Gündem Herkese günaydın. Kimler güne yağmurlu bir havaya uyandı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bir kalktım her yer karanlıkkk ve ardından yağmur başladı kahvemi yapıp yağmuru seyrediceemmm🥳😘 Güncellemeler+1 yıl Bir kahvemi içeyim dedim rüzgarla beraber yağmur olduğu gibi terasta ve ıslandımm😂😂😂😂 Herkese günaydın. Kimler güne yağmurlu bir havaya uyandı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Günaydın sabah sabah 1 saat yol geldim iş için kahvemi aldım bilgisayar başına geçtim bir sürü iş var 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsinnnn🌸 Yorumla Cobol +1 yıl Teşekkür ederim yardımcı olsaydın iyiydi aslında ama olsun sende birgün sıkışırsan bende sana kolay gelsin derim Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yardımcı olayım imkansız birsey istedin suan😂 Yorumla Cobol +1 yıl Güzel dileklerde bulunabilirsin ne bileyim gaza getirme de 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsinn insallah bian önce işlerini bitirirsinn Allah sana sağlık güc versinki hemen islerini bitirr😂😂 oldumu fatihada okuyımmı😂 Yorumla
Umudunuyakumutluol Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yağmurlu ve soğuk. Dünkü güneşli havanın ardından çok fena yanıldım ince giyinip. 0 0 Yorumla
atesgur35 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl İzmir' de güzel bir sabah. Hava ıslak, hafif esiyor. Kahvemi aldım sigaramı yakmaya gidiyorum. 0 0 Yorumla
BırakÖyleKalsınnn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Günaydın miss gibi hava ama kahvenin yok şu an 0 0 Yorumla
Derlerr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yurt dışında her gün yağmurlu güneşe hasret kaldık artık 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bizde bazen yagmurlara hasret kalabiliyoruz valla Yorumla Derlerr +1 yıl Herşeyin ortası iyi be Yorumla
eagen_91 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Günaydın ☀️ İzmir'den selamlar 🤣 yağmur sıcağı ve kapalı bir havaya uyandık 0 11 Yorumla Soran +1 yıl şu an yağmur başladı😂 Yorumla eagen_91 +1 yıl Dışarı bakmamışım evet başlamış 🤣 koştur koştur kahvemi alıp geliyorum 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Koşş😂😂 Yorumla eagen_91 +1 yıl Aldın mı kahveyi 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Aldım aldım ama ıslandım yaa aklın varsa balkona veya terasa çıkmaa😂😂 Yorumla eagen_91 +1 yıl İşyerinde cam arkasından içiyorum 🤣 iyi gelmiştir ıslanmak 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yaa sormaaa😂😂 Yorumla eagen_91 +1 yıl Çık sokakta yürüyüş yap hazır ıslanmışsın tam olsun 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yooo hayatta çıkmam ıslanmaktan nefret ederim😂😂 Yorumla eagen_91 +1 yıl Balkona çıkarsın o çorap ıslanır ya hayattan nefret edersin öyle ol işte 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öylee😂 Yorumla
senagül005 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bizde güneşli keşke yağmur yağsa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Burası yagmurla beraber ucuruyo valla Yorumla
My_Mistake_Sorry Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Günaydın afiyet olsun, burada henüz başlamadı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Keyifli seyirler. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla İlhann06 +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Noluyoruzayol Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ayy ne kaa rumantik ne kaa rumantik ☕ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Perdeyi açmadım yağmurlu mu bilmiyorum hava 0 0 Yorumla
ŞiaAleviyyeރ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Burada hava güneşli çok şükür 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya Yorumla
_-Yasemin-_ Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Bulutlu bir güne uyandım 0 1 Yorumla Mrforz +1 yıl Kara bulutlara denk gelmemek dileğiyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Günaydın sabah sabah 1 saat yol geldim iş için kahvemi aldım bilgisayar başına geçtim bir sürü iş var
Kolay gelsinnnn🌸
Teşekkür ederim yardımcı olsaydın iyiydi aslında ama olsun sende birgün sıkışırsan bende sana kolay gelsin derim
Nasıl yardımcı olayım imkansız birsey istedin suan😂
Güzel dileklerde bulunabilirsin ne bileyim gaza getirme de 😂
Kolay gelsinn insallah bian önce işlerini bitirirsinn Allah sana sağlık güc versinki hemen islerini bitirr😂😂 oldumu fatihada okuyımmı😂
Yağmurlu ve soğuk. Dünkü güneşli havanın ardından çok fena yanıldım ince giyinip.
İzmir' de güzel bir sabah. Hava ıslak, hafif esiyor. Kahvemi aldım sigaramı yakmaya gidiyorum.
Günaydın miss gibi hava ama kahvenin yok şu an
Yurt dışında her gün yağmurlu güneşe hasret kaldık artık
Bizde bazen yagmurlara hasret kalabiliyoruz valla
Herşeyin ortası iyi be
Günaydın ☀️ İzmir'den selamlar 🤣 yağmur sıcağı ve kapalı bir havaya uyandık
şu an yağmur başladı😂
Dışarı bakmamışım evet başlamış 🤣 koştur koştur kahvemi alıp geliyorum 🤣
Koşş😂😂
Aldın mı kahveyi 🤣
Aldım aldım ama ıslandım yaa aklın varsa balkona veya terasa çıkmaa😂😂
İşyerinde cam arkasından içiyorum 🤣 iyi gelmiştir ıslanmak 🤣🤣
Yaa sormaaa😂😂