Ev & Yaşam Yağmurlu bir sabaha uyanmak naslsn sizce? BetülKkayA Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Erkenden kalkıp kahvem ile camın kenarında yağmur izlemek kadar güzel bir şey yok sanırım huzur mutluluk mis koku Yağmurlu bir sabaha uyanmak naslsn sizce? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Güzeldir yağmuru çok seviyorum özellikle de sabah saatlerinde güzel oluyor serin hava rüzgarlı kapalı havaları da severim günaydın 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çok güzel. Sabah 7 kimi gözlerimi açmıştım ve ne güzeldi yağmur sesine uyanmak. Sende güzelsin maşallah arkadaşım 😊 1 3 Yorumla BetülKkayA +1 yıl Senin kadar güzel olamasam da bitanemm teşekkür ediyorum Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl O senin güzel yüreğin 😊🌹Rica ederim Yorumla BetülKkayA +1 yıl 😘😘😘balimmm Yorumla
Martomya Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Tek izin günüm olduğu için maalesef güzel değil yağmurlu bir güne uyanmak 1 1 Yorumla BetülKkayA +1 yıl Gezememek dışarı çıkamamak engel tbi Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Yağmurlu bir sabaha uyanmak istemem ben uyurken yağsın bitsin isterim 1 1 Yorumla BetülKkayA +1 yıl 😊😊😊🥰buda güzel Bir tercih Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Günaydın tekno fest programım vardı ama hava baya yağmurlu olacak sanırım evde yağmuru izleyeceğiz sanırım 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Günaydın çok güzel yağmurla uyanmak ama Antalya'da yağmur yok :) 1 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Günaydın @BetülKkayA , Buraya yağmadı ama sankim gelicek birazdan ;) 1 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Bu sabah sekerini hergun gormek doctor tavsiyesi olmali 1 0 Yorumla
Halil_Oz Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 67% +1 yıl Evet ohh camide aç yağmur havası içeri girsin off super 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Güzel kahvemi alıp balkonda oturup tadını çıkardım sabah 7 den beri uyanığım 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yağmur bi yağsa bizimde planımız varda yağmıyor işte 0 0 Yorumla
İsooo9559 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Gunaydınnn neresı orası öyle yagmur yagıyor 0 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Günaydınlar prenses hanım ☺️ 1 3 Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Hangi şehir orası burada yağmur yok Yorumla BetülKkayA +1 yıl Ankara Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Konya bende baya yağıyor mu Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. yağmursuz bir sabaha uyanmak tan daha iyi ... camın kenarında kahvesini yudumlayan bir kadındı bizi hayata bağlayan ❤ 0 0 Yorumla
Jelax Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Aynisini şu an Ankara 'daki yapıyorum mükemmel bence 😄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sicak havalar bezdirdi 4 gozle yagmasini ve soguk havalari bekliyoruz 0 0 Yorumla
SentiinuuS34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Biz de hep yağmurlu hep kar maalesef 😂😂 1 0 Yorumla
Nolur555 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Burada yağmıyor maalesef ama kuş sesleri var güzel 1 3 Yorumla BetülKkayA +1 yıl Bura çok soğuk ve yağmurlu Yorumla Nolur555 +1 yıl Umarım bize de nasip olur Yorumla BetülKkayA +1 yıl İnsallah Yorumla
Jackhans80 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 96% +1 yıl yağıyor mu 1 2 Yorumla BetülKkayA +1 yıl Evet Yorumla Jackhans80 +1 yıl aa nerdesn ki Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Nerde yağmurlu günler 3 aydır damla düşmedi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güzel olmuşsun aşko 1 3 Yorumla BetülKkayA +1 yıl Tesekkur ederim sıradan halim ev hali Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun çekicisin Yorumla BetülKkayA +1 yıl Tskler Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Hava gayet sıcak ve açık 0 2 Yorumla BetülKkayA +1 yıl Bura biraz soğuk ve yağmurlu ankaradayim Yorumla SarışınHukukçu +1 yıl Ankara nın kasvetindendir o. Terk etme sebebim. Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl afiyet olsun 0 1 Yorumla BetülKkayA +1 yıl Teşekkürler gel beraber olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Güzeldir yağmuru çok seviyorum özellikle de sabah saatlerinde güzel oluyor serin hava rüzgarlı kapalı havaları da severim günaydın
Çok güzel. Sabah 7 kimi gözlerimi açmıştım ve ne güzeldi yağmur sesine uyanmak. Sende güzelsin maşallah arkadaşım 😊
Senin kadar güzel olamasam da bitanemm teşekkür ediyorum
O senin güzel yüreğin 😊🌹Rica ederim
😘😘😘balimmm
Tek izin günüm olduğu için maalesef güzel değil yağmurlu bir güne uyanmak
Gezememek dışarı çıkamamak engel tbi
Yağmurlu bir sabaha uyanmak istemem ben uyurken yağsın bitsin isterim
😊😊😊🥰buda güzel Bir tercih
Günaydın tekno fest programım vardı ama hava baya yağmurlu olacak sanırım evde yağmuru izleyeceğiz sanırım
Günaydın çok güzel yağmurla uyanmak ama Antalya'da yağmur yok :)
Günaydın @BetülKkayA , Buraya yağmadı ama sankim gelicek birazdan ;)
Bu sabah sekerini hergun gormek doctor tavsiyesi olmali
Evet ohh camide aç yağmur havası içeri girsin off super
Güzel kahvemi alıp balkonda oturup tadını çıkardım sabah 7 den beri uyanığım
Yağmur bi yağsa bizimde planımız varda yağmıyor işte
Gunaydınnn neresı orası öyle yagmur yagıyor
Günaydınlar prenses hanım ☺️
Hangi şehir orası burada yağmur yok
Ankara
Konya bende baya yağıyor mu
yağmursuz bir sabaha uyanmak tan daha iyi ... camın kenarında kahvesini yudumlayan bir kadındı bizi hayata bağlayan ❤
Aynisini şu an Ankara 'daki yapıyorum mükemmel bence 😄
sicak havalar bezdirdi 4 gozle yagmasini ve soguk havalari bekliyoruz
Biz de hep yağmurlu hep kar maalesef 😂😂
Burada yağmıyor maalesef ama kuş sesleri var güzel
Bura çok soğuk ve yağmurlu
Umarım bize de nasip olur
İnsallah
Sabah Şeriflerin Hayrolsun Kelebek ☺️🥰
yağıyor mu
Evet
aa nerdesn ki
Yağmur : ben ne alaka
Nerde yağmurlu günler 3 aydır damla düşmedi
tipe bak şeker şey 🎈
Bu filtre ne ya dgfg
Güzel olmuşsun aşko
Tesekkur ederim sıradan halim ev hali
Olsun çekicisin
Tskler
Karadeniz’de misin yoksa
Hava gayet sıcak ve açık
Bura biraz soğuk ve yağmurlu ankaradayim
Ankara nın kasvetindendir o. Terk etme sebebim.
Ne skilirsin ama yağmurlu günde
afiyet olsun
Teşekkürler gel beraber olsun
En sevdiğim
ne guzel
Yağmur derken