Yeni tanistiginiz bir kizi neden icmeye davet edersiniz?

gerci yuzume karsi soylemedi ama netten zaten tnsmiyoruz sadece knstuk bikac kere ilkinde sacmaldgni soyledi ikincide ozur diledi snra ilerledi alkol icmeye davet etti tabi ilerleyen zmnlarda bnde icmem dedim az knstuk snra tamam israr etmiyorum dedi. aslinda icmiyormus yeni alismis. bir sure mesaj atmadi bnde kzdim o da snra acikladi durumu ozur diledi. bn knsmak istiyorum ama sn istiyor derken bise diyormusum. neyse o benim karakterim. bu arada knsmayi alkolu bska biseyi degil. neyse en son iyi geceler yzdik tabi tripli sn kararini vrmissin dedim bnde snra biraz knstuk iyi geceler deyip bitirdik. nedeni ne olabilir o vazgecmis gibi. ama aciklamalari inandirici. icmeye cgrdi cgrma nedeni ne olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
ama reddedince israr etmiyorum dedi ailen kizmiyor mu dedim duysalar oldururler bilmiyorlar dedi ictigini bilmiyorlarmis. bir keresinde bir hfta icmis ama knsmak kyfli onun icinde benim icinde gerci sn tribi bilerek yptim ve mesaj atmazsa unutucam. yrnda olmdi knscam frekansimiz cok uymuyor blki zitlik iyidir ama biz cok zittiz snrasini dusunmeliyiz kns konus nereye kdr gerci o arkds değil svgili olmak istedi ama bn arkds olmak istedim bklm hyrlisi artik
Yeni tanistiginiz bir kizi neden icmeye davet edersiniz?