Güzel geçen bir buluşmadan sonra aranmamak neden ?

geçenlerde brinle görüştük . kendi ısrarları sonucunda . oturduk konuştuk bir cafede . herşey güzel geçti . bana herşeyle ilgili sorular sordu . kendi hayatımla özel hayatımla ilgili . bende cevap verdim . hiç sevgilim olmadı benim bunu anlatınca hoşuna gitti . sen evlenilcek kızsın bende öyle birini arıyordum zaten dedi . neyse sonra ben kalkayım artık dedim kalktım eve geç kalmamak için . tamam dedi beni dolmuşa kadar getirdi bindirdi sonra uzaklaştı . eve geldiğimde çok mutluydum . haa birde eve gidince mesaj at beni meraklandırma dedi . bende eve geldim uça uça mesaj attım cevap yok . sonra bir kaç gün bekledim ne arayan var ne soran . mesaj attım sonra konuşmak istemiyorsun sanırım neyse kendine iyi bak diye . neyi diye ceap yazmış . bende dedim aramadın sormadın o günden beri onu demek istiyorum sorun mu var dedim . yok bir sorun dedi . sonra tabi bende birdaha mesaj yazmadım . oda aramadı . bir hafta geçti .neden değişti birden anlamadım . okadar iltifat etti . beni çok beğendiğini söyledi . çok güzelsin şölesin bölesin . bende umutlandım . neden bunu yapıyor erkekler . iyi birisin ama ben birşey hissetmedim desin çok mu zor . insanı bekletiyorlar.
Güzel geçen bir buluşmadan sonra aranmamak neden ?