Bir şirketten iş gorusmesi teklifi aldınız ve bölümün müdürü telefonda dedi ki 'gorusmeye gelirken poğaça al' dedi.
Nasıl tepki verirdiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir şirketten iş gorusmesi teklifi aldınız ve bölümün müdürü telefonda dedi ki 'gorusmeye gelirken poğaça al' dedi.
Nasıl tepki verirdiniz?
Cevap
4Cevap
alırım
Aldım ben de gittim. Neden zeytinli değil bu diyor? 😂
Yönetilebilir bir kişilik mi diye anlamaya çalışmanın en basit taktiği bu.
Hmm. Evet aklıma geldi bu ama bir çeşit de ezmeye kalkma yöntemi değil mi? Sonuçta yüzyüze hic tanışmamısiz.
Ben de aldım gittim ama bu sefer de diyor ki niye zeytinli degil bu diyor😂
Uğraşılır mi sence böyle bir yoneticiyle?
Beni getir götür işçisi olarak mı alacaksınız der gülerdim
Ahaha. Hakkaten daha yüzyüze gorusmemisiz bile. Ben de güldüm tamam alırım dedim hatta aldım gittim ama onuruna da dokunuyor yani insanin
Çok tuhaf, keşke almasaydın ne alaka pardon ya az yesin uşak tutsun
Hahahha. Ne bileyim ya aldık iste acaba beni mi deniyor diye ama gayet ciddiymis😂
böyle egoist tiplere prim vermeyin ya, ben bir ara iş aramaktan çok usanmıştım çok yorgundum tam o dönemde bir yere gittim. Uzak da bir yerdi. Adam iki kişiyle aynı anda görüştü ve öyle egoist bir tipti ki bize kızının okuyup iyi yerlere geldiğini anlatmaya başladı. İkram ettiği çayı dahi içmeden kalktım böyle tipler kendilerini bir şey zannediyor hadsizler kesinlikle uğraşmayın. O tür kapılardan hayır gelmez.
En guzelini yapmissin. Ben de gitmezdim aslında ama istediğim bir bölümdü dedim belki şaka yapiyordur. Bir de öyle diyince ik ya gidip yok dedim baskasini bulun ben bununla ugrasamam dedim döndüm
Haketmediği yere getirilen insanlarda hep bir ego oluyor. İyi yapmışsınız.
Aynen öyle. Sanki beni hizmetlisi olarak alacak veya benim uzerimde ego tatmin edecek.
Hiç güleceğim yoktu 😂😂😂
Hocam daha tuhafı ben aldım gittim. Neden zeytinli almadin? Diyor 😂😂
İşi aldın mı sen onu söyle 😂😂😂
Ahaha yok ya gittim ik ya dedim ben bununla ugrasamam zaten egoist yöneticilerden çok çektim baskasini bulun dedim 😂
Poğaçanın parasını aldınmı la 😂
Hahaha yok la ne alicam yesin dursun 😂
Heyt be. İşverene popaça ısmarlayıp rest çeken koca yürekli işçi adayı 😂 meslek ne? bizim işyerine alayım seni uyarsa senin gibi insanlara ihtiyacım var 😂😂😂
Ahaha muhendisim ben 😂
Bana poğaça alan kimyager lazım kanka poğaça alan mühendis işime yaramaz 😂😂😂
Haahha kimyager de oluruz kanka 😂😂hem de poğaça alırım her gün 😂
Lan gödksms
😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! İş görüşmesinde böyle bir durum gerçekten tuhaf! 😅 Eğer bir şirkette böyle bir istek geliyorsa iş kültürü ve çalışma ortamı hakkında ipuçları veriyor olabilir. Bu gibi bir taleple karşılaştığında sakin kal ve durumu ölçüp değerlendir. Belki espriyle söylenmiş bir şey olabilir; ama ciddiyse, bu, iş yapış biçimleri konusunda sorgulayıcı bir adım atmana sebep olabilir.
Ben olsam böyle bir talepten sonra şirketteki zihniyeti biraz daha sorgulardım. İş görüşmeleri her iki tarafın birbirini değerlendirdiği bir süreçtir. O yüzden seni ciddiye alan bir yer olmasına dikkat etmelisin. Kararların hayatının yönünü belirler, unutma. Sana uygun hissettiren yeri bul! 🌟