bir kız değil çünkü. ağırlığının ve sorumluluğun farkında bir bayan olarak
Anladım o zaman sabırla bekle : sendeki nezaketi ve inceliği fark edeceğini düşünüyorum
aman sakın ha :) aşk düşmüş senin içine..bu heyecan bu huzursuz bekleyiş ondan...
bu arada teşekkür ederim en iyi cevap için
yok zaten ben alkolü ancak ve ancak kolonyada görürüm :)
ama odaklanma bozukluğu, uykusuzluk, iştahsızlık, 2 kat daha fazla sigara, dış dünyayı umursamazlık.. trafikte saçmalamalar... hepsi bir arada ve birbiriyle yarışıyor..
böyle beklemek beni mahvediyor . 4 gündür işe gidip ekran koruyucumdaki sanal akvaryumu izliyorum..
ya neler oluyor bana yaa.. kendimi toplayamıyorum..
Sakin ol bence sen gayet acik ve terbiyeli davranmissin
Cok guzel konusmussun kasilmana ve stress yapmaya gerek yok
Belki fazla utangactir ve dusunmek istedi
Birak hersey ilerleyen gunlerde belli olur
Sen kotu bisey dememissin hatta delikablica acik acik konusmussun
Yani kasilmana gerek yok
Bekle biraz ondan biseyler
Ins istedigin gibi olur hersey
kararsız kalmış 2 3 gün bekle olumlu cevap verir
veya cevap gelmezse bir cevap istediğini söylersin evet ya da hayır gibi
cevabı olumsuzsa tekrar denersin
eğer mevcut bir ilişkisi varsa onu unutamamışsa
bir süre sonra tekrar denersin
işin kolay 1 2 gün bekle
tabi kızı sakın sıkma rahatsız etme
kız kararsız
kızdan net bir cevap iste evet ya da hayır
yanlış bişey yapmamışsın söylediklerine göre bekle bakalım ne çıkıcak :)
Cevap
3Cevap
biz sizi sonra ararız gibi olmuş :) belki başka sorunları vardır, sonuçta düzgün bir kız ise seninde anlattığın gibi ciddi bir birliktelik olacak ise herşeyi düşünmek istemiştir.. kötüye yormadım ya güzel şeyler hissettim ben bile nedense, umarım olur :)
hayırlısı ve kısmetinizse olsun tabiki..
emin ol, sıradan bir insan olsaydı düşünmeden evet derdi belliki ciddi birşeyler olsun istiyor ve seni etrafındakilere soruyor sonuçta bende erkek arkadaşımın çevreminde sevmesini isterim bunlar özel ve önemli şeyler, hadi laylaylom başlayalım bir ilişkiye demek pek samimi gelmiyor bana, hayra yormalısın bence.. olur bu iş inşallah bana ne oluyorsa ben bile çok istedim bak :)
süper bir yaklaşım, bence kız sizin hakkınızda tanıdıklarından bilgi toplyacaktır bu ilgiler iyi yöndeyse olumlu aksi durumda ya cevap vermez ya da teşekkür edip istemez... Allah gönlünüze göre versin ne diyelim kısmet bu işler :)
Benim hakkımda bilgi toplayabileceği insanların neredeyse tamamı yakından tandıığım mesai arkadaşlarım zaten. aynı zamanda onunda eski mesai arkadaşları. yani peşinen şunu diyebilirimki beni tanıyıp olumsuz bilgi verecek birisi yok, tabiki kusursuz değilimdir ama olumsuz mesaj vermezler bilirim..
İnternetten kızlar aslında ne demek ister isimli bir yazı okumuştum o geldi aklıma.
Örmeğin " sorun sende değil bende " diyorsa . meali aslında sen bana göre değilsin demekmiş:)
ZAGO07
Bravo kardeşim katılıyorum bir kızı kafana ne kadar takarsan o kadar kaybedersın sen erkeksin kaybedecek hiçir şeyin yok yarının yokmuş gibi yaşa önümüze niceleri gelecek :)
sen bu arkadaşı dinleme extreme :))
insanların birbirlerini bozuk para gibi harcaması için en güzel bahane. ancak ben karşımdakini çantada keklik olarak görmüyorum bilakis çok ciddiye alıyorum ve özen gösteriyorum.
yoksa senin dediğin; salla gitsin yapanların ve üstüne titrememenin neticesinde doğan züğürt tesellisidir..
Bence cevabı olumsuz. Sizde bir eksiklik yok ama kız ya sizden hoşlanmadı veya başka bir sorun var.
tühh hayırlısı olsunn
ben bile heveslenmiştim oysaki aynen evet dese bile hevesin kırılmış bir kere.
durumumuz yoktu okuyamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar