Kişilik & Karakter Yağmurlu bir İzmir sabahından herkese günaydın. Bu sabah mutlu uyanabildiniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Gayet iyiyim. Saat 8’e geldi hala daha hava karanlık ama olsun. Yağmurun sesini dinlemek güzel. ♥️🌹 Yağmurlu bir İzmir sabahından herkese günaydın. Bu sabah mutlu uyanabildiniz mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Ah İzmir conem İzmir. Bir gün tekrar ikinci memleketime geleceğim inşallah.Günaydın, burada hava sıcak 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl borç isteyen birinin mesajıyla uyandım..hiç üşenmemiş 40 satır yazmış.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😃sabahın köründe Yorumla
DerdeBaytar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Günaydın sevgilim🌹🥰Evet evet burdada yağmur yağıyor birde hayatımda sen varsın mutsuz uyanmam imkansız🥰 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl İzmir’de hava şahane en sevdiğim Evet mutlu uyandım 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ööncelikle seymenler diyarı başkent Ankara dan herkese selamlar 1 0 Yorumla
Happy_Moons Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl gunaydin.. erken uyanmanin vermis oldugu huysuzlugu saymazsak genelde iyi... 1 0 Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kız camı silseydin de manzarayı görseydik vicdansız mısın nesin sdfs Her zaman ki gibi çalan alarmı sonuna kadar dinleyerek kardeşimin abi artık dinleme sustur demesiyle uyandım haha 0 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Günaydın mutluluk ne ki unuttum onu 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Evet mutlu uyandım 0 0 Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzel bir sabah olmalı, günaydın efendim. <3 0 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. İnşallah mutlu oluruz efendim 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. İşteyim gözlerim hala uykulu. 0 0 Yorumla
pikachugamze Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Her zaman ki gibi tek göz açık tek göz kapalı 1 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Günaydın üzerine afiyet biraz üşütmeliyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ah İzmir conem İzmir. Bir gün tekrar ikinci memleketime geleceğim inşallah.
Günaydın, burada hava sıcak
borç isteyen birinin mesajıyla uyandım..
hiç üşenmemiş 40 satır yazmış..
😃sabahın köründe
Günaydın sevgilim🌹🥰
Evet evet burdada yağmur yağıyor birde hayatımda sen varsın mutsuz uyanmam imkansız🥰
İzmir’de hava şahane en sevdiğim
Evet mutlu uyandım
Ööncelikle seymenler diyarı başkent Ankara dan herkese selamlar
gunaydin.. erken uyanmanin vermis oldugu huysuzlugu saymazsak genelde iyi...
Kız camı silseydin de manzarayı görseydik vicdansız mısın nesin sdfs Her zaman ki gibi çalan alarmı sonuna kadar dinleyerek kardeşimin abi artık dinleme sustur demesiyle uyandım haha
Günaydın. Uyandık çok şükür
Günaydın mutluluk ne ki unuttum onu
Evet mutlu uyandım
yani ne çok mutlu nede kötü diyelim
Güzel bir sabah olmalı, günaydın efendim. <3
İnşallah mutlu oluruz efendim
İşteyim gözlerim hala uykulu.
Her zaman ki gibi tek göz açık tek göz kapalı
Günaydın
Ne güzel Manisa da aynıydı
Şükürler olsun. Mutlu uyandım.
Günaydın üzerine afiyet biraz üşütmeliyim