Bana bir akıl verin ne olur?

Bir ilişkim vardı 5 aylık birbirimizi çok seviyorduk ve çok iyi anlaşıyorduk aramızda 9 yaş var ama son zamanlarda ben güvenmemeye başladım ve beni aldattığını düşündüm ona söyledim ama beni güvendirecek herhangi bir çabada bulunmadı instagramda takip ettiği kızları bile zor siliyordu bir gün telefonunu tutmak istedim ona bile izin vermedi izin gününde buluştuğumuzda aile dostlarının kızı var arkadaşlar benide tanıştırmıştı kız ne yapıyorsun dediğinde sadece izinliyim dedi benimşe olduğunu demedi ama sürekli sevdiğini söylüyordu ilgisini gösterirdi hepsi bir araya gelince bende ayrıldım ondan numaramı değiştirdim bana ulaşamadı bir ay ama o bir ayı ben çok kötü geçirdim dün yazdım ona nasılsın iyi misin diye çok sitemkar tripli konuştu benimle sonra beni özledin mi ben seni çok özledim dedi bana bende onu özlediğimi söyledim ondan sonra dedi ki hevesim kalmadı zaman gösterir belli olmaz tarzı konuştu bende anldım dedim daha da yazmadı bi gün oldu ben yazmalı mıyım ona lütfen bir şey diyin
Bana bir akıl verin ne olur?