Sabah uyanınca su içmek;Vücuttan ödem atılmasını sağlar. Metabolizmayı çalıştırır. Böbrek sağlığını destekleyip mideyi rahatlatır. Sağlıklı saçlara da sahip olmanızı sağlar ve niceleri 😊Su içmeyi asla unutmayın.

Sabah uyanınca su içmek;Vücuttan ödem atılmasını sağlar. Metabolizmayı çalıştırır. Böbrek sağlığını destekleyip mideyi rahatlatır. Sağlıklı saçlara da sahip olmanızı sağlar ve niceleri 😊Su içmeyi asla unutmayın.
Evet tabi ki de sabah kalkar kalkmaz ilk işim zaten su içmek ondan sonra da dişlerimi fırçalarım. su içtiğim zaman hem uykum daha hızlı açılıyor hem de zaten yeterli su içince vücut kendini daha enerjik hissediyor ve bu şekilde de güne daha iyi bir şekilde başlayabiliyorum. ama bazen de tabi ki çok üşendiğim oluyor çok nadir de olsa.
Ve enerjik olduğun için günün de mutlu geçiyor kardeşim 😊
Çok haklısın abla kesinlikle ☺️
Bu konuda kesinlikle evet diyebilirim hatta şu anda yanımda cam şişe içinde su var yatarken içerim ve sabah uyandığım zaman içmeyi severim, böyle hem ağızdaki kurulu alıyor hem uyku açılması açısından fayda sağlıyor Bir de sanıyorsam kalp sağlığı açısından büyük faydalarının olduğunu duymuştum hatta okumuştum.
kahvaltıdan önce bir litreye yakın su içerim. sonra spor 1.5 litre biter daha saat 11 şekerim düşer bi parmak çikolata limonata dengeledim mi 12.00 13.00 arası öğle yemeği su tüketimim devam eder kolojen amino asit protein doğal yollarla alıp bağaşıklık sistemimi güçlendirmeye bakıyorum en başta şükür
Teşekkür ederim açık yürekli cevap için sporcu arkadaşım 😊
😊😊Bazı uygun spor kompleksleri var sırf kaliteli diye Bir yere fazla para vermek bana göre değil
Cevap
14Cevap
Mutlaka içerim. Sabaha kadar 2 litre bitiriyorum uyku sırasında.
Mutlaka içer duş almaya giderim hocam peşine de sert bir kahve.
Böylelikle güne zinde başlarsın teşekkür ederim arkadaşım 😊
Şafak operasyonuyla baskın yemiş torbacı gibi uyanıyorum ama olsun hocam 😂
Evet kalkınca elimi yüzümü yıkayıp su içerim 1 bardak oturarak ve yavaşça
Arada unutuyorum ama içmeye çalışırım kahvaltidan once
Genelde sabahları atlamamaya çalışıyorum. İçerim, siz de için içirtin.
Evet.. Su içmek ihmale gelmez.
Yok sabah uyaninca sigara icenler derneginden.
Bir nevi bünyenize zarar veriyorsunuz sigara içerek.
Çok güzel bir hareket devam sabah şu icmeye
Aynen 😊
Ben uyanınca kahve içenlerdenim
Tok tuttuğu gibi metabolizmayı Hızlandırdığından.
Fırsat buldukça diyelim
hayır belli bir zaman geçtikten sonra abla
Bazen içiyorum.
Susamadikca aklıma gelmiyor maalesef
Kesinlikle içerim
hayır
Bazen içerim.
Kim diyor
Sirkeli su iciyorm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?