Bugün iş görüşmesine gittim ama kurucunun tavırları bana garip geldi sizce değerlendirmeli miyim?

arkadaşlar bugün bir iş görüşmesine gittim, daha doğrusu babamla yolda arabayla giderken dedim şurada bir kolej var oraya bir cv bırakayım, neyse bu yeni açılan bir kolejmiş kurucu oradaydı hemen görüşelim dedi, neyse oturduk cv mi falan inceliyor, biraz okuldan bahsetti sonrakimle geldin falan babamla geldim dedim işte kaç kardeşsiniz, ne iş yapıyorsunuz baban falan dedi. Neyse bunları anlarım okul ortamı sonuçta tanımak istiyor ama adamın tavırları bana pek resmi gelmedi, hangi takımı tutuyorsunuz falan salakça şeylerde sordu. Dedi birde evlilik düşünüyor musunuz dedim şu an düşünmüyorum dedim. Dedi ki neden ki dedi. öyle şimdilik dedim. Dedi neden ama ya çocuk en güzel şey ben geç baba oldum iki tane kızım var falan. İşte iş hakkında biraz daha konuştuk babanla tanışmak istiyorum dedi. çağırdım babamıda geldi tanıştılar. Okulu falan gezdirdi bize, sonra iş oldu gibi ama daha kesin değil, birde bu kadar kolay almıyor sonuçta kolejler ünlü kolejlerde birçok mülakat oluyor bana çok kolay kabul ettiler gibi geldi ama acil rehber öğretmene ihtiyaçta var sanırım okulların açılması yakın çünkü, yani küçük ve yeni açılan bir kolej ama adamın tavırları gayriresmi biraz laubai geldi bana, ama müdür yardımcısı bayanı falan çağırdım o çok düzgün biri, okul evime çok yakın napsam sizce?
Bugün iş görüşmesine gittim ama kurucunun tavırları bana garip geldi sizce değerlendirmeli miyim?