Basortulu kiz dindar diye mi evlenilir
Baska ilgicekici yonu ne olur
mmmmmmbvcdddddddddddsrthjiiy
Baska ilgicekici yonu ne olur
mmmmmmbvcdddddddddddsrthjiiy
tesetturlu diye insan dindar olmaz , böyle dşünmek önyargı olur. belki hayat biçimi öyle giyinmesine sebep oluyor :D ama diyelim öyle ; başka birçok şey etken olabilir ama o fikirde ve düşüncede bri bilebilir bunu. karmaşık bir durum zannumca. tesetturlu insanlar genelde erkeklere gizemli gelir ve ilgi çeker. bazen sadece bu bile bir neden olabilir
her tesettürlü dindar olmayabilir ancak genelleme yapacak olursak dindar olması büyük avantaj benim açımdan bununla beraber sadece bu yeterli olmaz
anaç olmalı
ahlaklı edepli olmalı
eli yüzü düzgün olmalı (az biraz güzel işte :) )
ev işlerinden anlasın
tercihen üni mezunu
tercihen çalışan
ben niye evde kaldım ya :D
Sen dr muh falanmisin boyle sart kostun
işsizim :)
Neden uni mezubu ariyorsun bide calisan ariyon
Sen issizken kriterin cok yuksek
Tercihen dedik şart değil ki
Dindar diye evlenenin olcagni sanmiyorum onda farkli guzellikler gormustur kendisinden biseyler bulmustur oyuzden evlenmistir. Ha yani birtek dindar diye evlenen varsa cok gulerim ne basortululeri gorduk kafasindakini cikartip denize bikiniyle girip sevgilisiyle yiyisen :))
Kizi gormeden basortulu istiyen var bence aciklar guzel
sonuçta tanıdıkça ilgsini çeker. yoksa başörtülü deyip atlamaz kimse evlenmek için...
Gormeden basortulu olsun istiyen var
Cevap
41Cevap
Tesettür olması onun dindar olduğu anlamına gelmez. Ben aksine o tiplere daha bir ihtiyatlı davranıyorum. Birşeyleri gizliyorlar gibime geliyor
O zaman neden ortululer
Bu soruyu neden gizli soruyorsun anlamadım. Neyse kapalılar daha dindar kabul ediliyor ahlaklı kabul ediliyor. Mesela muhqfazakar bir aile kapalı ister uyum için yani ibadetini yaptığı inançlı ve saygı değer kabul ediliyor
Yahu su tesetturu sadece basini ortmek zanneden kizlara bakarak kendinizi tesetturden muaf tutmaya calisma hastaliginizi birakin. Onlarin tesetture uygun yasamamasi size tesetturun farz olmadigi anlamina gelmez.
Bence evlilik dediğin gönül işidir yani sırf o dindr diye onunla evlenmeliyim ya da o kapalı kesin onunla evlenmeliyim çok yanlış bir düsünce ayrïca hepsini gectim dinle alakası olmayan kapalılar var.
her tesetturlu dindar değil maalesef suzamanda...
arti daha cekici oluyor ne yalan soylim.:)
"gizli" olunca daha fazla "merak" uyandryo
Evlenme programindaki hadi işine hanife sence dindar mi?
Yok dindar degil
Guzelde degil
Kiz guzel giyiniyor kiyafet tarz moda onda
O Kiz maymun gibi
Surtuk yazacaktim klavye hadi isine diye duzeltmis :D kapali olmakla olmuyor kapalı olan kızın daha zarif olması gerekirken tam tersi erkekten farklari yok bazi tiplerin. Keşke her tesettürlü dindar olsaydi ama degil malesef.. Sürtüğü de var delikanlı rolüne bürünenler de var melek gibi olanlar da var. Allah ıslah etsin ne diyelim.
tesettür zaten ilgi çekmesin diye giyilen bir şey. başka ne olacak ki
Cok renkli vede modaya uyuyorlar tesetturluler
Şu an hicbir kapali oyke degil geb olarak
Dindarlıkla alakası yok... Yüz güzelliği ve ahlakı iyiyse evlenilir
Aciklar daha belirgin yuz guzelligi
Bide kapali olup ahlagi cok kotude var
Göze güzel gelen herkes güzeldir açık kapalı farketmez... ahlakı kötü olan açıkta var kapalıda.. ben pek ayrım yapmam kapalılık önemlidir.. açıklık tercih.
Tesettürlü kızlarda çok bir dindarlık görmüyorum son zamanlarda
Daha kendine saygısı olmayan, kendini bir cinsel obje olarak gören kızla neden evlenilir ki zaten?
seviyorsan evlenirsin bu işin açığı kapalısı olmamalı
Kizi gormeden kapali istiyen var
Her başı kapalı kıza dindar diyemezsin Her başı acigida dinsiz yerine koyamassin bunun baş ortmekle ya da baş açmakla alakası yok önemli olan Ahlaki.
Alakası yok. Tesettür meselesi inancından dolayıdır. Yani ibadet etmek başka bir meseledir. Mesela adam gibi kapandığı halde dindar olmayanlar da var. Sen tesettürlüsün galiba.
Niye tessettürlü olmayıp da onlardan daha iyi dinini yaşayanlar da var. Tabii istisnalar da var
Sacmaliga bak bunu hangi kafayla yazdin tesetturluler insan değil mi?
moda diye giyinende var... insanın karakterini kıyafeti değil konuşması fikirleri ve davranışları belirler..
İlk aklıma gelen şey saçma soru sormuşsun tesettürlü diye uzaylı değilki herkes gibi duyguları düşünceleri olan bir insan
İnsanlarla dış görüşünü ile değil, iç görünüşü ile evlenirim...
O laf
İlla guzel istiyorlar acikda kapalida illa guzel olmalida
Bence kapaliyken guzellikde ortuluyor bilen bilir guzeli
Disini begenmeyen ice hic bakmaz
O ayri
Benim sorumla alakasiz
Hayır! Güzel olduğu için de evlenilebilir, zengin olduğu için de...
buda bir sebeptir tabide yani huyu güzeldir yüzü güzeldir anlayışlıdır ne bilim böyle işte
öncelikle bası ortmek insanı dındar yapmaz onu taşımak önemli yanı bası ortup uygulama yoksa anlamı yok beni acık kapalı her bayanın gözleri bakısları etkiler
bütün yönlerini kapattığı için dindarlıktan başka yönü yok, o yönü de benim ilgimi çekmediğinden tesettürlü kızla evlenmem.
Benim tanıdığım çoğu tesettürlü açık kızlardan daha tehlikeli idi - söz meclisten dışarı -
Neden
Bilerek ve isteyerek kapanan insan sayısı çok değil gözlemlediğim kadarıyla. Diğer kızlar gibi onlarda beğenilmek istiyorlar ve haliyle bunu farklı şekillerde yapmak zorundalar. Ayrıca yasak ve baskının her zaman daha cezbedici olduğunu düşünüyorum. Yargılamak için de söylemiyorum tüm bunları
bekli biraz dindar deriz ama onlarda azgin kunduz gibi maşallah
Evlilik proğramlarında tesettürlü olanlar var onlar dindar mı
her tesettürlü dindar değildir her dindar kız bayan kadın da tesettürlü değildir
genelde kapalılar ile evlenilinir
herşeyin ilkini yaşamak için
tabi bu bilinçli kapananlar için
Seksi olabiliyor bazıları. Ama başörtüsü fantezim yok benim.
Dünyanın en gereksiz sorusu
Tanıdığım tüm kapalılar namaz kılmıyordu. :D
Dün akşam mahallemdeki marketten tesettürlü bir öğrenci kız bira aldı. ;)
alakası yok bana göre.
Tesettürlü kızların çoğu göründüğü gibi değil.
Aynene öyle.. Bazı zır cahiller var
Bişey diyecegimde neyse
Bu nasıl soru?
Bu nasıl kafa?
Acık giyinmediginicin
Ben türbanlılar gördüm mü azgınlaşıyorum.
Neden
Vücutlarını merak ediyorum. Birkaç kapalı ile bişeyler yaşadık. Onlar çok iyi yapıyordular. Bu hevesim onlardan kalmış.
Bence ilgi çekici yönü 0.
Bencede aciklar daha guzel
Ama kimisi kapali kiz istiyor kizi gormeden
Neden merak ettim
Dindar
Vücudunu göremiyolar falan
Muhtemelen bakire
İyi güzel ahlaklı vs vs
Bence boş.
Kapalılar hiçbir zaman bakmadığım ve sevmediğim bir insan çeşidi. Benden olabildiğince uzakta durmalarını sağlıyorum.
Kapalilar cirkin bence
Bence de.
çok güzel kızlar oluyo bazen ilgimi çekiyorlar
evlenenlerin çoğu bu kafada.
tesettürlüler daha şee oluyor
Önemli olan tesettür değil içindeki kız
ne teseddurlular var 😂😂 bos bunalr
kabuklu fıstık işte :D :D güzel oldugu için
Bence aciklar daha guzel belirgin
kapalı oldugu için merak uyanduıruyor
Hayır.
Kişili:i için da