Kişilik & Karakter Sabaha sel sümük ağlayarak başlamak 🥺 nasıl bir sabah bu ya? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Sebebi verdiğim mücadeler 🙁 sürekli güçlü rolünü oynamam ama artık bu çok yoruyor beni Sabaha sel sümük ağlayarak başlamak 🥺 nasıl bir sabah bu ya? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. geçer takma 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Gece bi diş ağrım başladı ama öyle böyle değil hiç uyutmadı, bide üstüne nezleyim aboo. Hani derler ya düşman popon heh o vaziyetteyim 0 0 Yorumla
eneskargnyedek_ Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Mücadele vermezsen en ufak seyde ağlarsan hayatta başarılı olamazsın 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Geçmiş olsun dostum, neyin var? 0 0 Yorumla
Gelbanasende Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Neden ne oldu 0 1 Yorumla Gelbanasende 1 yıl Bu mücadele neye karşı ama Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sebebi ne ki 0 1 Yorumla Gezginn34566 1 yıl Bütün kadınlar güçlü olmak değil mutlu olmalı o zaman hayat daha güzel olur Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 910 cevap paylaştı. Neden ağlıyorsun 0 1 Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Konuşmak dertleşmek ister misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
geçer takma
Gece bi diş ağrım başladı ama öyle böyle değil hiç uyutmadı, bide üstüne nezleyim aboo. Hani derler ya düşman popon heh o vaziyetteyim
Mücadele vermezsen en ufak seyde ağlarsan hayatta başarılı olamazsın
Geçmiş olsun dostum, neyin var?
Okul mu tatil olmadı ne oldu
Niye ağlıyorsun ki
Niye ne oldu
Neden ne oldu
Bu mücadele neye karşı ama
Sebebi ne ki
Bütün kadınlar güçlü olmak değil mutlu olmalı o zaman hayat daha güzel olur
Neden ağlıyorsun
Konuşmak dertleşmek ister misin
Hayırdır ne oldu?