Muhasebeciliğin önü açıkmı bu konuda ne gibi şeyler düşünüyosnz sizce iyi bir meslekmi
Cevabın nedir?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 439 cevap paylaştı. ticaretin yapıldığı her yerde iş imkanın oluyor.önü açık.eğer üniye filanda gidersen mali müşavir olur,paraya para demezsin.fakat sana bişey diyeyim mi :) benim çalıştığım yerlerde,bayan muhasebeciler hakkında hiçte hoş şeyler düşünmüyorlar.ha,böyle resmi ilişkilerin olduğu bir firma olur o ayrı tabii :)
03 Yorumla- +1 yıl
o son kısmlarını dahada bir açıklarmsn :D
- +1 yıl
yok la yanlış anladın.adamlar iş konuşurken ''amk'' veya ''s*kerim onun yapacağı işi'' gibisinden kelimeleri kullanmak istiyorlar.fakat karşılarında bir bayan olunca esnaf çok zor durumda kalıyor :D veya ürünlerin fiyatlandırılması için bayan muhasebecinin önüne kadar ürünleri getirmeleri gerekiyor.muhasebeci erkke olunca her türlü işi tek başına yapabiliyor.adamlar böyle şeylerle uğraşmak istemiyor.buna çokça şahit oldum :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeverek icra ettikten sonra her zaman geleceği olan ve ölmeyin bir meslek, tabi her şeyden önce hangi meslek olursa oldun severek yapmanız çok önemli, tahammül sınırınız yüksek olur. Olumsuzluklar karşısında kolay kolay demoralize olmazsınız, bıkmadan, yılmadan, azimle ve sabırla mücadele edersiniz.
00 Yorumla
+1 yılsana bağlı çevreni ne kadar geliştirebilirsen okadar önün açık. muhasebecilikte mesleğe girergirmez bir şeyler olmayı bekleme 5-7 sene eline bir şey geçmez neredeyse amele gibi gider gelirsin sıkılırsın ama sonrasında, hle bide kendi büronu açtın mı çok iyi para var
02 Yorumla- +1 yıl
normal maaşı ne kadar gerçi şirketten şirkete değişir amaa
- +1 yıl
dediğin gibi şirketten şirkete değişir. ilk başladığında asgeri üc. bile başlayabilirsin 1 yılı doldurmaya yakın maaşın 1000 tl ve üzerine çıkar uamanlaştıkça maaşın artar ama dedğim gibi kendi yerini açtığında daha çok para var bu işte o yüzden çevreni çok genişlet iyi ilişkiler kur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
çok fazla muhasebe okuyan insan var. şansın yok değil ama baya bir az. mali müşavirlik gibi bir hedef koyarsan kendine orası ayrı tabi. çok güzel para var o işte. muhasebeci olarak kalacaksan başka bölüm oku.
00 Yorumla
+1 yılMillet vergi kaçırma derdine düşmüş, sende iyi vergi kaçırırım diyorsan vazgeçilmeyen eleman olursun önü açık :D
00 YorumlaHerkes muhasebeci ama herkesede muhasebeci lazım. Yani talepte çok. İsteyende çok.
00 Yorumlaniye okuyorsun 6 senedir muhasebe gordum ogrenmesi kolay is bulmasida kolay ama okunmaz disarda o bolumu okuyanda okumayanda yapar yani
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılArkası açık olmasında bilyosun bu zaman tehlikeli
00 Yorumla Acik acik sol acik sag acik
00 YorumlaAynen açık. İş imkanı çok
02 Yorumla- +1 yıl
biride kapalı diyo
çok yorucu,sıkıcı bir meslek
02 Yorumla- +1 yıl
nye bee
Kapalı.00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı