Sabah sabah susamak.

merabalr. sabahları boğazım kupkuru kalkıyorum. o kadar ki yutkunamıyorum bile. ağzın açık uyuyosundur dedilerdi ama ben genelde yan ya da yüzüstü yatarım. yan ya da yüzüstünde ağız açık kalmazki. sırtüstü yatınca olur.

boğazım iyice kuruyunca sırtüstü dönüyorum ister istemez ondada horultu çıkmaya başlıyor uyandırıyor beni. o kdr kuru oluyoki boğazım tekrar uyuyabilmek için bir kaç bardak su içiyorum. bir şişe suyla uyurum yanımda. yatarken içerim gene böyle olur uyanır içerim sabah kalkar içerim. gün içinde sürekli susarım. sonrada tuvaletten çıkamam.

bugün özellikle rahatsız oldum çünkü kardeşimle uyumak zorunda kaldım. odası baya sıcaktı. 2 saatte bir uyanıp su içtim. beni uyandıran horultuyu mu duymuş yoksa harbi harbi horluyomuyum bilemedim. bana horluyosun dedi :( kızında bana yalan borcu yok.

kilo problemim var. yüksek yastıkta yatarım. şeker hastalığım yok. ailemdede yok. başka sebep olabilecek bişey var mıbilemedim. doktora gitmek istemiyom bu kdrcık bişi için. hadi bana bir çare...
Güncellemeler
+1 yıl
sigara içmiyorum. alkolde kullanmıyorum.
Sabah sabah susamak.