Selam yarın iş görüşmem var. Mâlum iş kolay bulunmuyor. Birde uzun zamandır beklemenin verdiği bir heyecan da var. Bu kombin iyi mi yoksa fazla mı iddialı?
İş görüşmesi için biraz iddialı bir kıyafet olmuş daha sade ve ciddiyetini koruyan bir pantolonlu takım giyebilirsin. Burada önemli olan temiz özenilmiş olmaktır gerisi sizin tamamen yetenek, bilgi ve birikiminizi nasıl aktardığınızdır. Şimdiden hayırlısı olsun inşallah.
iş görüşmesine gittiğiniz yere ve patron adayınıza hatta işbaşvurusu yaptığınız pozisyona göre kendiniz karar vermelisiniz buna bizim yorumlarımız doğru olmaz her işin şartları aynı olmadığı gibi başvuru şartları ve giyilecek elbise tarzları da aynı olmayacaktır.
clube gider gibi olmuş daha resmi giyinmelisin yani eğer patronun sapık değilse işinde gücunde iyi biriyse is vermez yani kıyafetde aslında bir durusu kişiliģi yansıyor çok fazla sosyal işe adapte olamaz vs diye düşünebilir. Kıyafetın açıklığindan dolayi demeiyorum yine açık giyin ama bu şekilde değil bu iş göruşmesi için uygun değil
pavyon a gitmiceksen iş göçrüşmesine saçma sapan bir kombin yani bunun eğitimi veriliyor lise de bir pantolon bir gömlek temiz bir yüz vesaç bu kada basit kardeşinin nişanına mı gidiyosun yani şu türklere bir öğretemediler görgüsüz ne demek
Bir çok iş görüşmesi ve mülakat yaptım. İçlerinde kadın arkadaslar olan görüşülmeler de oldu. Ama bu şekilde giyinip gelen arkadas görmedim. Daha sade ve kendını ön plana çıkarmayacak bir kıyafet seç bence.
Fazla iddialı değil ama iş görüşmesi için de abartı. Daha çok gece kıyafeti gibi veya bir akşam yemeğine uygun. Normal günlük hayatta nasıl giyiniyorsan öyle git. Pijama ya da eşofmanla gitme tabii. :D
Bir ceket al ustune ve kapali tut acma Omuzlar is basvurusu icin fazla acik Bence hatta ceket pantolon daha garanti secim olur Haaa belki basvurdugun is sektoru bu giyime uygundur bilemem
Abartılı buldum iş için tabi gittiğin veya gireceğin işyerinede bağlı ama bana kalırsa sade şık ve birazdaha oturaklı giyim tarzı ilk izlenim olarak çok iyi olur
Sektörün nedir peki bu tür yerine kumaş pantalon gömlek gibi biraz daha iş kadını olarak gitmeni tavsiye ederim makyajını da abartma bu şekilde daha güzel olur sanki
Üstüne siyah ya da ekru renk bir ceketle çok güzel olur. Uygun
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Partiye gider gibi duruyor. Vücudunuza veya kıyafete gore değil karakterinize ve deneyimlerinize göre işe alinacaginizi belirtmek isterim. Tabi bu kıyafetle işe alacak yerler de vardır ama onlardan burada bahsetmeyeyim simdi üslup yanlış olur