Selam arkadaslar sorum bellidir.
Kizlar neden ilk teklifte kabul etmez?
Bu red cevabindan sonra onu kazanmak icin ne yapmak gereiir?
Kizlar neden ilk teklifte kabul etmez?
Bu red cevabindan sonra onu kazanmak icin ne yapmak gereiir?
bir insandan etkilenip teklif ediyosan karşılığı reddedilmek oluyosa üstelemenin manası yok senin bir bayan arkadaşa ihtiyacın olduğu gibi onunda bir erkek arkadaşa ihtiyacı vardır reddedildiğine göre bu sen değilsin demektir arkadaşım
kızlar genelde ilk tekliflerimi kabul etmiştir.Çünkü kime,nezaman,nerde teklif etmem gerektiğini çok iyi kavramış bir insanım
:) kız ağırlığını korurda ondan ilk teklifte pat diye kabul etmez onun gönlünü kazanmak için ZAMAN gerek ;)
:D derken ? ;D
hım şimdi anladım :)) aynen canım
zor kızı oynuyordur ısrarcı ol az
Cevap
2Cevap
red cevabından sonra kararlı olduğunu belli et rahatsız etmeden peşinde ol eğer seninle konuşmaya devam ediyorsa bir gün kabul edecektir ama konuşmayı bitiriyorsa zor
Kız reddettiği zaman , etrafında biraz dolanırsan sana birazdaha yakınlaşabilir :P :D denenmiş bir şey bu
Hic bir kizin hoslandigi erkegi zor kizi oynamak icin reddedecegini sanmiyorum.cocuk haketmediyse tabii.bilmiyorum falan der o ayri
Daha da olmaz ondan bir pabuç deyip yavastan yoluna gideceksin.
Belki seni iyi bulmuyordur, sevmiyordur vs. Başka seçenek; onu gerçekten sevdiğine inanması gerekir, yani arkandan koşmasını bekler.
erkegi cildirmak isteriz
zor kızı oynamak için
İlk seferde evet diyen kızın aklı yok zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar